Srig Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Já všem s trofejemi rád pomůžu (demolition man taky ještě nemám), ale mám ve friend listu asi 45 lidí a z toho 20 hraje tuto hru, tak se v tom neviznám, takže mi nižtak napište. Ps: dnes budu hrát asi v 15:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Tky bych rád nahuntil s někym Bruta, Demolition man a kdyztak i Dentista :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Tky bych rád nahuntil s někym Bruta, Demolition man a kdyztak i Dentista :) jo na ty ostatní se to chce domluvit, ale dentista je v pohodě, najdeš si zakempenýho snipera, který tě třeba v předchozím kole sejmul a v dalším kole vezmeš vrtačku a jdeš mu udělat díru do hlavy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 jinak bych chtěl někdy vyzkoušet squad rush, ale to bychom museli mít všichni HS (já mám), hraju nejvíc za medica nebo assaulta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Dnes jsem zkoušel demolition man s lidmi z konzolista.cz a nepovedlo se to. Potřebuju se někdy s někým domluvit a udělat to sám s někým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 jinak bych chtěl někdy vyzkoušet squad rush, ale to bychom museli mít všichni HS (já mám), hraju nejvíc za medica nebo assaulta... squad rush je super ale je to kratke a musis mit dobry tym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Dnes jsem zkoušel demolition man s lidmi z konzolista.cz a nepovedlo se to. Potřebuju se někdy s někým domluvit a udělat to sám s někým. stačí dobrá mapa + štěstí a není třeba se s někým domlouvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 A kolik stačí c4 na dům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 A kolik stačí c4 na dům. Na každou venkovní zeď = 4, +1 na podlahu 2.patra (ideálně) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Aha, oni mě totiž při tom skoro vždy zabijou, protože jich tam dávám asi 12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 12 ani nejde, jakmile dáváš víc než 6, tak se ti ty předchozí mažou... pokud to chceš dělat s někým, tak je nejlepší, aby vás bylo 5, dali jste si squad DM a 4 byli v jednom týmu, ty vždycky nalezli do nějaké budovy a ten 5. bude v opačném týmu a ten vás odpálí, jakmile mu naskočí trofej, otočíte se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Dneska mi hra přišla, takže si mě přidávejte na PSN: adisEK_ Budem makat na Et Tu, Brute? a Demolition Man ..čas ještě upřesním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 http://www.xbox.com/en-US/community/calendar/gamewithdevelopers/2010/0405-electronicarts.htm xD já jim klidně tu prdel natrhnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 mám štěstí že nemám XBOX :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany0 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Jdu s tebou do trofeje Demolition Man,Et Tu Brute mam hotovou. Do soboty mam cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 S kym, se mnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany0 Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 S kym, se mnou? treba s tebou,dal jsem si te do friend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Tak mi pak napiš až budeš online, já totiž mám ve friend listu docela zmatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Přidal jsem si fanyho i tebe Srigu, někdy až budeš online ti napíšu a zkusíme "Et Tu, Brute?", akorát bys mě pozval do hry ty, ja se zatim v BFBC2 moc neorientuju, za ty 2 dny co hru mám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany0 Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Tak mi pak napiš až budeš online, já totiž mám ve friend listu docela zmatek. Muzu zitra od 9h do 17h ctvrtek,ale kdyz nebudes moc tak dej jiny termin. Mam cas do soboby skoro kdykoliv,zas nechci u toho sedet 24hodin denne.Potom musim do prace na 14dni. To plati i pro ADIZE. Tak se dohodnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Nvm, prostě si vás budu pamatovat a až bude někdo online tak vám napíšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Zdarec, určitě to tu někde bude ale nemám čas to celý prohledávat, ten padák teprv dostanu nebo už ho mám a akorát nevim jak ho vytáhnout? Online hraju od neděle a sem teď 17 level.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 myslíš padák, jako když třeba vyskočíš z vrtulníku? otvíráš ho X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Odzačátku, a musíš zmáčknou dvakrát X. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 proč dvakrát? jednou stačí ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.