Srig Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Já nevim, někde psali že dvakrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 myslíš padák, jako když třeba vyskočíš z vrtulníku? otvíráš ho X No viděl jsem pár lidí jak to používaj třeba při skoku z baráku tak to jsem myslel, no du to zkusit jednou jsem X mačkat zkoušel tak to asi bude fakt 2x... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 hosi vite co nechapu jak muzete hrat battlefield na joysticku fakt ja jsem to zkousel a to je o nervy zlata mys :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 já ten X mačkám než se to neotevře:D zdenecek: je to o zvyku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Já taky, je to jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 já ten X mačkám než se to neotevře:Dzdenecek: je to o zvyku.... střilet samopalem na PS3 je pohoda ale se sniperkou strilet hs je pro me nadlickej vykon :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 i to ti časem přejde pod kůži, nejsem žádnej extra sniper a mám ze 352 killů sniperkou cca 60% headshotů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 já teda recona moc nehraju, ale teď mám GOL a dá se to hrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 střilet samopalem na PS3 je pohoda ale se sniperkou strilet hs je pro me nadlickej vykon :) To chce trénink dřív jsem hrál taky s myší jenom na kompu a od tý doby co jsem začal hrát na ps3 tak bych na myši už ani nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Máte někdo radu, jak na Et Tu Brute? Vím jak na to, ale vždycky mě to hodí do stejného týmu jako někoho z mých Friends.. Jak jste to udělali vy? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Já to dělal s bezejmena a já nevim jak se dostal do nepřátelského týmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbert Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 já bych se přidal k Et Tu Brute. Jinak po dlouhé době jsem si zapnul BBC2 a zde moje skore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Máte někdo radu, jak na Et Tu Brute?Vím jak na to, ale vždycky mě to hodí do stejného týmu jako někoho z mých Friends.. Jak jste to udělali vy? Díky. připojit, odpojit, připojit, odpojit, ... dokud nebudeš mít štěstí a hodí tě to na druhou stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nioxin Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 omg vy ste ale Jozkovia dajte team deatmach a ked je vas tym plny tak zavolajte frienda a jeho to hodi do druhej skupini najlepsi je na toto team deatmach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Debili? Snad to jde i slušně ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 panove, mel bych malej dotaz. planuju koupit od nekoho uz pouzitej bbc2, ale on uz pouzil ten vip kod nebo co. co to pro me znamena ? nebudu moct pouzit nejaky veci nebo budu mi tim padem nejaka omezeni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Ten kod si můžeš koupit nebo nebudeš mít nějaké mapy k multiplayeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 tak buď si ten VIP kod koupíš, a nebo nebudeš mít ty map packy, jestli to chce někdo prodat tak si měl udělat acc. kde by měl jen BFBC2 a pak to prodal i s acc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Zdravím, asi blbá otázka, ale chci se zeptat jak správně používat lékarničku. Když ke mě přiběhne medic a hodí mi lékarničku, stoupnu s na ní, ale nic, stále červený pohled. Čekal jsem, že uzdravování půjde rychlejí, ale jde to normálně jako bez lékarničky. Nevím kde dělám chybu, má se něco zmáčknout abych tu lekarničku sebral? BC2 je skvělá hra, vše jednoduché na pochopení, ale té prokleté lékarničce furt nemůžu přijít na kloub. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 a jakou mas pojistovnu ... VZP ? :) Staci si k tomu stoupnout, mne to takhle normalne funguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 NN, OZP...:cheesygrin:, no mě to nefunguje, ale i tak dík.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 musíš být kousek od toho nevím cca 1 metr, možná se ti to jenom zdá, že se ti zdraví nedoplňuje, ale jede to mnohem rychleji než bez ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Možná se to fakt jen zda, teď jsem se díval na nějaké videa a borci vždy jen dojdou k lékarničce, počkají a hurá zpátky do boje. Myslel jsem si, že s lékarničkou to půjde daleko rychleji (viz. např.: Killzone 2, když medic hodí lékarničku, stačí jí přeběhnout a dojde k okamžitému uzdravení na 100%) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 no tak to je ono, takhle rychle to tu opravdu nejde, ale bez ní je to mnohem pomalejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Tak jsem to včera pořádně prověřil a je to s tou lékarničkou o cosi lepší :cheesygrin:. A jinak, hraju multiplayer cca týden a zatím je to hodně těžké. Zda se mi že opravdu hodně je zvýhodněn Medic, ty těžké kulomety jsou opravdu učinné a když medica potkam tak nemám šanci. Jinak ještě jsem se chtěl zeptat jestli to bude s přibývajícím rankem lepší co se týče odolnosti. Jestli je opravdu poznat třeba ta kevlarová vesta, protože někdy mám pocit, že hráče s rankem 20 a výše snad ani nejde zabít(tak jestli je to kevlarem nebo umem:cheesygrin::cheesygrin:)...bude to chtít ještě potrénovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.