DarkTemplar Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 "Klávesnica a myš pre lamy" - fakt múdre slová :dozey: Ty by si zas na pc netrafil ani stodolu , možno .. A to skóre tiež není nejaké awesome :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 hehe... jj mudrá slova to jsou protože kdo si sedne za klávesnici tak nemá sebemenší problém se trefit ale na analogu se musíš naučit... a neboj na klávesnici mám taky něco odehrané, prošel jsem mnoha klany v mnoha různých hrách... třeba v BF 2 mám nahráno přes 4 dny... a za ty roky co jsem hrál na pc jsem si neužil tak jako půl roku na ps3... nechápu jak jsem celej život mohl hrát na stupidní klávesnici :P ano klávesnice je pro lamy.. po týdnu hraní pc hry vás klidně vezmou do klanu který bojuje na mistrovství světa (ehm nadsázka..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 protože kdo si sedne za klávesnici tak nemá sebemenší problém se trefit jasné , hneď bude mať taký aim ako niekto za 1 rok .. " po týdnu hraní pc hry vás klidně vezmou do klanu který bojuje na mistrovství světa" Určite ;) teraz začnem hrať napríklad Counter Strike , po mesiaci budem v top 15 clanbase .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 prostě klávesnice a myš je pro lamy a hraje se na tom trapně a je to nudný co ti na to jako mám říct :D na joy máš vibrace a všechny tlačítka po hromadě a ten analog ? lahoda !! :D a tu accuraci mám protože jsem takovejch 50hodin strašně lamil protože když jsem koupil ps3 tak jsem se učil hrát na BC2 ... jestli chceš upnu ti moje score co jsem odehrál nedávno 46 kilů a 16 smrtí :P včera s RPG jsem měl 20kilů z 26 střel :) z toho asi 3x heli..a nevím co tu vůbec děláš běž si za svýma postiženýma bratříčkama z microsoftu... na ps3 by jsi netrefil ani stodolu... Nechtěl jsem vyvolat takovýto flame, ale už se to rozvinulo, tak si ještě dovolím (snad naposled) přispět S RPG si střílel na pěchotu? Nebo jen na tanky, APC a heli? No tak na HC je docela jedno kam se trefíš, protože to ubírá víc ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 jasné , hneď bude mať taký aim ako niekto za 1 rok ..Určite ;) teraz začnem hrať napríklad Counter Strike , po mesiaci budem v top 15 clanbase .. Takže k bodu číslo 1. :) --- já neříkal že bude mít super aim... ale že se trefí !! mám malýho bratránka kterej na pc hraje možná tak superhry.cz a přišel ke mě a dal jsem mu zahrát GTA SA, a neměl moc problém je tam kosit... ale když ke mě někdo příjde a zahraje si na ps3 tak jedna kulka do stropu jedna do podlahy pak další letí tam a pak tam... nakonec při druhým zásobníku nepřítele nějak zabije :D Bod číslo 2. :D --- napsal jsem že je to nadsázka protože mi bylo jasný že by někdo napsal takovýhle post :D ... Vondy: povětšinou vozidla a heli... byl tam jeden pěšák :) sejmout pohybujícího se tanka s RPG není taky zrovna jednoduchý... zvlášť na větší vzdálenost a u rpg nezáleží na tom se trefit... ale trefit se dobře !!! tanka klidně dáš na 1-2 rány když víš kam střílet... a tohle je topic o BC2 tak se pojďmě bavit o tom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaronBlaster Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 O tom co je lepší by se dalo hádat do nekonečna, můj názor je, že na klávesnici a myši tak i na gamepadu se dá hrát stejně, ale když chcete hrát tak dobře jako na pc je potřeba o dost delší čas na zvyknutí jsi. Já jsem hrál střílečky na PC a hodně dlouho (v BF2 mám nahráno asi 1300 hodin), a pak jsem si koupil PS3 a k tomu BC2, mě osobně trvalo asi tak 3 týdny než jsem se s gamepadem naučil hrát a pak už šlo k/d jen nahoru (Moje stats.), a kdybych nepřestal hrát tak by bylo ještě větší, ale taky je pravda že plno lidi a BC2 je toho velký důkaz, že střílečky hrát na ps3 neumí, myslím že na PS3 je průměrná úroveň skillu o dost menší než u PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 No tak na HC je docela jedno kam se trefíš, protože to ubírá víc ne? ubírá to sice víc ale jedno to není... nejlepší je střílet na věž a ještě lepší je střílet na její horní část ;) ... protože na boku a na čumáku a tuším i částečně na věži mají tanky aktivní pancíř a tam to ubírá minimum ;) ... můžete to i vidět jsou to takový pláty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 EDIT: fail :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Ja mam dotaz - ty statistiky co mame v podpisech - Stats Verse - http://statsverse.com/ - za boha nemuzu prijit na to jak pridat novej profil, proste jak si tam vytvorit statistiky novyho hrace. Ani jak si upravit svuj, treba zmenit ten obrazek co mam v podpisu. Nahore vpravo se muzu registrovat nebo prihlasit, ale to se tyka jen fora. Sem slepej nebo to uz nejde..? //EDIT// aha, uz vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boda007 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Ahoj Teď jsem začal pařit BBC2 úplně super hra.Dištak si mně přidejte hraju pořád online nick: boda007_cz Ale chci se zeptat.Jak si můžu říct o náboje nebo o lékárnu ???DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Pokud máš headset tak vlastní pusinkou jinak to nejde ale lidi co hrajou za assaulta nebo medica vidí když máš málo náboju/života . