Ingnition Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 NIC :cheesygrin: jen některé věci budeš mít hned od začátku (v "nornální" edici se ti odemknou až s určitou hodností) Doplnim, nejen hodnosti ale i po dokončení singleplayeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 po novem demu, ktere vyslo ve ctvrtek, tak muzu rict, ze sem mile prekvapen. Opravdu dobra atmosfera, a jak zde bylo jiz napsane predemnou, hodne povedene ovladani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Jo celkově je to super hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 skvele se to hraje po demu urcite bude origo protoze to je hra ktera vydrzi dlouho stejne jako PSN batl 1943 ten se da hrat taky porad dokola ale todlle je dokonalejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 až dopařim MW2 multiplayer tak asi beru todle demo je super beta byla ješte lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 porad se nemuzu rozhodnout esi si mam koupit Battlefield BC2 na PC nebo xbox...ale hra to bude luxusni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 skresa:Nevim ze zrovna v ps3 sekci resis jestli na pc nebo x360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 NIC :cheesygrin: jen některé věci budeš mít hned od začátku (v "nornální" edici se ti odemknou až s určitou hodností) ale tak když je to za stejnou cenu tak proč to nevzít že? 8) když si to budu chtít jít zítra koupit (http://jrc.cz/index.php?a=2&id=33141) dostanu už tu hru nebo jak to je s těma předobjednávkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 skresa:Nevim ze zrovna v ps3 sekci resis jestli na pc nebo x360. pravidlo pro multiplatformové hry :dozey: čti :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 tak tohle jsem předchvilkou zachytil ze hry. Je to z Xbox 360. Jinak se omlouvám za kvalitu obrázků ale furt lepší než fotákem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Docela dobrý, jak to fotíš? Jak je nahoře v pravo demo nebo beta tak to bude v plnej full nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 tak tohle jsem předchvilkou zachytil ze hry. Je to z Xbox 360. Jinak se omlouvám za kvalitu obrázků ale furt lepší než fotákem :D upřímě ... iphone to vyfotí líp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 jenže tohle neni mobilem. to je přímo ze hry. A teprve to testuju. Nemám ještě ani vyřešenej program a vůbec ty kabely. Jako pro začátek je to úspěch :D PS: jsem vůbec rád že se mi aspoň tohle povedlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Tak tahle hra zadupává nepovedený MW2 naprosto do země Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Podle mě je mw 2 docela dobrý, ale stejně ho zadupává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Tak tahle hra zadupává nepovedený MW2 naprosto do země Jo no svatá pravda.Už se nemůžu dočkat toho singlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Tak já si osobně nemyslím že by MW2 bylo nepovedený. Mě se tam nejvíc líbil Singleplayer, i když byl strašně krátkej ale rozhodně mě bavil víc než v MW1. MP taky není špatnej. Prostě to podle mě není nikterak nepovedený. Ovšem Bad Company 2 má více možností takže je i lepší. Každopádně se taky těším až vyjde hra, protože ta mapa v demu mě už začíná štvát hrát furt dokola :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 uvažuju že si to předobjednám v jrc. je tam psané že dostanu beta key, bude mi teď k něčemu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Vubec me to nejak nebavi, ani tak ta predchozi beta. A navic mi to prijde graficky nic moc, takovy moc zubaty, snad jeste horsi nez jednicka. Doufam ze plna a singl bude lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 uvažuju že si to předobjednám v jrc. je tam psané že dostanu beta key, bude mi teď k něčemu?? jestli na ps3 tak ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Vubec me to nejak nebavi, ani tak ta predchozi beta. A navic mi to prijde graficky nic moc, takovy moc zubaty, snad jeste horsi nez jednicka. Doufam ze plna a singl bude lepsi. koukám máš ps3 tam je jenom beta ... beta nemá žádný proces na rozmazávání (žádný AA a podobný) to znamená že na full hd to vypadá hnusně(mám osobně vyzkoušeno) ale na mojem monitoru to vypadalo dobře ... teda aspon ta první beta jak je to v tý poušti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Ted sem te vubec nepochopil a s tim monitorem uz vubec ne. Mam jak Betu, tak Demo a rikam ze se mi ani jedno nepaci a ze grafika mi pride nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 tak to teda nevim co hrajes protoze kdyz sem to hral z normalni vzdalenosti tak si rikam ze to ujde.. pak se me ale vybil sixaxis tak sem musel hrat s kabelem a bliz obrazovce a najednou BUM a videl sem vsechny ty detaily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Me to proste prijde nic moc graficky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Ježiš tak to nehraj. Já nevím co tu furt bože můj řešíte. No tak jdou vidět na křoví pixely. Bože muj tak se z toho nezbláznim. Když se ti to nelíbí tak to nehraju ne? A nemusím tady furt spamovat s tím jak je to shit hra (resp. grafika). To tady nikoho nezajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.