Primátor3 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Aha, ja sem teda myslel ze uz vysli a ze nemas s kym hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 No jo demence některých hráčů co nikdy nehoděj lékárnu nebo náboje je fakt do nebe volající :D no ale nesmíme si pořád připomínat jen ty špatný momenty ze hry :D třeba dneska jsem vylítl z baráku a můj medik se asi lekl a nakropil do mě dávku... ale naštěstí mi pak hodil lékárnu :) hodnej klučina ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Tak to se mi stava porad ze to kropim do vlastnich, vlastne se to v boji stava vsem a porad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 A hrajete s FF OFF nebo ON? Já teda hraju normal (HC je podle mě pro ty, co neuměj mířit a dělá jim problém se opakovaně trefit na jedno místo ale to je jedno...) s FF OFF takže nějaký střílení do vlastních neřešim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 HC je podle mě pro ty, co neuměj mířit a dělá jim problém se opakovaně trefit na jedno místo ale to je jedno... :D tak nad tím se musím zasmát :D ... normální mód je pro začátečníky a pro srabáky, hardcore hrajou skuteční hráči :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 normální mód je pro začátečníky a pro srabáky Pretože vedia trafiť jeden cieľ viackrát ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 tady nejde o to že tam musíte cíl zasáhnout víckrát ale hardcore mod je prostě reálnější oproti arkádovýmu normál modu.. V normál módu máte radar, na obrazovce se vám ukazují naspotovaní nepřátelé takže stačí střelit do keře a máte kill a nebo vidíte nepřítele za rohem... máte tam křížek, na radaru vidíte mrtvý spoluhráče a plno dalších zbytečností který u hardcore modu nemáte... a proto je hardcore těžší !! a to že se musíte víckrát trefit do nepřítele ? osobně jsem tohle v BF2 nesnášel, musel jsem vykropit půl zásobníku abych někoho zabil a často než se mi to povedlo tak zmizel za rohem a proto děkuju každý den Dice že udělali HC mod :) ... protože v HC modu sice stačí 3 kulky, jenže !! aby jste byli mrtví vy tak stačí taky 3 kulky takže se to vyrovná, takže možná je lehčí někoho zabít, ale je těžší přežít :) atd. atd. ... takže jo, normální mód je pro lamy :) Hardcore je prostě víc reálnější ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 noo.. Každý má svoj názor samozrejme. Ja BC2 už nehrávam PRÁVE kvôli tým hitmarkerom. HC mód ma nebaví , takže.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Musim rict ze pro me je normal mod daleko lepsi a zabavnejsi, je vic propracovanejsi a musite si dat sakra zalezet a musite to sakra umet abyste zabily dost lidi. V HC modu je silena hracka nekoho zabit. To se proste nevyvrati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 o tom by jsme se mohli bavit dlouho :) zalez si 1km od bojiště se sniperem a jen střílej přes les naspotovaný nepřátele a uvidíš jak je lehký někoho zabít v normal modu :P ... já tohle normálně praktikoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Kdyz nepocitam snipery samozrejme. Myslim uprostred bojiste treba se SCAR-L Cabrine, to se musis sakra snazit aby nekoho dostal, napr. nahore z budovy. Proto je v normal modu takova silena vrava a battle, o tom si HC muze nechat zdat, tam sou hned vsichni tuhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 no zas takovej rozdíl mezi tím chcípnutím není :) to jsou tak 3-4 kulky ne ? to je jedna dávka která zabere sekundu :P ...... no nic každej máme svoje a každej si u toho taky zůstanem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 mne treba HC bavi vice nez normal protoze hraju Deathmatch a tam je potreba rychle zabijet jinak vzdycky me stvalo ze v normalu nekoho sundate tak se mu vlastne ukaze kde jste a kde by s vama za tech par sekund co se respawnuje pocitat tak se musite vice hlidat jinak kazdy mod ma neco do sebe me se treba v hc modu libi ze tam neni ta killcam a ze na mape nejste videt a taky to ze musite zamirit abyste nekoho trefili protoze tam neni zamerovac uprostred obrazu coz dela hru tezsi protoze prechod z behani k mireni neco trva tak tak lehko nikoho sundat nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 HC mod? :D to je co? :D to je tam nekde taky?ja teda asi hraju porad normal...nejak sem si asi nevsimal...hraju jen RUSH...jde to tam taky nejak ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 kdyz das PLAY NOW tak si tam pred JOIN zaskrnet HC MOD =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Chystá se novej patch http://bad-company2.cz/aktualizace-pro-ps3/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Hmm parada, tak me to hodilo chybu behem stahovani 1,7 GB velkyho updatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Ten update ma 1,7 GB ? To bude asi i stím novým vip mapackem 7 ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Rocko , čo tak prve otvoriť tú stránku ? ;-) Hneď prvá veta Tato aktualizace pro PS3 je tu z důvodu přípravy pro Map Pack 7 a BFBC2 Vietnam, plus několik další úprav a změn ve hře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Děkuji za rozesmání :D 1. Killcam neprozradí přesnou polohu, jen přibližnou 2. Na normálu taky trefíš velký prd pokud nemíříš 3. V HC rozhodně není těžký někoho zabít, už v normalu stačí tak dvě dávky na zabití nepřítele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaronBlaster Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Ty mapy už v tom budou, 1,7 GB patch jen na ty opravy co jsem četl je moc, tak jsem spíš zvědav kdy nám to otevřou, zase jsi po dlouhé době zahraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 1. Pokud znáš dobře mapu tak ti prozradí přesnou polohu (každej kdo má rank aspoň 15 už zná mapy nazpaměť) 2. Ale v Normálu máš křížek kterej ti ukazuje kam míříš :P 3. Lehce zabiješ... Lehce umřeš :) ... ale je to těžší v tom že nevidíš naspotovanýho nepřítele za rohem atd. ... v normál modu si takhle nasbíráš mnoho 100%tních killů bez větší námahy :) prostě vidíš že je někdo v budově v pravým rohu, tak vlítneš do dveří a už do toho rohu míříš a sejmeš ho dřív než on stihne pořádně pohnout analogem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Presne tak, Kill cam ti ukaze toho kdo te zabil zaberem zepredu tesne pred nim, takze kdyz je v rohu nemas sanci poznat kde se nachazi, protoze pochybuju ze znas detailne textury vsech koutu na kazdy mape. Jo a v Hardcoru zakempis se sniperem a nikdo te nenajde a vesele si zabijis. Pro lamy. V Normalu tohle nejde, tam se porad musis stehovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 ale víš zhruba od kuď tě zabil a jestli v tom směru jsou 2 baráky tak není problém... a to s tím sniperem máš částečně pravdu ale přece jen jdou vidět čáry po kulkách takže ani za snipera nejsi v bezpečí :P navíc jak jsem řekl, HC mod jde reálnou cestou a sniper nesmí být vidět ani ve skutečnosti :) ... tohle je silně diskutabilní téma který nikam nevede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 už někdo stáhl ten update? jsou v něm už ty mapy? asi teda ano, ale jestli jsou už aktivní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.