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Samozrejme ze to de, to je ten problem ze to vi malo lidi - namirit na Medica nebo Assaulta pokud potrebues lekarnicku nebo naboje a zmacknout SELECT, je to stejnej princip jako kdyz kdyz chces aby na tebe pockali v ujizdejicim tanku nebo kdyz chces oznacit protivnika - tlacitkem SELECT. Takhle si proste zarves. Pres headset to uslysi jen tvoje squadra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 EDIT: Primátor byl rychlejší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Primátor3: kéž by to tak fungovalo :( někdy můžeš volat jak chceš a stejně se lékárny nedočkáš ani když medik stojí naproti tobě... o tom aby ti někdo zastavil ani nemluvím :) EDIT: umí tady někdo rusky ? :D celkem by se mi hodilo znát ty kecy co rusáci říkají, kdyby někdo udělal video s ruskejma hláškama a k tomu titulky a hodil to na juťub tak bude hodně palců nahoru :) ... některý hlášky poznám podle toho co se děje (např. že ničí stanici nebo mi medik hodí lékárnu) ale třeba když by na mě někdo volal ať zastavím nebo tak, tak vůbec nevím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 To je jasny, to jak to funguje v praxi je uz jina vec, ja sem jenom napsal ze ta moznost tady je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 To je jasny, to jak to funguje v praxi je uz jina vec, ja sem jenom napsal ze ta moznost tady je. pokud ti ta dotyčná osoba nic nehodí tak do něj střel a pak jemu pod nohy a takhle pořád dokola,většinou jim to pak došlo(při HC do něj seknout nožem a střelit pod nohy)-aspoň moje vlastní zkušenost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Az takle krute jo? :D Ono se ale musi zase uznat ze to neni moc sikovne reseny to zavolani pres SELECT. Kdyz ses Medik nebo Assault a nekdo si te zavola tak je docela tezky si toho vsimnout, melo by to byt proste vyrazneji upozorneno kdyz te nekdo vola, zvlast kdyz ses v boji a na nic jinyho se nesoustredis nez na vlastni preziti. Jinak koukam ze mas kruty skore :D Meli by vymyslet dalsi hodnosti. Tech 50tek je tam spousta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 jen jestli to nebude tim,ze 99% her je proste public, tzn kazdej hraje predevsim sam za sebe a nejaky teamplay ho nezajima. Potom se clovek tezko docka lekarny nebo naboju... a nadruhou stranu starat se o to jestli maj spoluhraci naboje a sou zdravi a kdykoliv je potreba k nim pribehnout a dat jim co potrebuji, taky nejde. To by clovek bud za a) nahral prd body a nebo za b) byl porad mrtvej, protoze by si vsimal spoluhracu a ne ostatnich... osobne kdyz hraju za medika nebo assaulta, tak sem tam, neco nekam hodim, jen tak nahodne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Tak to ja hraju nejvic za Medica a litam tam porad pro nekoho :D lekarnicky hazu porad...a jeste zabijim ostatni...a bodu mam skoro vzdycky nejvic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 PRave, dost bodu je za uzdravovani. Ale najde se dost mediku nebo assaultu kteri pomahaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Tak to ja hraju nejvic za Medica a litam tam porad pro nekoho :D lekarnicky hazu porad...a jeste zabijim ostatni...a bodu mam skoro vzdycky nejvic :D ja to delam jen nahodne a taky skoncim vetsinou do 3. mista v teamu =) nekdo hrabe body na tehlech veci, nekdo na killech. =) viz moje K/D ratio samozrejme o tuposti nekterych spoluhracu se da dlouho psat, asi to kazdej zna, (viz jednou, jsme hrali RUSH a jeden z nas byl enginer a stal zakempenej u vysilace a kdykoliv k nemu pribehl enemy aby aktivoval bombu, tak ho ten typ sejmul bazukou, jo, dobry, udelal si kill, nekdy 2 najednou, ale asi po 3 minutach tim jak na ne hazel rakety, znicil vysilac dement :D) ale s tim uz nikdo nic neudela, proto kdyz je public match, tak se snazim hrat z 70% za sebe a zbytek za team, ale pokud mozno, ne jako idiot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 tak kdy si konečně zahrajem nový mapy ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Nikdy, ja hraju jen ty co byly v bete a Demu, furt dokola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 to je sice hezký že je hraješ... ale měly by vyjít v nejbližší době nový mapy ale nějak jsem se nikde nedočetl datum :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 No jo demence některých hráčů co nikdy nehoděj lékárnu nebo náboje je fakt do nebe volající :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.