Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

A chci se ještě zeptat vlastníků Ultimate edice - předpokládám že to DLC a BF 1943 co tam je na běžném redeem-kódu. Je to nějak svázané třeba s EA účtem nebo to můžu stáhnout na nějakej jinej account, sdílet to s dalšími 4 lidmi a zároveň si užívat DLC na mym hlavnim účtu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

no jistěže tam pingy jsou, ale nejsou vidět protože se tak nějak předpokládá že to nebude potřeba :D .. vysokej ping máš jen proto že máš asi pomalý net, protože servery jsou bezproblémový ;) nejsem znalec ale Wifi nejsou moc silný.. není nad kabel :)

Odkaz ke komentáři

mno nevim jak vam ale s tim mel problemy casto hlavne me stvalo ze mi postava sama od sebe chodila nebo jsem se sem tam objevil treba ve zdi atd. nevim cim to je internet mam 10mb od PODY a jedu pres wi-fi ale mozna tam mam vysoky ping ja tomu moc nerozumim

Odkaz ke komentáři

casto hlavne me stvalo ze mi postava sama od sebe chodila nebo jsem se sem tam objevil treba ve zdi atd.

to jsou lagy.. lagy se objevý při vysokým pingu a ping je odezva internetu k serveru nebo tak nějak... :)

já mám lagy jen tehdy když mám zpomalenej internet.. jinak DICE mají podle mě luxusně zařízený servery, takže když máte lagy tak je to jen vaším netem ;) ale je divný když máš 10mb net že ti to laguje..

Odkaz ke komentáři

pokusil sem se o takovej malej návod na nejlepší začátek,pokud by byl zájem,udělam i za Rusáky a jiné mapy.Jinak vše je odzkoušené,z vlastní zkušenosti :)

[ATTACH=CONFIG]10926[/ATTACH]

mazec xD akorát by to chtělo aby to bylo větší, hodně toho textu nejde přečíst, i když si stejně nedokážu představit, že bych se při hraní řídil nějakým návodem, vždy hraji podle situace, instinktu a dost improvizuji

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu