deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 A chci se ještě zeptat vlastníků Ultimate edice - předpokládám že to DLC a BF 1943 co tam je na běžném redeem-kódu. Je to nějak svázané třeba s EA účtem nebo to můžu stáhnout na nějakej jinej account, sdílet to s dalšími 4 lidmi a zároveň si užívat DLC na mym hlavnim účtu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaronBlaster Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Tak jsem si všiml že už byly přidány i trofeje pro vietnam, řekl bych že vydání je za dveřmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Dal bych tomu tak měsíc,říkaly že před vietnamem eště vydají ten novej mapack. Za tamto se omliuvám,četl sem poze changelog :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 jj BFBC2 je super MP hra, ale je potreba mit stabilni net :( grrrrr nejhorsi sou lagy a vypadky :( a snad jeste horsi je vysokej ping. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 tak to hraješ na pc ne ? na ps3 totiž lagy ani výpadky nebývají :) (jen pokud tě brzdí tvůj pomalej net), na psku to ani pingy neukazuje :P :) Nový Vietnam video: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Ja sem taky nemel nikdy s MP problemy, vse naprosta nadhera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 prave ze na PS3 to hraju (viz muj podpis), a jelikoz mam wifi 2.4Ghz tak je fakt jedno jestli to clovek hraje na tom nebo tamtom... to ze tam nejsou videt pingy, neznamena, ze ping nemuze byt vysokej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 MP běží narozdíl od Black ops nádherně jen se nám sem tam stávalo že vypadly ranky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 no jistěže tam pingy jsou, ale nejsou vidět protože se tak nějak předpokládá že to nebude potřeba :D .. vysokej ping máš jen proto že máš asi pomalý net, protože servery jsou bezproblémový ;) nejsem znalec ale Wifi nejsou moc silný.. není nad kabel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 jj vim jak sem na tom s netem, :D hlavne ve chvili kdy mam pusteno par torentu :D :D ale kod je hodne optimalizovanej, oproti jinejm hram. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 mno nevim jak vam ale s tim mel problemy casto hlavne me stvalo ze mi postava sama od sebe chodila nebo jsem se sem tam objevil treba ve zdi atd. nevim cim to je internet mam 10mb od PODY a jedu pres wi-fi ale mozna tam mam vysoky ping ja tomu moc nerozumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 jj, tohle je vysokym pingem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 casto hlavne me stvalo ze mi postava sama od sebe chodila nebo jsem se sem tam objevil treba ve zdi atd. to jsou lagy.. lagy se objevý při vysokým pingu a ping je odezva internetu k serveru nebo tak nějak... :) já mám lagy jen tehdy když mám zpomalenej internet.. jinak DICE mají podle mě luxusně zařízený servery, takže když máte lagy tak je to jen vaším netem ;) ale je divný když máš 10mb net že ti to laguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Pokud by měl někdo zájem o DLC http://console-forum.net/tema/107989-battlefield-bc2-dlc-battlefield-1943-1-5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 pokusil sem se o takovej malej návod na nejlepší začátek,pokud by byl zájem,udělam i za Rusáky a jiné mapy.Jinak vše je odzkoušené,z vlastní zkušenosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 pokusil sem se o takovej malej návod na nejlepší začátek,pokud by byl zájem,udělam i za Rusáky a jiné mapy.Jinak vše je odzkoušené,z vlastní zkušenosti :)[ATTACH=CONFIG]10926[/ATTACH] mazec xD akorát by to chtělo aby to bylo větší, hodně toho textu nejde přečíst, i když si stejně nedokážu představit, že bych se při hraní řídil nějakým návodem, vždy hraji podle situace, instinktu a dost improvizuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 je to jenom návod,jak nejlíp rozehrát začátek-co nejrychleji a nejbezpečneji obsadit vlajky na začátku,v polovině hry už to samozřejmě nefunguje,pokud jste s týmem sehraný,tak pak uš to stačí jenom udržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Dneska se dovíme datum vydání Vietnamu, stay tuned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Tak vip mappack 7 tu máme zítra a Vietnam 21. prosince. Trailer : http://www.gametrailers.com/video/vip-map-battlefield-bad/707949 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 tak to je skvělá zpráva, takže od zítřka už zase BBC2 only :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Super Vietnam budu tahat na 100% (Srig vi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 a bude vietnam i v krabicovým balení nebo jen z PSN ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 a bude vietnam i v krabicovým balení nebo jen z PSN ? bude vyžadovat původní hru, takže jak by jsi chtěl narvat najednou do mechaniky dva BD to by mě zajímalo :D jasně že jen na PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 V krabici možná bude jen předraženej reedom kod na stahnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Myslize ze poposlednim prohlaseni Sony o sdileni se budeme moct jeste o hru rozdelit..? Nebo to je risk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.