Rocko Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 How3n supr,tak si mě zapiš určitě beru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 já bych taky bral jestli je ještě místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 a to vždycky musim hrát z toho účtu, na kterym se to koupilo nebo si to stáhnu na svůj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 stáhneš to z účtu toho kdo to bude kupovat, a pak to budeš mít v konzoli takže hrát budeš na svojem. Nebo aspoň myslím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Tak kdyby to bylo takhle, tak je to OK, já nikdy na PSN nic nekupoval, tak nevim. Mě právě přišlo divný, že kdyby se to stahovalo jen z jednoho, tak jak by mohlo hrát třeba těch 5 lidí najednou online z jednoho účtu? to asi nejde ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 a to vždycky musim hrát z toho účtu, na kterym se to koupilo nebo si to stáhnu na svůj? je to přesně tak, jak píše Wardog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Tak v tom případě se k někomu přidám, jestli je volný slot. Já když měl PSP, tak tam to házelo nějakou chybu, když se hra nehrála na účtu, ze kterýho byla stažená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 jn, poslední slot je volný, takže tě tam píšu... máš doufám možnost platit předem na účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 jo mám, domluvíme se PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 pokud by ještě někdo kupoval,nebo měl zájem tak se ozvěte,díky,nějak se na mě nedosalo:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 jelikož wroutone na poslední chvíli zájem odřekl, tak je ještě jeden slot volný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Taky bych měl zájem,teda jestli je ještě místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ujo Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Mam na sto pro zajem jaka bude cena za jeden slot? Penize muzu prevest na ucet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Tak co, uz hrajete? ja ano a nemuzu si to vynachvalit. V samotnem BBC jsem zatim nestravil moc casu, presto si rad zaskocim do vietnamu. Pridam novych zbrani a taky vzhledem k terenu se dost meni styl hry. Takove tunelove valky s plamenometem,to je nezapomenutelne. A libi se mi moznost si v tanku pustit hudbu. Vypada to stylove, kdyz treba branite outpost, melete s posledniho a najednou z dalky slysite "let Valkyr" a vite ze vam napomoc jede kavalerie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 K datadisku Vietnam je asi za potřebí mít BFBC 2 že ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 To je no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Nevite kde lze sledovat soucasny pocet tymovych akci, ktere jsou potrebny k otevreni nove mapy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Nevim, ale předpokládám že bude hotovo během pár hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Ja uz nasel kde to ma bejt, bohuzel na oficialnich strankach to funkcni jeste neni... A 69 milionu tymovych akci do par hodin? To se mi zda nerealne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 je to reálné, si pamatuju že v v BF1943 měli hráči nastřádat na otevření nové mapy asi 49 mil killů a dali to asi za 3 dny, a tohle jsou body, které jdou mnohem rychleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Tohle nejsou body, ale tymove akce.... Takze treba spravovani je za 30 bodu, ale tady bude mit hodnotu jednoho....kapis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 nn, ty jsi to špatně pochopil, počítají se body uplně za všechno normálně tak jak jsou ve hře, viděl jsem ten trailer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 nn, ty jsi to špatně pochopil, počítají se body uplně za všechno normálně tak jak jsou ve hře, viděl jsem ten trailer... Ne to tys to spatne pochopil, ja ten trailer videl taky a ten jasne rika "perform 69 millions collective team actions to unlock new multiplayer map". Hovori se o akcich a ne bodech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Mě se to nereálné nezdá. Vem si že za opravu tanku dostaneš 4-5x, za healovani téměř mrtvého vojáka totéž, obdobně doplňování munice. Plus ještě tam tušim bylo spotování nepřátel nebo savior killy to si nejsem jistej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Ne to tys to spatne pochopil, ja ten trailer videl taky a ten jasne rika "perform 69 millions collective team actions to unlock new multiplayer map". Hovori se o akcich a ne bodech... Tak tak, řeč je o opravování vozidel, oživování spoluhráčů, házení munice, a tak podobně. Killy v tom nehrají absolutně žádnou roli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.