Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Na K/D ratio se vyserte, to ke k nicemu, hrat jen kuli tomu abyste meli ve statistikach napsany cislo vyssi nez 1 je na hlavu. Proste si musite vybrat co vam nejvic padne, ja sem taky v mym oblibenym Port Valdez jako deffender se svym rankem 15 byl lepsi a porazil borce co mel rank 38..

... medik si někde zaleze a jenom oživuje za to nahraješ fůru bodů ale pak za to ratio se můžeš stydět ... hraju na ratio nemám problém pomáhat týmu (samozřejmě nejvíc killy) ale často i lékarničkou a náboji kryju občas místo nálože , nebo bednu ale v pohodě si držím svoje ratio :)

Ahoj mam otazku k tejto hre mam xbox ale budem ho menit za PS3 na kolko FPS bezi tato hra na PS3. A kamos mi hovoril ze na PS3 slapu hry na FPS 30 a na XBOXe 60.

tak to je celkem blbost zas takový rozdíl v tom nebude ... max 10-15fps rozdíl možná žádný ... nevím neviděl jsem ... ale nikdo si na to nestěžuje takže bych to neřešil

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S*r na Killzone Bad Company je lepší :D

Chtěl bych se zeptat jak je to s trofejí jménem: Careful Guidence-Destroy an enemy helicopter with a stationary RPG Stačí sundat ten vrtulník když je na zemi a neni v něm enemy?

No jen tak mě to napadlo, pač tam neni napsaný, že musí letět, ale asi to nepude no. Každopdně napíšu, když to pude.

právě, že to tam je napsaný, sám si to tady citoval "enemy helicopter" = nepřátelská helikoptéra ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu