Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nazdar pánové (a dámy), to jsem se chtěl zeptat - když mě někdo sundá a přiběhne medic a nahodí mě zpátky do hry, počítá se mi to jako death? Ptám se proto, že v Killzone 2 se smrt započítavá pokaždé, takže i když Vás medic nahodí 3x zpátky, ve statistikách přibydou 3 umrtí :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

když někoho sejmeš a medik ho oživí, tak se kill nezapočítává do K/D ratio, takže to asi bude platit i opačně

občas mne vytočí, když dám 30 killů a pak mám K/D ratio: 10/5

Nevím jak na PS3, ale na PC se to započítává, ale myslím že jen poprvé. Tzn. že když tě někdo zabije (+ kill) pak tě oživí, pak zabije někdo ( pak se kill nezapočítá)

Odkaz ke komentáři

nevíte někdo proč mě to pořád degraduje skill lvl?vždycky se vyšplham na +/- 180 a pak mě to degraduje na +/- 130...jinak rád pomůžu s trofejí Et tu Brute? a Demolition man...obě trofeje uš mam...stačí si mě přidat a napsat -PSN: Bykk

Podle toho, co jsem cetl, je skill level podle toho, jakou uroven(level) ma ten, koho si zabil. Pokud budes treba level 1 a budes pravidelne zabijet ty co maji level 20 atp, budes mit skill level vetsi, pokud budes zabijet ty, co maji nizssi level nez ty, nebo proste nizkej level, skill level se automaticky snizuje ;)

Odkaz ke komentáři

nevíte někdo proč mě to pořád degraduje skill lvl?vždycky se vyšplham na +/- 180 a pak mě to degraduje na +/- 130...jinak rád pomůžu s trofejí Et tu Brute? a Demolition man...obě trofeje uš mam...stačí si mě přidat a napsat -PSN: Bykk

Můžeš zítra?

btw: kde je vrtulník MI-28 HAVOC a auto COBRA 4WD?

Odkaz ke komentáři

Panové. ještě se chci zeptat. jde nějak nastavit abych hrál, ze sobě rovnýma? Jsem teprve na LVL 12 a většinou hraju s borcema s LVL 25 a výš. Nechci se furt odkazovat na Killzone 2, ale u této hry to šlo.

Tak to by mě taky zajímalo. Mám LVL 10 a připadá mě, že se pořád válím po zemi:) pokud nechytnu k sobě rovné.

Odkaz ke komentáři

ono jde taky o to jak se na bojišti pohybujete ... musíte dávat pozor kaj šlapete ... já mám ratio kolem 2.35-2.33 a nemám problém se tak držet at hraju za kohokoliv :)

jinak vyšší level nikdy neznamená že lepší jenom má lepší zbraně ... nebo spíš má větší počet zbraní ze kterých si může vybrat tu která mu padne ...

Odkaz ke komentáři

Na K/D ratio se vyserte, to ke k nicemu, hrat jen kuli tomu abyste meli ve statistikach napsany cislo vyssi nez 1 je na hlavu. Proste si musite vybrat co vam nejvic padne, ja sem taky v mym oblibenym Port Valdez jako deffender se svym rankem 15 byl lepsi a porazil borce co mel rank 38..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu