adiZ Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 musíš ho mít v PSN friendlistu a počítá se to celkembtw proč tu scháníš informaci o trofejích, když ještě hru ani nemáš :D :D Jen se tak ptám, asi budu tu hru brzo mít a chci mít jasno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nioxin Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 pls aj ja by som chcel tu trofej Et Tu, Brute pls dajte si ma do priatelov moje PSN je Belo7033 dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 zdarec chci se zeptat nakyho snipera je se zlepsila presnost te M95 protoze ja jsem sniper veteran z BF2(vetsinou jsem miril na hlavu) a tam byla M95 docela posr.na diky jinak jeste jsem to sice nehral ale us se na to strasne tesim v cervenci si kupuju novej notas tak budu parit doufam ze me to nezklame a zabavi podle vsech nazoru si myslim ze to bude pařba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 nechtěl bych čekat do července :D na snipera se ptej Závorky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 zdarec chci se zeptat nakyho snipera je se zlepsila presnost te M95 protoze ja jsem sniper veteran z BF2(vetsinou jsem miril na hlavu) a tam byla M95 docela posr.na diky jinak jeste jsem to sice nehral ale us se na to strasne tesim v cervenci si kupuju novej notas tak budu parit doufam ze me to nezklame a zabavi podle vsech nazoru si myslim ze to bude pařba :) no ona přesnost m95 je dostatečná (viz můj podpis xD) občas to střelí kousek vedle ale to se dá přežít většinou hned rána po tom a má headshot xD jinak pokud si byl veterán sniper v bf2 tak v bfbc2 budeš asi zezačátku dost plavat už jenom kvůly gravitaci a doby letu kulky k cíli ... musíš se naučit dobře odhadnout vzdálenost cíle (podle toho pak budeš vědět jak vysoko nad cíl namíříš) a pak už jenom doba letu kulky to je těžší :D ale dá se zvládnout ... pokud cíl se bude pohybovat tak pokud to neumíš tak z 99% se netrefíš pokud je daleko :D z blízky to není problém někoho sejmout v běhu ani se nemusí mířit výš jenom na velké vzdálenost :) jinak m95 oproti ostatním snipám má hodně výhod ale má i nevýhody + dá se sní sejmout helikoptéra (nemyslim pilota) jednou helča dostala ránu z bazuky a začla zdrhat už byla u jejich základny za stromy a ještě jsem stihl ju sestřelit :D + stříli dobře přes některé zdi většinou přes dřevěné , dělá díry do betonové zdi , a ještě nějaké :) - je hodně pomalá co se týče přebíjení a nabíjení - má jen 5 nabojů v zásobníku nechtěl bych čekat do července :D na snipera se ptej Závorky ;) xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 aha a ono je ta doba letu kulky nejaka delsi ja jsem videl videa a zda se mi to podobny dost BF2,jako hral jsem i BF2142 a mam tam hodnost general (nj ja vim jsem takovej fanda BF celkove :D )a tam to bylo podobny jako protoze kdys se cíl pohyboval tak jsi musel strelit kousek napred abys ho trefil to mi celkem slo a jak je to s tou sniperkou GOL ta je nejpresnejsi ze hry ,zkousel si to s ni? ja jsem si ji vybral jako miho favorita mam radsi presnost nez silu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 aha a ono je ta doba letu kulky nejaka delsi ja jsem videl videa a zda se mi to podobny dost BF2,jako hral jsem i BF2142 a mam tam hodnost general (nj ja vim jsem takovej fanda BF celkove :D )a tam to bylo podobny jako protoze kdys se cíl pohyboval tak jsi musel strelit kousek napred abys ho trefil to mi celkem slo a jak je to s tou sniperkou GOL ta je nejpresnejsi ze hry ,zkousel si to s ni? ja jsem si ji vybral jako miho favorita mam radsi presnost nez silu,a jesten eco M95 dokaze sestrelit vrtulník ? :D GOLa jsem měl ... vůbec mi nesedla přesnost ostatních manuálních mi stačí dostatečně i když střílím většinou jenom headshoty jo m95 je jedinná která dokáže sestřelit helikoptéru (rc helikoptéru má na 99% na jednu ránu) taky záleží kde ji střelíte .. pod rotor někde to ubírá prej nejvíc akorát je těžké se strefit když létá kolem ... pak