Srig Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Tak si počkej na m16a2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 ono medik má výhodu že má spoustu nábojů i když v uněkterýho kulometu vystřílíte zásobník rychleji než už nějaký tý pušky xD ale zase assault má přesnější zbraně může střílet na větší vzdálenosti ... pokud nedávkuješ tak je jasný že ti přijde medik lehčí ;) u medika je celkem na pytel že prostě není možnost jak čelit tanku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 nj každá classa má jinou výhodu no. Te'd dodělávám Enga a pak už jen Medic. BTW: nevěděl jsem, e de dát kill se smokem :D http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/Alias-Blaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 No já hraju za Enga a mám kill/death ratio 0,81, nemůžu se do toho furt nějak dostat. Bude to i mapama, ještě je moc neznám tak nevím kde čekat campery nebo snipery. Třeba takový Port Valdez z dema je v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Jo mě taky trochu trvalo dostat se do map. Port Valdez byl v pohodě, jelikož jsem ho pařil furt z mp dema, ale na ty ostatní si zvykneš a bude to v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Prostě celkově výborná hra (za sebe bych dal 98/100), od zmiňovaného Killzone 2 mě takhle nic nebavilo, škoda je snad jen to, že někteří hráči jsou buď děcka nebo retardi, protože kolikrát kroutím hlavou třeba nad těmi co jdou jenom po "killech" a na tým serou, nebo takový co sednou do nějakého vozidla a hned ujedou a ve voze mají třeba ještě 3 volná místa. To samé z vrtulníkem, borec přiběhne a né že bya počkal na ty co sednou za kulomety, prostě odletí...to se pak hraje na prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 ono medik má výhodu že má spoustu nábojů i když v uněkterýho kulometu vystřílíte zásobník rychleji než už nějaký tý pušky xDale zase assault má přesnější zbraně může střílet na větší vzdálenosti ... pokud nedávkuješ tak je jasný že ti přijde medik lehčí ;) u medika je celkem na pytel že prostě není možnost jak čelit tanku tak nevim jak může assault čelit tanku, z granátometu ho jenom polechtáš medik je nejlepší na čistku a když vidíš tank, tak zdrháš a jdeš vykosit jinou základnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 How3n: trvá to dýl ale jde to :)) Vlkovec: jo to je na prd, když sedne do UH60 normální pilot a dva kulomeťáci tak je dobře vykosíš, ale když to veme nějaký kkt který odletí sám, tudíž nemůže střílet a naboří to do nějakého baráku a my tak přijdeme o vrtulák tak mě to dost vytočí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Hledám někoho, kdo by se mnou udělal "Et Tu, Brute?" , někdo by se připojil na Squad Deathmatch a pak by se ostatní připojovali, než bysme byli proti sobě a pak bysme se na mapě nějak našli a až by měl někdo trofej, střídali by jsme to... Pište sem, kdo má zájem. ;) btw, nejlepsi je pro me Engineer, ma dobry samopaly a navic proti tankum RPG ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 já ty classy střídám, každý má svoje kouzlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Já taky, ale naplno udělaného mám jen assaulta a vozidla. btw: jak získám tu m1, mám bf 1943. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 How3n: trvá to dýl ale jde to :))Vlkovec: jo to je na prd, když sedne do UH60 normální pilot a dva kulomeťáci tak je dobře vykosíš, ale když to veme nějaký kkt který odletí sám, tudíž nemůže střílet a naboří to do nějakého baráku a my tak přijdeme o vrtulák tak mě to dost vytočí... tak jasně že to jde, ale vem si, že když máš jen dva granáty, tak než je dobiješ, tak ti ten tank ujede nebo ti ho zničí nějakej engineer, já to takhle dělám pouze pokud je ten tank už hodně načatej... možná ale s nějakou specializací to jde líp, to nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Já