Kailo Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Na JPN serveru sem to nemohl najít (překvapivě :D ), takžééé kde to ho máme ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Je na EU store tzn. u nás i v UK atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Aha, já to hledal na JPN, US a pořád nic :D Nutno dodat ale, že sem našel na US libové dema :D Takže taky novej účet na škodu nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Tak ta hra mě úplně zaujala. Ze začátku mě to moc nešlo, ale pak to bylo supér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 tak uz taham demo ..... nemuzu se dockat xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 já to určitě kupuju, je to paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 tak uz taham demo ..... nemuzu se dockat xD Bude se ti to líbit. Nedá někdo zítra třeba v 8 ráno toto demo semnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 v 8 ne to jeste budu spat :D ale pak bysme mohli dat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Bude se ti to líbit. Nedá někdo zítra třeba v 8 ráno toto demo semnou? sice jsou tu děti co nepracujou ale jsou to většinou děti co chodí do školy :shock: a navíc kdyby někdo nechodil ani do prace a doškoly tak by určitě byl žhavej vstávat tak brzo aby si s tebou zahrál :shock: :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartell33 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 sice jsou tu děti co nepracujou ale jsou to většinou děti co chodí do školy :shock:a navíc kdyby někdo nechodil ani do prace a doškoly tak by určitě byl žhavej vstávat tak brzo aby si s tebou zahrál :shock: :roll: :D Máš recht, taky mám v 8 ráno trochu jiný starosti než hrát demo Battlefieldu.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Jak muze bejt nekdo v 8 hodin rano vzhuru kdyz nikam nemusi jit...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 no mě dneska třeba vzbudil bratr asi v 7 když hrozně prožíval CoD:WW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeanes Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 no mě dneska třeba vzbudil bratr asi v 7 když hrozně prožíval CoD:WW No mě zase můj 6-ti letý bratr vzbudil v 5 a pařil COD:WW. :D:D:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Já jdu do školy až na druhou hodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Imho, musím uznat, že narozdíl od té šíleně hnusné bety :lol: se to změnilo k lepšímu.... je to hratelný, a bůh chraň, celkem mě to i baví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Imho, musím uznat, že narozdíl od té šíleně hnusné bety :lol: se to změnilo k lepšímu.... je to hratelný, a bůh chraň, celkem mě to i baví :) mě přišla beta téměř stejná ... beta se hrála suprově ... tak i tohle demo ... jen graficky je to lepší a bez chyb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Já možná dokonce koupim i full až ji trochu zlevní, ale zajímalo by mě jak je to obtížné v singlu, v jedničce byly moc náročný tanky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Já myslím že singl bude dost dobrej,ale já především preferuju mulťák :bash: Mulťák je prostě gooooooood 8) Tak zdarec při hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Jj, mulťák mě hodně baví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 škoda že i v demu chybí u PS3 funkce "MUTE" :cry: doufám, že to v plné bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Co to je mute? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Co to je mute? že můžeš vypnout ty hlupáky, co tam přes headset furt něco kdákaj... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 moje video z bad company 2 demo http://www.edisk.cz/stahni/84348/Video_0001.wmv_138.21MB.html 35 KILLS! 25 HEADSHOTS! 1X DOUBLE KILL! 1X RC HELICOPTER! 1X LIGHT TANK! 1X TANK!výsledek z videa xD kvalita nic moc ale jde vidět po čem střílím za chvíli budee i youtube ale nemusí to být v maximální kvalitě EDIT: youtube facebook (přijde mi že to má lepší kvalitu jak youtube): http://www.facebook.com/groups/#!/video/video.php?v=107523842598405 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 To jsi docela dobrej, já zatím zabil 24 lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartell33 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Nějak mě to neuchvátilo a co jsem si z toho odnes, tak asi frustraci. Jsem prostě naučenej FPS na PC kde jsem těžko hledal konkurenci a tak to asi zůstane, bohužel.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.