bykk Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 já uš stahuju ale mam jenom 20%...tak dam kdyžtak vědět,teda pokud to někdo nebude mít dřív :D A já se tak těšil jak si zahraju a dneska uš asi ne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 ten patch co se zmen tyka vypada skvele az na jednu vec: Mírně snížena úroveň poškození u M60, aby odpovídala ostatním LMG. :( grrrr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 špatný zprávy.. :( žádný mapy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 špatný zprávy.. :( žádný mapy... co?:( to jako "kukátko" pro M14 a G3 zabírá 1,7GB ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Update mam uz od obeda a mapy sou stejny. Ten Update mapy neobsahuje, jen podklady pro ne. Nejvic me ale zaujalo toto: "sníženo poškození MCOMu na 50% pro všechny zbraně" Ajaj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 mě se líbí hlavně ten scope na m14 a G3, to byly hodně účinné zbraně a se scopem? no to bude nádhera... ted už chybí jen ty mapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Scope je ta optika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 jo, já myslím že mapy v tom budou ale že se odemknou až oni budou chtít, stejně jak byli všechny mody na mapy už ve hře a odemykali se postupně jsem rád že je konečně napadlo dat kukátko na M14 a G3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 s tou m60 me teda nakrkli to ji nemuzou nechat tak? uz jednou ji ubrali ted byla tak akorat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 akorát ? Stále bola overpowered.. Nejvic me ale zaujalo toto: "sníženo poškození MCOMu na 50% pro všechny zbraně" My na PC sme to už mali. A není to žiadna sláva :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Jj vy to mate uz dyl, cetl sem to. Musim rict ze RPG-7 ji nicila dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 mapy tam urco sou, pak az je spristupnej, tak to akorad udela cvrnk a mapy tam budou, takhle by se museli pozdejc sosat a to by byla vetsina lidi nasrana, protoze by chteli hned parit =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 tady nejde o to že tam musíte cíl zasáhnout víckrát ale hardcore mod je prostě reálnější oproti arkádovýmu normál modu..V normál módu máte radar, na obrazovce se vám ukazují naspotovaní nepřátelé takže stačí střelit do keře a máte kill a nebo vidíte nepřítele za rohem... máte tam křížek, na radaru vidíte mrtvý spoluhráče a plno dalších zbytečností který u hardcore modu nemáte... a proto je hardcore těžší !! a to že se musíte víckrát trefit do nepřítele ? osobně jsem tohle v BF2 nesnášel, musel jsem vykropit půl zásobníku abych někoho zabil a často než se mi to povedlo tak zmizel za rohem a proto děkuju každý den Dice že udělali HC mod :) ... protože v HC modu sice stačí 3 kulky, jenže !! aby jste byli mrtví vy tak stačí taky 3 kulky takže se to vyrovná, takže možná je lehčí někoho zabít, ale je těžší přežít :) atd. atd. ... takže jo, normální mód je pro lamy :) Hardcore je prostě víc reálnější ;) kdyz to chces mit tak realny mel si jit do armady vole :D a hraval sem hardcore mod a naopak me sralo ze dvakrat vystrelim a je po nem popripade po me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 vole... já si nechci hrát na vojáčka ale chci hrát válečnou hru !! to že se mi líbí když je reálná neznamená že bych chtěl lítat někde v iráku a kosit araby !! ... a nebudem to řešit každýho baví něco jinýho... (HC je stejně lepší :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Kosit araby :D Lol. (Normal je lepsi :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 tak muslimy nebo co je to tam za magory :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 jestli rikas vojakum co nasazujou zivot v boji hrani na vojacky tak to potes panbuh teda...vim jak to myslis kazdej ma to svoje me bavil HC v modern warfare2 to bylo supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 někde si opravdu hrajou na vojáčky :) teď nemám na mysli třeba Vietnam a 2.sv.v. jenže v tom iráku ?? tam ztratí jednoho vojáka za měsíc a většinou ty teroristy dostanou tak že si zavolají heli nebo stíhačku a ta to za ně udělá ;) ... žádný scény jak z Bad company se tam opravdu nekonají :) (samozřejmě se tam občas objeví IED nebo nějakej tvrdší boj ale...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Musim rict ze v US army a zvlaste v Iraku je spousta mladiku co si hrajou na vojacky. Cela ta valka v Iraku je nesmysl. To snad tady nikdo nepopira. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Dostala se mi do ruky novej nerozbalenej BFBC2 Ultimate edition a nevim jestli si jí mam nechat nebo radši prodat. Stojí to za to? Sem velkej fanoušek BF, 1942, 1943 a BF2 jsou moje oblíbený hry ale BFBC1 mě moc nezaujala. Mam to rozbalit nebo si radši počkat na BF3, co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 tak je to na tobě že, Mně se to třeba líbí daleko víc než MoH a CoD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 MP je rozhodne daleko lepsi nez v BC 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 no jestli jsi velkej fanoušek této série tak na co ještě čekáš ? :) BC2 je opravdu o dost kroků dál oproti BC1 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Lepší multiplayer než je v BBC2 jsem nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 jj kluci nademnou maji recht, podle me take nej MP co zatim je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.