canava Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 k čemu ty trofeje pak jsou když si je pomáháte dělat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 tak, chci se pochlubit ze jsem odemcel vsechny zbrane :) ted si jdu uzivat :D EDIT: jaky je rozdil me SPAS-12,870MCS a NS2000? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 při výběru zbraní máš dole tabulku kde je přesnost atd. to je takovej problém se na to kouknout ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 no na to jsem se dival, ale vsechny maji stejne poskozeni,presnost a kadenci tak nevim jakej je v nich rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chucky_cz Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 to Kobliha, tak to v nich asi žádnej rozdíl není ne? akorát že vypadaj jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 a proc by tam davali stejne zbrane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 lisi se jenom vzhledem, mozna i poctem naboju, ale to asi ne. Tak davaji je tam proto aby jich tam bylo víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 nekde jsem cetl ze se lisi rozptylem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 na to je nejlepsi si ji vzit, a strelit do zdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 870Combat a SPAS-12 C se liší v tom, že kulky se rozptylují v různé dráze…. např u X(teď nevím která brokovnice) letí víc pohromadě (víc medium range → long range) a u Y se víc rozptýlí od sebe → Deadly na short → medium range. Co jsem dobře odzkoušel, tak ke slugům je nejlepší SPAS12 Combat a k more rounds je nejlepší NS2000, protože nabiješ všechny naráz, ne jak by to u Pump Action brokovnic 870C a SPAS12C musíš dávat pojednom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 dej si weapons and gadgets a tam si dej compare a mas to vyreseny =) co je zeleny to je lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Mám level 2... !! :D Mam to asi 5 dní němel sem moc čas.. Bezva hra.. Nejlepší je Enginer Z RPG / Pistolkou ^^ / Brokovnicí... Na přesné názvy si nevzpomenu.. + jak si dělát ty sigy ? na BBFC2.COM ? :D... dám své Id + že hraju na ps3.. a ? nic.. player not found Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Mám level 2... !! :DMam to asi 5 dní němel sem moc čas.. Bezva hra.. Nejlepší je Enginer Z RPG / Pistolkou ^^ / Brokovnicí... Na přesné názvy si nevzpomenu.. + jak si dělát ty sigy ? na BBFC2.COM ? :D... dám své Id + že hraju na ps3.. a ? nic.. player not found aktualizuje se to až po nějaké době, když to máš teprve 5 dní, tak tě tam třeba ještě nemaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Kdo hraje BF:BC 2 na PS3 tak ať si mně přidá. PSN nick: Tommy76CZ Rád bych zahrál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Blooman: zkus to tady http://bfbc2.statsverse.com nebo http://bfbcs.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Už to jde :O... :D Teda aspon na tom http://bfbc2.statsverse.com/... + jsou tam nějaké klany? že bych byl v klanu a u jména bych měl... [omg] BloomanTHC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba86 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 chci se zeptat, jak jste výřešili že se vám smazal učet? zřejmně nezbejvá než začít od znova? jak je možný že to neni nikde zalohovaný a muže to takhle kleknout..je chyba u mně nebo u nich na servru..dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 řešení je počkat až se to samo vrátí... občas se to stává ale zas se to vrátí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba86 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 jj, četl jsem že se to stava a modlil se at se mi to vyhne..takže se nemusim bat že bych o to přišel, to mi spad kamen ze srdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 tak proč se ptáš když sis to už přečetl ? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Mě se zas stalo že sem neměl ani jendu zbran kterou sem dostal... tak relog psn.. a po té co sem se lognul.. mě to za 5 min vykoplo.. a nic nenapsalo.. a takhle to je pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 chci se zeptat jestli vam to o vikendu taky tak lagovalo? nedalo se ani poradne strilet protoze jak jsem se nekam pohnul tak se mi postava vracela porad zpet odkud vysla a delalo mi to dost dlouho nebo jsem se treba objevoval pri chuzi ve stene nebo nesly napriklad vyjit schody O_o divne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Taky dělalo... jdu.. vše se sekne.. všichni jakoby choděj na místě.. A vykopne mě to... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 jj, četl jsem že se to stava a modlil se at se mi to vyhne..takže se nemusim bat že bych o to přišel, to mi spad kamen ze srdce. Už se mě to stalo asi 3x a vrácení trvalo ani ne den, holt počkat je jediná možnost, ale dokaže to nas... to jo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Jak se tam tvoří klan ? .. jestli to nějak jde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.