Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ono medik má výhodu že má spoustu nábojů i když v uněkterýho kulometu vystřílíte zásobník rychleji než už nějaký tý pušky xD

ale zase assault má přesnější zbraně může střílet na větší vzdálenosti ... pokud nedávkuješ tak je jasný že ti přijde medik lehčí ;)

u medika je celkem na pytel že prostě není možnost jak čelit tanku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prostě celkově výborná hra (za sebe bych dal 98/100), od zmiňovaného Killzone 2 mě takhle nic nebavilo, škoda je snad jen to, že někteří hráči jsou buď děcka nebo retardi, protože kolikrát kroutím hlavou třeba nad těmi co jdou jenom po "killech" a na tým serou, nebo takový co sednou do nějakého vozidla a hned ujedou a ve voze mají třeba ještě 3 volná místa. To samé z vrtulníkem, borec přiběhne a né že bya počkal na ty co sednou za kulomety, prostě odletí...to se pak hraje na prd.

Odkaz ke komentáři

ono medik má výhodu že má spoustu nábojů i když v uněkterýho kulometu vystřílíte zásobník rychleji než už nějaký tý pušky xD

ale zase assault má přesnější zbraně může střílet na větší vzdálenosti ... pokud nedávkuješ tak je jasný že ti přijde medik lehčí ;)

u medika je celkem na pytel že prostě není možnost jak čelit tanku

tak nevim jak může assault čelit tanku, z granátometu ho jenom polechtáš

medik je nejlepší na čistku a když vidíš tank, tak zdrháš a jdeš vykosit jinou základnu...

Odkaz ke komentáři

How3n: trvá to dýl ale jde to :))

Vlkovec: jo to je na prd, když sedne do UH60 normální pilot a dva kulomeťáci tak je dobře vykosíš, ale když to veme nějaký kkt který odletí sám, tudíž nemůže střílet a naboří to do nějakého baráku a my tak přijdeme o vrtulák tak mě to dost vytočí...

Odkaz ke komentáři

Hledám někoho, kdo by se mnou udělal "Et Tu, Brute?" , někdo by se připojil na Squad Deathmatch a pak by se ostatní připojovali, než bysme byli proti sobě a pak bysme se na mapě nějak našli a až by měl někdo trofej, střídali by jsme to... Pište sem, kdo má zájem. ;)

btw, nejlepsi je pro me Engineer, ma dobry samopaly a navic proti tankum RPG ;)

Odkaz ke komentáři

How3n: trvá to dýl ale jde to :))

Vlkovec: jo to je na prd, když sedne do UH60 normální pilot a dva kulomeťáci tak je dobře vykosíš, ale když to veme nějaký kkt který odletí sám, tudíž nemůže střílet a naboří to do nějakého baráku a my tak přijdeme o vrtulák tak mě to dost vytočí...

tak jasně že to jde, ale vem si, že když máš jen dva granáty, tak než je dobiješ, tak ti ten tank ujede nebo ti ho zničí nějakej engineer, já to takhle dělám pouze pokud je ten tank už hodně načatej...

možná ale s nějakou specializací to jde líp, to nevím...

Odkaz ke komentáři

Hledám někoho, kdo by se mnou udělal "Et Tu, Brute?" , někdo by se připojil na Squad Deathmatch a pak by se ostatní připojovali, než bysme byli proti sobě a pak bysme se na mapě nějak našli a až by měl někdo trofej, střídali by jsme to... Pište sem, kdo má zájem. ;)

btw, nejlepsi je pro me Engineer, ma dobry samopaly a navic proti tankum RPG ;)

Šel bych to doto s tebou, mám ale čas vetšinou hned jak příjdu z práce, tak od 16:00 do 20:00 skoro každý den. Mohli by jsme to spáchat do pátku, bo od pondělka už nebudu mít čas vůbec.

Odkaz ke komentáři

Šel bych to doto s tebou, mám ale čas vetšinou hned jak příjdu z práce, tak od 16:00 do 20:00 skoro každý den. Mohli by jsme to spáchat do pátku, bo od pondělka už nebudu mít čas vůbec.

OK, pridam si te dneska a az budes online, napisu ti a udelas nasledujici: Pripojis se na SQUAD DEATHMATCH a budes na tom serveru, dokud se nedostanu do protejsiho tymu a pak budem chodit furt na stejne misto dokud nedostaneme oba trofej ;)

Odkaz ke komentáři

OK, pridam si te dneska a az budes online, napisu ti a udelas nasledujici: Pripojis se na SQUAD DEATHMATCH a budes na tom serveru, dokud se nedostanu do protejsiho tymu a pak budem chodit furt na stejne misto dokud nedostaneme oba trofej ;)

Sry, včera to nějak nevyšlo, ale dneska si tě hodím do přátel a uvidíme.

Odkaz ke komentáři

Já bych na to tky šel, zejtra můžu od 12:00cca do 15:00cca, kdyby jsi tu touhle dobou zítra byl tak bychom to mohli dát no. Kdyžtak si mě přidej.

PSN: Alias-Blaze

Jinak dnes jsem dodělal Enga, teď už jen medic ^^

EDIT: Nevíte, jaký je maximální level? (Celkově, né u class)

Odkaz ke komentáři

Já bych na to tky šel, zejtra můžu od 12:00cca do 15:00cca, kdyby jsi tu touhle dobou zítra byl tak bychom to mohli dát no. Kdyžtak si mě přidej.

PSN: Alias-Blaze

Jinak dnes jsem dodělal Enga, teď už jen medic ^^

EDIT: Nevíte, jaký je maximální level? (Celkově, né u class)

50 level je k tomu třeba 5 000 000 bodů pokud vím

Odkaz ke komentáři

zdary ;).. potrebuju trofej -I ty Brute?- mohl by mi s ni nekdo pomoct? vidim ze ste se tu uz na necem domluvili mohl bych se pridat?.. nanestesti nemam headset.. ale to asi neni zas tak velky problem.. kdyz tak.. PSN: amon_r3_ <- jinak.. rad si zahraju s kymkoli tak kdyz budete chtit klido si me pridejte

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu