Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

hledám 3 dobré hráče do klanu pro turnaj (x360) http://www.xboxcentrum.cz/klany.php?id_klany=10

K/D ratio aspon 1.5 pokud nemá ... tak aspon skore 200 za minutu a level minimálně 20

výherní cena je originální hra pro každého!

škoda, že to není na PS3, podmínky s přehledem splňuji... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Takhle si představuji ža hraje Zavorka: http://www.youtube.com/watch?v=pArr7-qby1k

no ten hraje trošku líp :D akorát já oproti němu kontroluju kde fakt střílím :D ... ale zajímalo by mě kolik hodin musel natáčet než udělal tenhle stříh protože skoro co kill to střih :D

Odkaz ke komentáři

v komentech píše že to stihl během jednoho dne.. tka kdo ví ..

no říkat může ... jsem mu tam napsal jaký má nick v BFku ... kouknem na ten jeho skill

z videa max vyčtu že má nakonci 7 :D

EDIT: naví hraje hardcore což u snipera je moc easy

a občas mi přijde že má měl tečku na monitoru/TV :D

Odkaz ke komentáři

no padalo to hlavně na začátku první asi 2 dny. Teď to běhá v pohodě, max je 24 hráčů, a myslím že to i celkem stačí. Týmová hra jak kdy. Někdy natrefíš na dobré lidi, ale někdy zas na uplné idioty co si vemou UH60 pro sebe(i když nemůžou střílet) a letí s tím doprdele. A nebo tě zabijou před medikem a on raději uteče. Nejlepší je hrát aspoň se dvouma co znáš.

Odkaz ke komentáři

cože 24 hráčů ? Nedovedu v BF2 hrát na serveru kde je míň jak 55 lidí, je to pak hrozná nuda. Ale třeba to je v BC jiný. Menší mapy ?

EDIT: tak 24 hráčů není moc. Co se takhle někdy domluvit tady na console f. a jít zapařit určitě se najde plno lidí co si zahrajou s čechama a týmově. Bohužel BC nemám ale až bude tak bych si mile rád takhle zapařil protože ten strašnej teamwork znám z BF 2 a jsem rád když mám v týmu nebo aspoň ve squadu lidi co si chcou zahrát a ne jen nahrabat body.

Odkaz ke komentáři

já nic jiného než hc nehraju... cod 4 modern warfare jedině na hc ...jinak je to nuda a na nic .. (:

nevim jak u bf bc2 ale to bude asi stejné s hc modem..

štve mě že jsem prošvihl tu akci bf:bc2 za 899 nebo kolik byla na xzonu... hold na to asi peču a pořídim si MAG... láká mě to víc

Odkaz ke komentáři

:) koukam ze ste se zase bavili o HC modu.. hc je podle me lepsi jen diky tomu ze jak uz sem psal na normalu - jeden kill = jeden zasobnik no ale nektery zbrane sou v HC az moc silny jako treba m60tka ktera zabiji na 1-2 rany.. ale jelikoz hraju recona tak je podle me vetsi umeni hrat na normalu protoze musim davat headshoty a po kazdym killu menit pozici vcera sem mel skore 44/9 a to sem se vzdycky po kazdym killu posunul tak o 2-4 metry :)

Odkaz ke komentáři

tak jako normálně by myslím jedna,dvě rany z M60 klidně stačily :)

Teď jsem hrál medica a s M60 jsem si připadal jako RAMBO :D jsem si v pohodě zabil 4lidi naráz, a potom 3asi za 5sekund nožem :D

Na Valpar.....(nevim jak se to píše) jsem nahrál něco ke 4tisícům takže jsem spokojen:)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si koupil z Alzy na Xbox 360 BF: Bad Company 2 Limited Edition za pouhých 635 Kč... Na obalu je sice napsáno, že je to PL dabing, ale hra je kompletne v angličtině a manuál a obal dokonce i v češtině. Doporučuji rychle koupit, mají posledních pár kusů... Limitka samozřejmě včetně kodu a bonusových map.

Odkaz ke komentáři

v normal modu 1zasobník jeden kill? :D tam maximálně pokud si lama ... s m416 s jední zásobníkem když se zadaří tak 4lidi ... jinak takový základ je 2 ... má rychlé přebíjení takže žádný problém ... + krabice s minicí ... hraní uplně v klidu ... s m60 na jeden zásobník snad 10 až 13lidí :D nevim nepočítal jsem :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu