H0W3N Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 hledám 3 dobré hráče do klanu pro turnaj (x360) http://www.xboxcentrum.cz/klany.php?id_klany=10K/D ratio aspon 1.5 pokud nemá ... tak aspon skore 200 za minutu a level minimálně 20 výherní cena je originální hra pro každého! škoda, že to není na PS3, podmínky s přehledem splňuji... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 já teda ne, protože hrávám medika, mohli by něco udělat i na PS, jestli teda něco není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Takhle si představuji ža hraje Zavorka: http://www.youtube.com/watch?v=pArr7-qby1k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Takhle si představuji ža hraje Zavorka: http://www.youtube.com/watch?v=pArr7-qby1k no ten hraje trošku líp :D akorát já oproti němu kontroluju kde fakt střílím :D ... ale zajímalo by mě kolik hodin musel natáčet než udělal tenhle stříh protože skoro co kill to střih :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 v komentech píše že to stihl během jednoho dne.. tka kdo ví .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 v komentech píše že to stihl během jednoho dne.. tka kdo ví .. no říkat může ... jsem mu tam napsal jaký má nick v BFku ... kouknem na ten jeho skill z videa max vyčtu že má nakonci 7 :D EDIT: naví hraje hardcore což u snipera je moc easy a občas mi přijde že má měl tečku na monitoru/TV :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 pěkné video no, nepochopil jsem ten TK?? snipeři jsou hovádka no :) Za jeden den to stihl sestříhat? A HC mod je na prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Jak je na tom BC 2 MP ? Je tam max hráčů 64 jak v BF 2 nebo míň ? Padají pořád servery což má za následek ztrátu nahraných bodů ? Na týmovou hru se ani ptát nebudu to mi je jasný že po většinu času to stojí pěkně za hovno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Max 24 hracov.... mam odohranych cez 50h a zatial mi to padlo tak 5-6 krat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 no padalo to hlavně na začátku první asi 2 dny. Teď to běhá v pohodě, max je 24 hráčů, a myslím že to i celkem stačí. Týmová hra jak kdy. Někdy natrefíš na dobré lidi, ale někdy zas na uplné idioty co si vemou UH60 pro sebe(i když nemůžou střílet) a letí s tím doprdele. A nebo tě zabijou před medikem a on raději uteče. Nejlepší je hrát aspoň se dvouma co znáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 cože 24 hráčů ? Nedovedu v BF2 hrát na serveru kde je míň jak 55 lidí, je to pak hrozná nuda. Ale třeba to je v BC jiný. Menší mapy ? EDIT: tak 24 hráčů není moc. Co se takhle někdy domluvit tady na console f. a jít zapařit určitě se najde plno lidí co si zahrajou s čechama a týmově. Bohužel BC nemám ale až bude tak bych si mile rád takhle zapařil protože ten strašnej teamwork znám z BF 2 a jsem rád když mám v týmu nebo aspoň ve squadu lidi co si chcou zahrát a ne jen nahrabat body. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 já nic jiného než hc nehraju... cod 4 modern warfare jedině na hc ...jinak je to nuda a na nic .. (: nevim jak u bf bc2 ale to bude asi stejné s hc modem.. štve mě že jsem prošvihl tu akci bf:bc2 za 899 nebo kolik byla na xzonu... hold na to asi peču a pořídim si MAG... láká mě to víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 http://www.alza.cz/SearchAdvanced.asp?EXPS=battlefield+bad+company+2 tady máte myslím dobrou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 599?.. valim oči o.O to je teda Cena s velkym C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 To teda jo ! Jen co se mi do ruk dostanou peníze tak beru ! Zatím ale nemám ani ps3 ale česká pošta mi je už veze. :) Neskutečně se těším :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 když už jsme u videi mě se zalíbilo toto .. .. ne kvůli tomu jak to tam snipří ale .. no však uvidíte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 no jo je to prima hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 mám 2 volné sloty na BBC2 Spectate DLC, v případě zájmu pište PM (domluvíme detaily) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 :) koukam ze ste se zase bavili o HC modu.. hc je podle me lepsi jen diky tomu ze jak uz sem psal na normalu - jeden kill = jeden zasobnik no ale nektery zbrane sou v HC az moc silny jako treba m60tka ktera zabiji na 1-2 rany.. ale jelikoz hraju recona tak je podle me vetsi umeni hrat na normalu protoze musim davat headshoty a po kazdym killu menit pozici vcera sem mel skore 44/9 a to sem se vzdycky po kazdym killu posunul tak o 2-4 metry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 tak jako normálně by myslím jedna,dvě rany z M60 klidně stačily :) Teď jsem hrál medica a s M60 jsem si připadal jako RAMBO :D jsem si v pohodě zabil 4lidi naráz, a potom 3asi za 5sekund nožem :D Na Valpar.....(nevim jak se to píše) jsem nahrál něco ke 4tisícům takže jsem spokojen:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 heh tak to gratz.. btw m60 je fakt hrozne silna.. od kamose sem slysel ze ji chtej borci z dice trochu ubrat dmg ale jestli je to pravda.. to vi jen buh.. a vyvojari.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Tak jsem si koupil z Alzy na Xbox 360 BF: Bad Company 2 Limited Edition za pouhých 635 Kč... Na obalu je sice napsáno, že je to PL dabing, ale hra je kompletne v angličtině a manuál a obal dokonce i v češtině. Doporučuji rychle koupit, mají posledních pár kusů... Limitka samozřejmě včetně kodu a bonusových map. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 v normal modu 1zasobník jeden kill? :D tam maximálně pokud si lama ... s m416 s jední zásobníkem když se zadaří tak 4lidi ... jinak takový základ je 2 ... má rychlé přebíjení takže žádný problém ... + krabice s minicí ... hraní uplně v klidu ... s m60 na jeden zásobník snad 10 až 13lidí :D nevim nepočítal jsem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 heh tak to gratz.. btw m60 je fakt hrozne silna.. od kamose sem slysel ze ji chtej borci z dice trochu ubrat dmg ale jestli je to pravda.. to vi jen buh.. a vyvojari.. to jsem taky někde četl že chtějí udělat patch kde upraví zbraně...uvidíme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 tak sem lama no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.