Srig Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Bbc 2 je více o taktice, mw2 je prostě střílečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 pro ty co neumi zabit nepritele v normalu.. tak to dik no :D.. ja hraju HC protoze me stve ze v normalu.. jeden kill=jeden zasobnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 aale .. Keď si slepý , tak hej :lol: Ale napr. s M60 to dáš aj na 4 náboje .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Cau, mam takovy problem stahnul jsem si Multak demo, ale nejde se me pripojit k EA accounts takze vlastne jsem jenom v menu a nemuzu hrat pripojeni k internetu je v poradku, rychlost mam taky dobrou pls poradte...DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 demo servery su uz zrusene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 jo tak diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 petřík: ale vyplatí se to koupit ^^ Zavorka: souhlas s HC-ten je na iču... Tam stačí prakticky kamkoliv a leží. V normalu musíš "hedkařit" jestli chceš 1shot 1kill Od tý doby co sem přestal lamit se KD furt zvyšuje. Míval sem 1.00 teď už 1.41 xD Když to vytáhnu na 2.00 což asi ne tak budu mrtě spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Alias/Blaze: Tak urcite na videich to vypada skvele a rozsahlost toho je taky neco ale pockam az klesne cena:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Ale docela rád bych si zkusil CoD MW 2 abych si utvrdil pocit, že BC2 je lepší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 no jasny.. driv sem hral jen normal mod ale ted uz me fakt nebavi porad po kazdym killu menit pozici aby me zase neknifli zezadu :D... ale tak vas bavi normal ja mam radsi HC.. jak se rika proti gustu zadnej disputat :).... btw jaka je vase nej zbran ve hre? ja hral docela dlouho s M24 ale ted sem si oblibil VSS specialku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Já mám nejvíc killů s m16, xm 8p, gol a pak m24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 pro mě jednoznačně best zbraň byla M60, na tý mám asi 1500 killů a pak na M16 a AN94 kolem 1100 kills Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 SCAR-L Cabrine a RPG-7, nic jinyho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 ta m60 je prehnana jak prase vzdycky jak nekoho potkam tak lezim musim trochu zaexpit medica at s ni muzu taky potrapit lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 aks-74u + rpg-7 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Assault: XM8 PROTOTYPE Engineer: 870 MCS Medic: ten první kulomet (zatim jen jediná platinovka) Recon:M95 s red dot sight Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 m60 je krutá zbraň jinak pokud snipařit tak jedině s manualkou ... pak ta přesnost jde nahoru když víte že máte max jednu nebo 2 rány :) já mám rád m95u ní mám už asi 1400killů a z toho něco přes 1000headshotů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 začínám přicházet na chut XM8 PROTOTYPE, dneska jsem to zase po měsíci zapnul, vzal jsem tudle zbraň a docela to šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 alias - coze? m95 s red dotem???:DD zavorka - wow tak to je slusny....jinak v sobotu sem dal snad svuj nejlepsi marksman headshot celkovy skore za kill bylo 433 :).. az udelam platinu u m24 tak budu chodit uz jen s vss - ja vim sem prase :D ale ne takovy jako ty co si berou na HC m60ku ktera zabiji na dve rany :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 Ja si prve robím na všetky classy všetky zbrane .. Teraz mám zatiaľ assault a medica , engineera robím , tam je M2 Carl Gustav krutý .. jedna raketa s tým EXPLK2 a je death .. haluz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Nebo je super kombinace za Assaulta: brokovnice + revolver + C4 + Extra počet C4ek + Extra výbušnost + dobíjení a můžete mít C4 kolik chcete, akorát s brokovnicí no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 alias - coze? m95 s red dotem???:DDzavorka - wow tak to je slusny....jinak v sobotu sem dal snad svuj nejlepsi marksman headshot celkovy skore za kill bylo 433 :).. az udelam platinu u m24 tak budu chodit uz jen s vss - ja vim sem prase :D ale ne takovy jako ty co si berou na HC m60ku ktera zabiji na dve rany :D pěkný mě se povedlo max 400... navíc chodím jedině se základní optikou ... protože radši mám zásobníky navíc než 12x optiku :) Nebo je super kombinace za Assaulta: brokovnice + revolver + C4 + Extra počet C4ek + Extra výbušnost + dobíjení a můžete mít C4 kolik chcete, akorát s brokovnicí no :D tak místo brokovnice můžeš vzít klidně i thommpsona m14 nebo G3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 To vím, ale s brokovnicí mi to jde líp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 pomuze mi nekdo s tema dvema blbyma dvema trofejema? od ctvrtku bych mel mit volno tak budu casto online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Zavorka - tak zakladni je stejna jako 12x nebo ne? btw j kazdej zasobnik navic se hodi.. obcas teda ale beru misto munice 4x optiku :) Adiz - taky mas predobjednany RDR Limit ed.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.