medvidek Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 nebo s naloženym bradlym najedeš na minu.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 pls co mam delat,smazalo se mi uplne vsechno v BF2 :((( zbrane,hodnsoti vse :((( jako by save v prdely..:( celej den to bylo v poho,ted najednou,mi to nic nenacte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 zkus chvilku pockat, jednou se mi to stalo, nebo napis na podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 zustaly mi znamky,vsechny auta odemcene,atd.ale statistiky a zbrane jsou v pici :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 no tak se musíš naučit házet mortary :D když přece vidím že k abramsu valí dva magoři se c4 tak tam nehodím mortar :D a když najedeš na minu tak ti to přece nedá TK za zabití posádky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 zustaly mi znamky,vsechny auta odemcene,atd.ale statistiky a zbrane jsou v pici :( napis na podporu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 uz i ja to tak mam, co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 no tak se musíš naučit házet mortary :D když přece vidím že k abramsu valí dva magoři se c4 tak tam nehodím mortar :D a když najedeš na minu tak ti to přece nedá TK za zabití posádky :) nj vidíš.. připíše se to jako kill rpo enemy minera.. neuvědomil jsem se (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 ty stats se prostě občas mažou a až se milostivým pánům v EA games bude chtít tak to dají zase do kupy :D PS. taky mě to pěkně :censored: .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 jj taky me to .:!CENZORED!:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Tak se mi to taky stalo:( Taky to mam komplet vymazany.Nevsiml jsem si toho a zacal hrat a zacolo se mi to zase pricitat od zacatku:( Doufam,ze se to pak nacte zpet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Taky se mi to stalo. Jak často se to tak stava? A vrací se to pak z5 nebo to tak bude už na furt a musim začít od začátku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 pls kde by jste někdo psal na suport,tak to pošlete v hromadnym ...třeba tam vypište nicky lidí,komu se to stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Dneska se mi to taky stalo a po delší době se mi to vrátilo ale kolega spoluhráč ze slovenska to měl celou dobu se základníma zbraněma... a taky jakýkoliv set zbrání sebraného mrtvého hráče byl taky vždy základní,,, takže asi to bylo globální? A samozřejmě se to vždy vrátí zpět, jen to někdy jde hned a někdy to trvá trochu déle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 tak to jsem rad,ze se to vrati z5 ! thx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 dnes jsem psal na suport,muzu jim napsat ze se to stalo vice lidem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 ty jsi psal na support ? ? :D já myslím že oni o tom moc dobře ví protože se to děje celosvětově... připojil jsem se takhle na server a všichni rank 0 až na pár vyjímek (2-4).. zkusil jsem to na dalším a to samý, a na dalším ? žádný zázrak, pořád to samý... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 njn, psal jsem to, od ceho je support?nenecham je tam prece celej den hrat na PC...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 to jsem zvědavej co odepíší :D je nám líto ale snažíme se tento problém vyřešit... možná kdyby jste nás nezdržoval tak už by jsme byli hotový :P ... no a pak by zas šli pařit jak říkáš :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 asi tak nejak...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Tak už mi to valí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 no tak DICE uz ma MOH hotove, takze snad zacnou makat co nevidet na chybach BFBC2. Ale dnes od 17hod si moc lidi online nezahraje, jelikoz SONY bude delat do 1hodiny rano udrzbu PSN :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Dělá nebo dělal tu někdo Demolition man trofej ? Nemáte na to nějaký fígle nebo bysme si vzájemně pomohly ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 ja bych ji taky bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Mám jí a dostal jsem ji postupně jak jsem hrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.