druhé ale už o hodně méně citlivé místo je spodek tam kde má to blikátko :D jinak se dá sestřelit asi na 20 ran když střílíte všude jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 já naopak preferuju GOLa, díky přesnosti se dá celkem dobře střílet přes celou mapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 ano kazdy preferuje neco ja preferuju taky presnost nevite nekdo jestli kdys si stahnu BF:BC2 z netu tak jestli mi to pujde na multak?mam financni krizi nemam ani cent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 nevite nekdo jestli kdys si stahnu BF:BC2 z netu tak jestli mi to pujde na multak?mam financni krizi nemam ani cent pokud myslíš pc tak bez klíče si nezahraješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 aha shit tak si to budu muset koupit mno abych zacal strkat do prasatka :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Mohli bysme udělat dobrý tým: Já: assault Primátor: engeneer Wardog: medic Zavorka: recon A bezejmena by byl náhradník na vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Mohli bysme udělat dobrý tým:Já: assault Primátor: engeneer Wardog: medic Zavorka: recon A bezejmena by byl náhradník na vše. akorát že xko s pskem nejde :D EDIT: jinak můj rekord v zabitých :D http://i43.tinypic.com/xfysdx.jpg a + sparco fail :D http://i41.tinypic.com/6jg3nc.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Aha, na to jsem zapoměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 jinak můj rekord v zabitých :Dhttp://i43.tinypic.com/xfysdx.jpg :thumbup: já mám jen 61 (za Assaulta) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 :thumbup: já mám jen 61 (za Assaulta) za assaulta slušný :) no já jsem behem toho matche ještě na chvili vytahl m95 asi 20killů jen škoda že jsem měl dementní tým a kolo skončilo u předposledního tábora xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Sakra vy me jebete, ja uz tak dva tejdny nehral :D Furt neco stahuju, asi bych mel zase hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 No to bys měl. Kolik máte demolition killů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 za assaulta slušný :) no já jsem behem toho matche ještě na chvili vytahl m95 asi 20killů jen škoda že jsem měl dementní tým a kolo skončilo u předposledního tábora xD to jsem nasbíral za úplně nejlepší hru co jsem v Battlefieldu hrál, dokonalá spolupráce na obou stranách, prokousat se k poslední bedně trvalo necelou hodinu No to bys měl.Kolik máte demolition killů? 21, a dalo to zabrat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 to já jich mám zatím asi 9 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Já jen jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Mohli bysme udělat dobrý tým:Já: assault Primátor: engeneer Wardog: medic Zavorka: recon A bezejmena by byl náhradník na vše. No já bych se mohl vetřít za Recon. Plnou sice hraju teprve 4dny (počítám li správně), ale u dema sem strávil hafo času a řekl bych, že ňáka lamka nejsem. Zatim jen 4. lvl :( EDIT: Kdyžtak si mě přidejte na PSN: Alias-Blaze , ať můžem někdy dát :) EDIT2: Třeba hned jak se táta vzbudí :D (Mám totiž PS3 napojenou na TV v jejich ložnici-bohužel :() EDIT3: Jebu na to beru sluchatka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Tak já si dělal srandu, ale jestli to někdo myslí vážně tak to tak můžeme udělat. Přidám si tě a dnes bych taky chvíli mohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 jestli chcete tak se pridam hraju za vsechno dneska bych se ktomu mel dostat a zitra taky ale od stredy jsem v praci takze jedine pak o vikendu psn nick: LOPO_X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Čau, já budu mít BFBC2 pravděpodobně zítra! Chtěl jsem se zeptat, jestli by se tady našlo pár lidí, s kterýma bysme si mohli pomoct k trofejím "Et Tu, Brute?" a "Demolition Man". na PSN jsem adisEK_ ...tak si mě přidávejte už teď, rád vám taky pomůžu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.