Zavorka Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 ahoj, mě dnes zabil recon a jak je ta kamera na něj tak tam měl v té tabulce kde je hodnost, hp, zbran. M95ku bronzovou a měl tam napsané SU M95 nebo tak něco, co to znamená? to jsou ty placený upgrady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 takže budu mít další 4 volné sloty na prodej Kdyby to vyšlo, tak určitě beru :) Jako vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Onslaught mode: Ví se jestli to bude zadara pro VIP? (asi ne co :D)Ty upgrady postav jsou jen skiny, nebo tam je i něco co se hodí? A ještě jedna otázka: V jaké mapě+modů se nachazí ZU-23 AA? Onslaught mode by měl být pro VIP vlastníky zdarma, stejně tak jako nové mapy. Jsou to skiny vojáka + zbraní. ..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Onslaught mode by měl být pro VIP vlastníky zdarma, stejně tak jako nové mapy. Jsou to skiny vojáka + zbraní. ..;) Co znamené to VIP (slovo znám, ale ted myslím k ohledu na BF BC2) Jak toto členství získat? .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Když si koupíš Limited Edition, máš u ní VIP kód, ten pak zadáš v menu hry a máš VIP členství. Pokud nemáš Limited Edition, můžeš si koupit VIP kód ve hře v kolonce "Store" ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Já ale limited edtion nemám a vip kód tam byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Ja zas limited edition mam a kod mi nejak nefunguje:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 OK juknu na to, jelikož Limited Edition mám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Ja zas limited edition mam a kod mi nejak nefunguje:( On ti možná funguje jen o tom nevíš. Já to taky nepoznal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 tak jsem si vzpomněl že u jsem ho tam dal, ale zkusil jsem to znovu, avšak ty nový věci stáhnout stejně nejdou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Aha, tak to si kupovat nebudu :/ Kazdopadne dik za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Můj nejlepší k/d a počet zabití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 najs... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 jj pekne .. Keď som bol Engineer som mal best 24/4 , ostatné classy si nepametám :D .. screen som urobil , ale potom mi to nejak nešlo "uložiť" v skicári .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 já měl za assaulta třeba 30/1, 39/5, 41/6, 43/9 apod... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 to já taky, a dneska jsem měl třeba 6/12 wtf?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 hej lidi prosim poradte kde mam zjistit kolik mam demo killu nemuzu to najit nikde ve statech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Zaregistruj se na g.bfbcs.com a pak se vyhledej ve hráčích a jeď dolů do achievementů a najedeš na Demolition Kill Trophy a máš tam počet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 hej lidi prosim poradte kde mam zjistit kolik mam demo killu nemuzu to najit nikde ve statech http://bfbcs.com/ do ajchů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 hej lidi prosim poradte kde mam zjistit kolik mam demo killu nemuzu to najit nikde ve statech Tady to máš i bez registrace ;) http://bfbc2.statsverse.com/stats-achievements/ps3/LOPO_X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 jsem to zapl a skill level se mi dal na 0 stalo se to i vam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 zdary zajímal by mě názor battlefieldářů na mag... co si o týhle hře myslíte.. popř. je tu někdo kdo má obě? (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRryCZ Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Moje první hraní [ATTACH=CONFIG]8659[/ATTACH] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 bombovni stranka jinak tech demolition mam 1 he he he Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 hledám 3 dobré hráče do klanu pro turnaj (x360) http://www.xboxcentrum.cz/klany.php?id_klany=10 K/D ratio aspon 1.5 pokud nemá ... tak aspon skore 200 za minutu a level minimálně 20 výherní cena je originální hra pro každého! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.