Koblizek Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 dneska mi to dojde tak muzem zaparit, kdo to teda jeste hraje? EDIT: jak se strili s UAV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 já hraju ;) a z UAV se střílí R1... a pokud máš nastavený altw (sekundární zbraň u vehiclů) tak to je R2... ale optika u UAV je lepší :P :D EDIT: teď jsem si uvědomil že ti to vlastně teprve dnes došlo takže altw ani optiku ještě mít nebudeš ;) jinak nechápu proč v HC modu mám u některých zbraní křížek zaměřovače a u některých zbraní ne ? u brokovnic jsem to měl vždycky ale teď jsem si všiml že mám i u některých samopalů křížek, nezobrazí se mi tam když u té zbraně získám nějakou tu hvězdu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 ok moc dik edit: potvrd zadost o prijeti do FL pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Koblížku napiš mi,večer si zahraju. Canavo ja to tam mám taky,tusším že u jedný zbraně a měl sem to tam hned co sem ji získal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 a není to náhodou g36 u medika ? ta má zabudovanej optickej zaměřovač tak možná je to tím.. teď jsem si vzpoměl že to mám u téhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 jak se vam miri s red dot?me to prijde horsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Mě lepší. Počkej až dostaneš m16+4x optika, s tím mám vždy nejvíc killů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 ja hraju AN-94+4x optika, za engiho AKS 74+4x optika. Medic M60+4x optika(to je bombovni) a recon GOL. M16ku celkem tim patchem dojebali :( Red Dot jsem hral než jsem dostal tu optiku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Já u medika rozhodně MG3 a u recona M95, prostě v každej class to poslední. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 tak uz se mi ten red dot zacina libit jenze za chvili mam optiku, jinak jaka zbran je podle vas pro me nejlepsi (jak o na mem ranku) edit: sakra to je ale nehorazna parba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Jakej máš rank? Update: Promiň, nevšiml jsem si tvého podpisu. Na tvém místě jsem používal taky XM8, kterou jsem vyměnil za M416 a potom má oblíbená M16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 ten v podpise ale brzo budu mit za zbran tu AUG edit:4 rank za assaulta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Promiň, nevšiml jsem si tvého podpisu. Na tvém místě jsem používal taky XM8, kterou jsem vyměnil za M416 a potom má oblíbená M16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 ok dik za radu, ale stejne ta XM8 je super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 musíš přijít sám na to se kterou ti to nejlíp půjde :) někdo to kilí s m16tkou ale já si to s ní teda moc nedávám :D a co je u assaulta ten smoke grenade ? mě to žádnej smoke nedělá :D ono to dokonce neudělá vůbec nic když tím vystřelím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Mě to udělá oblak kouře, používal jsem to dříve, teď už jen granátomet, moc nechápu tu brokovnici. Kobližek: Nekdy si rád zahraju- The_SRIG, přidej si mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 OK jdu na to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 proc se mi smazal rank?! edit: sry za double post edit2: nesmazal ale ve statech mam ze nic nemam ale pritom mam,nwm no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 pridej si i me, muzem treba zitra nebo v nedeli zahrat WaRDoG_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 proc se mi smazal rank?!edit: sry za double post edit2: nesmazal ale ve statech mam ze nic nemam ale pritom mam,nwm no To se ti vrátí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Jak se prida ten veteran rank?Vubec mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 no to by mě taky zajímalo, chci totiž tu M1garrant nebo jak se to jmenuje :D já už jsem to nějak zkoušel ale nechtělo mi to vzít battlefield 2 ale už nevím v čem byl ten problém, už ani nevím na kterých stránkách se to má dělat.. mohl by sem někdo šupnout ten web ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 ach jo, ted hraju s takovyma picema ze to ani neni mozne, isla inocentes, vemu patrol boat, dojedu si za skalu a odstreluju mcomy, spawne se na me recon, zaveze lod nekam doprdele, dosel cas a umrel jsem. pak jsem letel v blackhawku a ten pilot narval do skaly a taky jsem umrel... je toto mozne? tu mate ten web: http://veteran.battlefield.com/ zaregistrujte se treba na battlefield heroes, ten je zadarmo a pak muzete mit veteran status 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 ja uz bf heroes mam i bf1943 ale jak na te strance co jsi mi sem dal zadam muj PSN email tak me to vyhodi chybu, proste to nejde EDIT: a jestli se tam nema zadat PSN email ale jmeno tak me to napise ze to jmeno uz je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Ja jsem normalne dal svuj PSN account a email ktery pouzivam k EA a v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.