Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

zdarec chci se zeptat nakyho snipera je se zlepsila presnost te M95 protoze ja jsem sniper veteran z BF2(vetsinou jsem miril na hlavu) a tam byla M95 docela posr.na diky

jinak jeste jsem to sice nehral ale us se na to strasne tesim v cervenci si kupuju novej notas tak budu parit doufam ze me to nezklame a zabavi podle vsech nazoru si myslim ze to bude pařba :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdarec chci se zeptat nakyho snipera je se zlepsila presnost te M95 protoze ja jsem sniper veteran z BF2(vetsinou jsem miril na hlavu) a tam byla M95 docela posr.na diky

jinak jeste jsem to sice nehral ale us se na to strasne tesim v cervenci si kupuju novej notas tak budu parit doufam ze me to nezklame a zabavi podle vsech nazoru si myslim ze to bude pařba :)

no ona přesnost m95 je dostatečná (viz můj podpis xD) občas to střelí kousek vedle ale to se dá přežít většinou hned rána po tom a má headshot xD

jinak pokud si byl veterán sniper v bf2 tak v bfbc2 budeš asi zezačátku dost plavat už jenom kvůly gravitaci a doby letu kulky k cíli ... musíš se naučit dobře odhadnout vzdálenost cíle (podle toho pak budeš vědět jak vysoko nad cíl namíříš) a pak už jenom doba letu kulky to je těžší :D ale dá se zvládnout ... pokud cíl se bude pohybovat tak pokud to neumíš tak z 99% se netrefíš pokud je daleko :D z blízky to není problém někoho sejmout v běhu ani se nemusí mířit výš jenom na velké vzdálenost :)

jinak m95 oproti ostatním snipám má hodně výhod ale má i nevýhody

+ dá se sní sejmout helikoptéra (nemyslim pilota)

jednou helča dostala ránu z bazuky a začla zdrhat už byla u jejich základny za stromy a ještě jsem stihl ju sestřelit :D

+ stříli dobře přes některé zdi většinou přes dřevěné , dělá díry do betonové zdi , a ještě nějaké :)

- je hodně pomalá co se týče přebíjení a nabíjení

- má jen 5 nabojů v zásobníku

nechtěl bych čekat do července :D na snipera se ptej Závorky ;)

xDD

Odkaz ke komentáři

aha a ono je ta doba letu kulky nejaka delsi ja jsem videl videa a zda se mi to podobny dost BF2,jako hral jsem i BF2142 a mam tam hodnost general (nj ja vim jsem takovej fanda BF celkove :D )a tam to bylo podobny jako protoze kdys se cíl pohyboval tak jsi musel strelit kousek napred abys ho trefil to mi celkem slo a jak je to s tou sniperkou GOL ta je nejpresnejsi ze hry ,zkousel si to s ni? ja jsem si ji vybral jako miho favorita mam radsi presnost nez silu

Odkaz ke komentáři

aha a ono je ta doba letu kulky nejaka delsi ja jsem videl videa a zda se mi to podobny dost BF2,jako hral jsem i BF2142 a mam tam hodnost general (nj ja vim jsem takovej fanda BF celkove :D )a tam to bylo podobny jako protoze kdys se cíl pohyboval tak jsi musel strelit kousek napred abys ho trefil to mi celkem slo a jak je to s tou sniperkou GOL ta je nejpresnejsi ze hry ,zkousel si to s ni? ja jsem si ji vybral jako miho favorita mam radsi presnost nez silu,a jesten eco M95 dokaze sestrelit vrtulník ? :D

GOLa jsem měl ... vůbec mi nesedla přesnost ostatních manuálních mi stačí dostatečně i když střílím většinou jenom headshoty

jo m95 je jedinná která dokáže sestřelit helikoptéru (rc helikoptéru má na 99% na jednu ránu) taky záleží kde ji střelíte .. pod rotor někde to ubírá prej nejvíc akorát je těžké se strefit když létá kolem ... pak druhé ale už o hodně méně citlivé místo je spodek tam kde má to blikátko :D jinak se dá sestřelit asi na 20 ran když střílíte všude jinde

Odkaz ke komentáři

Mohli bysme udělat dobrý tým:

Já: assault

Primátor: engeneer

Wardog: medic

Zavorka: recon

A bezejmena by byl náhradník na vše.

akorát že xko s pskem nejde :D

EDIT: jinak můj rekord v zabitých :D

http://i43.tinypic.com/xfysdx.jpg

a + sparco fail :D http://i41.tinypic.com/6jg3nc.jpg

Odkaz ke komentáři

za assaulta slušný :)

no já jsem behem toho matche ještě na chvili vytahl m95 asi 20killů jen škoda že jsem měl dementní tým a kolo skončilo u předposledního tábora xD

to jsem nasbíral za úplně nejlepší hru co jsem v Battlefieldu hrál, dokonalá spolupráce na obou stranách, prokousat se k poslední bedně trvalo necelou hodinu

No to bys měl.

Kolik máte demolition killů?

21, a dalo to zabrat :D

Odkaz ke komentáři

Mohli bysme udělat dobrý tým:

Já: assault

Primátor: engeneer

Wardog: medic

Zavorka: recon

A bezejmena by byl náhradník na vše.

No já bych se mohl vetřít za Recon. Plnou sice hraju teprve 4dny (počítám li správně), ale u dema sem strávil hafo času a řekl bych, že ňáka lamka nejsem. Zatim jen 4. lvl :(

EDIT: Kdyžtak si mě přidejte na PSN: Alias-Blaze , ať můžem někdy dát :)

EDIT2: Třeba hned jak se táta vzbudí :D (Mám totiž PS3 napojenou na TV v jejich ložnici-bohužel :()

EDIT3: Jebu na to beru sluchatka :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu