H0W3N Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 sednes do vrtulniku se strilnama tech ve vietnamu litalo dost takze tam urcite zadne jine nebudou nechas nekoho litat kdo to umi a ty hrave nazbiras killy tak jasně, všechny ty trofeje jsou reálný, jen tahle mi z těch lehkých připadá asi nejtěžší, alespoň začnu lítat ve vrtulníku, třeba mě to chytne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 UAV zase na druhou stranu používám docela často a to se mi ovládá dobře, to podle mě vůbec nelze srovnat s normální helikoptérou, UAV nejde přetočit... No ale ta výdrž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 UAV zase na druhou stranu používám docela často a to se mi ovládá dobře, to podle mě vůbec nelze srovnat s normální helikoptérou, UAV nejde přetočit... jo určitě je to lehčí ale dostaneš do ruk ovládání :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Hele uz se vi kdy ma vyjit ten Vietnam...a nebo ty novy mapy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 1.12 ne ? .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 1. Myslíš VETERAN status ?2. CG je lepší vs vojakom a RPG proti vozidlám ;) tak nejsilnější proti vozidlám je M136 AT4,jenže rakety letí hrozně pomalu...(na mapách s vrtulníkama používam CG-samozřejmě pokud sestřelujete vrtulníky a na mapách kde nejsou vrtulníky je lepší RPG)teď si nejsem jistej,ale pokud s M134 AT4 strefíte z pravého úhlu ze strany tanku,a máte silnější výbuchy,tak tank zničíte na 2 rány ;) a jinak,někde sem čet,že bradley má nějaký bod,který když trefíte tak vybouchne na jednu ránu(bug)je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 bug to není ale nevím jestli to je i v BC2 ale v BF2 platilo že když se trefíte do škvíry mezi věží a tělem tak to zničíte na jednu ránu...a proč je lepší CG na mapách proti s vrtulníky ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Dik...jinak jsem nepochopil ten Veteran Status...jak ho ziskat...chtel bych celkem tu M1....2 BF hry mam..ale stejne mi to nechce nejak dat tu registraci..:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 tak nejsilnější proti vozidlám je M136 AT4,jenže rakety letí hrozně pomalu...(na mapách s vrtulníkama používam CG-samozřejmě pokud sestřelujete vrtulníky a na mapách kde nejsou vrtulníky je lepší RPG)teď si nejsem jistej,ale pokud s M134 AT4 strefíte z pravého úhlu ze strany tanku,a máte silnější výbuchy,tak tank zničíte na 2 rány ;)a jinak,někde sem čet,že bradley má nějaký bod,který když trefíte tak vybouchne na jednu ránu(bug)je to pravda? Taky by mě zajímalo proč je lepší CG proti vrtulníkům? Prostě se trefíš tracerem a pak jim nepomůže už ani svěcená voda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaronBlaster Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Prostě se trefíš tracerem a pak jim nepomůže už ani svěcená voda heh to ne ale třeba takové hození těch klamných cílů ano, navíc když ty klamné cíle hodíš tak to ten tracer z té helikoptéry sundá a můžeš jí značkovat znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 ale ty klamny cíle si musím vybrat mezi gadgetama pro vozidla že ? pod čím to je ? já používám jen Opticu dál ani nevím co tam je :D (ještě vím o Alternative fire:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaronBlaster Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 U tanku to je SMOKE COUNTERMEASURES jako že kouřová clona u heliny to je asi stejně ale místo kouře hodíš ty klamný cíle, ale možná je to jinak, dlouho už jsem nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Jo, kouřová clona = klamný cíle. Jo a hraju to na PC a ani bych to na ničem jiným hrát nechtěl... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 bug to není ale nevím jestli to je i v BC2 ale v BF2 platilo že když se trefíte do škvíry mezi věží a tělem tak to zničíte na jednu ránu...a proč je lepší CG na mapách proti s vrtulníky ?? protože má nejrychlejší rakety,stačí trochu zručnosti a praxe,a dají se sestřilit i bez traceru ;) a když označíš vrtulník,a vystřelíš RPG,tak trošičku zkušenější hráč si dá pohled aby viděl celej vrtulník,a pokud vidí,že za nim letí raketa nebo má na sobě šipku z traceru tak vyzkočí,kdyžto u CG to ve většině případů nestihne(samozřejmě hraje tady taky určitou roli vzdálenost od místa vypálení rakety k vrtulníku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 No ale body za zničení techniky taky nejsou k zahození :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Jo, kouřová clona = klamný cíle. Jo a hraju to na PC a ani bych to na ničem jiným hrát nechtěl... :) zajímalo by mě,jak se na PC ovládá vrtulník :) w,a,s,d směr a myš nahoru,dolů? zdá se mi to trošku nepraktický:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaronBlaster Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 zajímalo by mě,jak se na PC ovládá vrtulník Myslím že je to takto w,s se ovládá výkon (stoupání, klesání) a,d se helina otačí a zbytek myší. Když už jsem u těch helin tak jsi stejně myslím že v BC 2 jsou udělaný dost špatně, v BF2 tak helina ve správných rukou rozhodovala hru a nebyla pro každou lamu, v BC2 když nejste v HC modu tak je to většinou že i když je pilot sebelepší tak se s tím žádný zázrak neudělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 njn zlatý BF2... BC2 mi příjde víc zaměřený na pěchotu protože ani bradley nemůže kosit jak ďas ale jen po dávkách :( už se těším na BF3, jestli to má být regulerní pokračování BF2 tak to bude nářez a určitě tam zabudují i model poškození z BC2 takže se máme na co těšit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Ovládá se to přesně tak, jak popsal BaronBlaster, mě zase přijde nepraktický zaměřovaní analogovou páčkou, řek bych, že průměrnej PC hráč by rozsekal průměrnýho PS3 hráče - prostě u tý myši máš lepší cit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Ovládá se to přesně tak, jak popsal BaronBlaster, mě zase přijde nepraktický zaměřovaní analogovou páčkou, řek bych, že průměrnej PC hráč by rozsekal průměrnýho PS3 hráče - prostě u tý myši máš lepší cit to si rozhodně nemyslím, já třeba zkoušel hrát na obojím a jakmile jsem chytl skill na PS3, tak na PC nemám šanci... je to pouze o tom, na co si zvykneš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Tak sem hod odkaz na staty ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 co takhle bfbc2.statsverse.com ;) nick v podpisu... K/D mám asi 1.77 dlouho jsem nehrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 jako je možný že na myši budeš skillit víc ale na joyu je to prostě větší zábava a o to jde !!! klávesnice s myší je hrozná kombinace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Canava a proč je klávesnice s myši hrozná kombinace? Jo a koukal jsem na tvoje staty a proč máš tak špatnou accuracy? To je ta zábava? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 prostě klávesnice a myš je pro lamy a hraje se na tom trapně a je to nudný co ti na to jako mám říct :D na joy máš vibrace a všechny tlačítka po hromadě a ten analog ? lahoda !! :D a tu accuraci mám protože jsem takovejch 50hodin strašně lamil protože když jsem koupil ps3 tak jsem se učil hrát na BC2 ... jestli chceš upnu ti moje score co jsem odehrál nedávno 46 kilů a 16 smrtí :P včera s RPG jsem měl 20kilů z 26 střel :) z toho asi 3x heli.. a nevím co tu vůbec děláš běž si za svýma postiženýma bratříčkama z microsoftu... na ps3 by jsi netrefil ani stodolu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.