jelitko Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Jo frustrace, to je presne. Blbec vezme tank a stoji s nim na spawnu, nenavidel jsem to na bf na pc a nenavidim to i na ps3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Fakt mě to teda nenadchlo a jsem zklamanej protože jsem se na to fakt těšil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Jo frustrace, to je presne. Blbec vezme tank a stoji s nim na spawnu, nenavidel jsem to na bf na pc a nenavidim to i na ps3. to se dá částečně eliminovat hraním ve squadu, ale to zas pak musíš poslouchat ty 10tiletý fagany :roll: naštěstí se to nestává tak často, už jsem odehrál cca 200 kol (většinu v betě) a stalo se mi to cca v 10 případech, ale je pravda, že to dokáže parádně nasrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 nevim co se komu nelibi je to hodne dobre a je tam dost navykova hratelnost ja si to urcite koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Já to mám přesně jako lopo_x, jen si to koupím až trochu spadne cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 pokud někdo kempí s tankem stačí ho jednoduše sejmou .... vždy je nějaká možnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 je psane ze kdyz si to predobjednam tak dostanu beta key, v cem je to lepsi? je tam vic map? zbrani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 je psane ze kdyz si to predobjednam tak dostanu beta key, v cem je to lepsi? je tam vic map? zbrani? na ps3 u bety byli všechny zbraně u dema je tam asi jenom 10-15% zbraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 bylo tam aspon vic map? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Mě se to demo hodně líbí. Pokud se jim povede i singleplayer, tak nebudu vůbec váhat.. Vzhledem k tomu, že si chci nějakou FPS na PS3 pořídit, a MW2 má docela chabý singleplayer, BF: Bad Company 2 je jasná volba :) Demo hodnotím na 95% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Já tak 93% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 já bych tomu dal hodně moc, líbí se mi to a je to pěkně chytlavé :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Já bych tomu dal tak 90%, hra je opravdu chytlavá...i když mi to dost připomíná BF 1943 a BF BC1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Chtěl bych se zeptat jestli bude i ta speciální edice (lepší pancíře atd.) i po vydání hry třeba až v dubnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Chtěl bych se zeptat jestli bude i ta speciální edice (lepší pancíře atd.) i po vydání hry třeba až v dubnu. speciální edice má být do vydání hry. Potom by měla být klasická ale záleží taky, kolik má jaký eshop zásoby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Teď jsem měl naprosto výbornou hru, na 2 základnách sme to neubránili, na 3 jsem si já a jeden cizinec vzali apache (já byl co-pilot :lol:), a musím uznat, ten týpek to s ním dost dobře uměl. Po zbytek hry sme to totiž ubránili a ani jednou nás nesestřelili :lol: Byl to mazec lítat jim nad hlavama a kosit je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Konecne sem taky zahral a musim rict, ze to nevypada vubec spatne! Potencialni koupe ... uz zase dalsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Ja teda nevim, dost jsem se na 2. dil tesil, ale po vyzkouseni mi prijde, ze je to jen lip vypadajici jednicka s par zmenama:?... koupi si moc jistej nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Araym tak to jsme na tom stejně 15 min hraní a nazpět k COD 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Dvojka je parádní a singl bude po všech stránkách lepší i v grafice, těším se hlavně na džungli a poušt:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Druhá světová v Bad Company 2? "Nyní je ovšem venku ještě info, že se zde patrně dočkáte i misí zasazených do druhé světové války. V rámci ratingového zhodnocení padla totiž zmínka o skutečnosti, že v singleplayerovém módu hráče čekají mise na blíže neurčeném japonském ostrově právě během druhé světové." celý text na eurogamer.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Uvažuji o předobjednání bbc 2 limitované edice, nevíte co přesně v ní bude navíc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Uvažuji o předobjednání bbc 2 limitované edice, nevíte co přesně v ní bude navíc? Vždit to tam máš napsaný u tý hře vždy. Tak znova: "Předobjednávková akce. Limitovaná edice za cenu běžné. Nabídka platí jen do vydání hry a nebo rozebrání zásob. Limitovaná edice přináší šest speciálních předmětů, které budete mít k dispozici hned od počátku akce. Zde podrobnější popis." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Tak BC2 vypadí hodně dobře, vedle Killzone 2 asi nej multiplayer hra. Zkoušel jsem i na PC, ale není to ono, na PS3 to má něco víc do sebe (ovládání pomocí DS3 mě baví čím dál víc), asi jsem blázen ale až to výjde kupuji na PS3. Hodnocení 95% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Uvažuji o předobjednání bbc 2 limitované edice, nevíte co přesně v ní bude navíc? NIC :cheesygrin: jen některé věci budeš mít hned od začátku (v "nornální" edici se ti odemknou až s určitou hodností) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.