taky, ale naplno udělaného mám jen assaulta a vozidla.btw: jak získám tu m1, mám bf 1943. www.battlefieldbadcompany2.com/veteran ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Hledám někoho, kdo by se mnou udělal "Et Tu, Brute?" , někdo by se připojil na Squad Deathmatch a pak by se ostatní připojovali, než bysme byli proti sobě a pak bysme se na mapě nějak našli a až by měl někdo trofej, střídali by jsme to... Pište sem, kdo má zájem. ;)btw, nejlepsi je pro me Engineer, ma dobry samopaly a navic proti tankum RPG ;) Šel bych to doto s tebou, mám ale čas vetšinou hned jak příjdu z práce, tak od 16:00 do 20:00 skoro každý den. Mohli by jsme to spáchat do pátku, bo od pondělka už nebudu mít čas vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Šel bych to doto s tebou, mám ale čas vetšinou hned jak příjdu z práce, tak od 16:00 do 20:00 skoro každý den. Mohli by jsme to spáchat do pátku, bo od pondělka už nebudu mít čas vůbec. OK, pridam si te dneska a az budes online, napisu ti a udelas nasledujici: Pripojis se na SQUAD DEATHMATCH a budes na tom serveru, dokud se nedostanu do protejsiho tymu a pak budem chodit furt na stejne misto dokud nedostaneme oba trofej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 OK, pridam si te dneska a az budes online, napisu ti a udelas nasledujici: Pripojis se na SQUAD DEATHMATCH a budes na tom serveru, dokud se nedostanu do protejsiho tymu a pak budem chodit furt na stejne misto dokud nedostaneme oba trofej ;) Sry, včera to nějak nevyšlo, ale dneska si tě hodím do přátel a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 OK, pridam si te dneska a az budes online, napisu ti a udelas nasledujici: Pripojis se na SQUAD DEATHMATCH a budes na tom serveru, dokud se nedostanu do protejsiho tymu a pak budem chodit furt na stejne misto dokud nedostaneme oba trofej ;) Já bych na to tky šel, zejtra můžu od 12:00cca do 15:00cca, kdyby jsi tu touhle dobou zítra byl tak bychom to mohli dát no. Kdyžtak si mě přidej. PSN: Alias-Blaze Jinak dnes jsem dodělal Enga, teď už jen medic ^^ EDIT: Nevíte, jaký je maximální level? (Celkově, né u class) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Já bych na to tky šel, zejtra můžu od 12:00cca do 15:00cca, kdyby jsi tu touhle dobou zítra byl tak bychom to mohli dát no. Kdyžtak si mě přidej.PSN: Alias-Blaze Jinak dnes jsem dodělal Enga, teď už jen medic ^^ EDIT: Nevíte, jaký je maximální level? (Celkově, né u class) 50 level je k tomu třeba 5 000 000 bodů pokud vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Cus vsichni mam dotaz kdyz mam bc2 rozehranej multak na svym ucte hru prodam a pak si ji nekdy koupim znovu budu tam mit porad ty staty te puvodni hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 jestli jsi pouzil VIP code tak bych to moc neprodaval, staty by jsi snad mit mohl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 zdary ;).. potrebuju trofej -I ty Brute?- mohl by mi s ni nekdo pomoct? vidim ze ste se tu uz na necem domluvili mohl bych se pridat?.. nanestesti nemam headset.. ale to asi neni zas tak velky problem.. kdyz tak.. PSN: amon_r3_ <- jinak.. rad si zahraju s kymkoli tak kdyz budete chtit klido si me pridejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Zdravím, tak už jsme s vlkovcem úspěšně získali trofej "Et Tu, Brute?" a teď scháním lidi na Demolition Man. Byl bych rád, pokud by se zapojil i někdo, kdo trofej má. Pište sem, díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Já bych taky potřeboval demolition man. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 zdary ;) jop tuhle trofej taky potrebuju.. + trofej ..i ty brute?.. rad se pridam navic.. cim vic nas bude tim lip :)btw kdy se do toho dame? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Nvm, ale já jsem online vždy tak 1 hodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.