Srig Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 já taky potřebuju ještě 14 dem. killů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Už jen 18 DK xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany0 Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Nechce si nekdo zahrat Demolition Man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Co určuje, když dáte kill nožem, jakou psí známku dostanete? Mám už přes 80 dogtags, ale střídají se mi jen bronzové a stříbrné, ani jedna zlatá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Je to podľa Veteran Statusu .. Keď má min. 1 Veteran Status , tak máš strieborné .. Zlatá neviem od koľko je .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Je to podľa Veteran Statusu ..Keď má min. 1 Veteran Status , tak máš strieborné .. Zlatá neviem od koľko je .. Myslím, že v tomhle háček nebude. Mám Veteran Status 5 a stříbrnou psí známku mám jen jednu. Ostatní bronzové! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Keď teba niekto zabije , tak bude mať strieborné dogtagy .. Keď zabiješ nejakého hráča ktorý má vet. status min. 1 , tak vtedy budeš mať strieborné dogtagy .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Jo takhle?! To je teda pěkně debilní způsob. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 díky, to by mě nenapadlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Tak sem se k tomu po dlouhy dobe zas vratil :) A u spesne, tohle se nezapomina.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 ja už jsem dlouho nehrál :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 No to ja taky, tak cca mesic mozna. A proc nehrajes ty..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 to já si to jednou denně zahraju ... chci ještě dodělat 2 ajchy ... pak ke každé class mít jednu platinovku :) za chvíli budu mít u m60 xD jinak ratio mi ted brutálně stouplo .. měl jsem 2.35 a už mám 2.55 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Primátor3:no teď jsem hrál BiA a navíc mám teď ve škole celkem hodně věcí tak nějak nestíhám :( Závorka: kde se dá vzít taková pěkná statistika do podpisu prosím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 WaRDoG: http://bfbcs.com/ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Rád bych ti poděkoval, ale zpráva obsahovala příliš málo znaků :D Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 No a jak se davají při hře utočné nebo obranné rozkazy? V mojí statistice mám asi čtyři utočné rozkazy, ale vůbec netuším jak jsem je zadal...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 namíříš například na alfu a dáš select jestli myslíš tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Dík, vyzkouším, jestli je to ono... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 hráváte někdo ten HC mode? jake to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 hráváte někdo ten HC mode? jake to je? Kruté, jedna rána a seš mrtev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 HC mod je hlavně pro ty co neumí zabít nepřítele v normálním modu a nebo pro ty co chcou kempit tak aby je nikdo ani po smrti neobjevil ... párkrát jsem zkoušel HC mod se snipou ale je to nuda když nemusím mířit na palicu padaj jak panaci na cvičné střelnici xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 tak jo díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofik Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Myslíte si že je lepší Cod MW 2 nebo Battlefield : Bad Company 2 v MultiPlayeru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Myslím že je tu na to aj topic .. A osobne sa mi viac lúbi BFBC2 , pretože tam BANUJÚ cheaterov a v MW2 s tým nič nerobia .. a v BFBC2 sa mi viac páčia módy .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.