Trewis Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Ahoj mam otazku k tejto hre mam xbox ale budem ho menit za PS3 na kolko FPS bezi tato hra na PS3. A kamos mi hovoril ze na PS3 slapu hry na FPS 30 a na XBOXe 60. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 A kámoš se o něco praštil?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Na K/D ratio se vyserte, to ke k nicemu, hrat jen kuli tomu abyste meli ve statistikach napsany cislo vyssi nez 1 je na hlavu. Proste si musite vybrat co vam nejvic padne, ja sem taky v mym oblibenym Port Valdez jako deffender se svym rankem 15 byl lepsi a porazil borce co mel rank 38.. ... medik si někde zaleze a jenom oživuje za to nahraješ fůru bodů ale pak za to ratio se můžeš stydět ... hraju na ratio nemám problém pomáhat týmu (samozřejmě nejvíc killy) ale často i lékarničkou a náboji kryju občas místo nálože , nebo bednu ale v pohodě si držím svoje ratio :) Ahoj mam otazku k tejto hre mam xbox ale budem ho menit za PS3 na kolko FPS bezi tato hra na PS3. A kamos mi hovoril ze na PS3 slapu hry na FPS 30 a na XBOXe 60. tak to je celkem blbost zas takový rozdíl v tom nebude ... max 10-15fps rozdíl možná žádný ... nevím neviděl jsem ... ale nikdo si na to nestěžuje takže bych to neřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 dobre dik hned su klidnejsi :) uz sa tesim potom vam to natru :D aj ked prvni kupim asi killzone no hned potom sa budem svama prehanat po mapach :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 S*r na Killzone Bad Company je lepší :D Chtěl bych se zeptat jak je to s trofejí jménem: Careful Guidence-Destroy an enemy helicopter with a stationary RPG Stačí sundat ten vrtulník když je na zemi a neni v něm enemy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 nn to je ze sundas vrtulnik tou ,,stojici´´ rpg stanici :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Já vim, že mám zničit helikoptéru stacionárním RPG, ale chtěl jsem se zeptat jestli stačí zničit vrtulník ve kterym nebude enemy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 jo tak to promin :) spatne sem to pochopil.. no tak to nevim ja tu trofej mam za to ze sem trefil BH za letu s nepritelem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 to asi nepujde, to by bylo moc jednoduche, ale muzes to zkusit ;) pak napiš jestli ti to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 No jen tak mě to napadlo, pač tam neni napsaný, že musí letět, ale asi to nepude no. Každopdně napíšu, když to pude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 S*r na Killzone Bad Company je lepší :DChtěl bych se zeptat jak je to s trofejí jménem: Careful Guidence-Destroy an enemy helicopter with a stationary RPG Stačí sundat ten vrtulník když je na zemi a neni v něm enemy? No jen tak mě to napadlo, pač tam neni napsaný, že musí letět, ale asi to nepude no. Každopdně napíšu, když to pude. právě, že to tam je napsaný, sám si to tady citoval "enemy helicopter" = nepřátelská helikoptéra ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 z toho vyplývá že nemusí letět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Musí v ní být nepřítel. Každopádně, nejlehčí je to na mapě Valparaso v Rush módu. Tam, pokud narazíte na pitomce, tak tu helikoptéru sundáte do pár vteřin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Chlapi, ještě jsem se chtěl zeptat, kdy se odemkne druhá specializace? Mám rank 13 a pomalu dohrávám za druhé povolání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 z toho vyplývá že nemusí letět? nemusí letět, ale musíš zabít nepřítele, který v ní sedí, ať už je ve vzduchu nebo na zemi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 na Valparaisu je to jednoduché, tam ten vrtulák trefíš i granátometem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Tak jinak, specializace č.2 může být jenom to zlepšení střelby u každého povolání (u Assaluta - MARKSMAN ASSAULT RIFLE TRAINING). Nelze třeba nastavit a SPEC1 - 4xOptiku a na SPEC2 - Ceramic body armor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Už to mám. Teď jen Demolition man a mám všechny online trofeje x). Jo a ještě jedna rychlá otázka: Čistě ze zvědavosti nevíte kolik bodů to chce cca na lvl 50? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 něco přes 5 mega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Wau už jen 4.4mega ^^ A ještě jaký je rozdíl mezi Marksman HS a normálním? (tedy krom více pointů) tedy spíš jak ho získat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Alias-Blaze: Demolition Man potrebuju taky, tak bysme to mohli nejak domluvit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Ok pridej si me PSN: Alias-Blaze a nejak to udelame ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany0 Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Muzu se k vam pripojit? Potrebuji taky udelat. Mam cas v sobotu cca od 14h do 24h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 No jiste cim vic tim lip pridej si me. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 pridejte si me uz mi kamos vratil po mesici battla tak uz muzu hrat jde mi hlavne o demolition a brute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.