DeSmond Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Mě se to nereálné nezdá. Vem si že za opravu tanku dostaneš 4-5x, za healovani téměř mrtvého vojáka totéž, obdobně doplňování munice. Plus ještě tam tušim bylo spotování nepřátel nebo savior killy to si nejsem jistej. Spotting ano savior killy myslim ne, kazdopadne si myslim ze to nebude v radech hodin, ale dnu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Můj tip je méně než dva dny, ale uvidíme jak budem rychlý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Uvidimi, jsem hodne zvedavy kdo to da prvni....doufam ze xbox :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlaunCZ Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 DeSmond: já mám pocit, že se to počítá na všech platformách dohromady... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 DeSmond: já mám pocit, že se to počítá na všech platformách dohromady... :) špatný pocit, nepocita.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duuku Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 dobry pocit, pocita se vse dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 zvlastni, oficialni stranky rikaj neco jinyho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Uvidimi, jsem hodne zvedavy kdo to da prvni....doufam ze xbox :) No vzhledem k tomu že na xbox už to vyšlo a na evropský PS3 ještě ne tak je to celkem jasný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 http://www.battlefieldbadcompany2.com/vietnam/vietnam/battleforhastings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Jo to je fajn, to jsem taky dokazal najit, problem ale je ze je to zatim nefunkcni... Mozna se ceka na spolecny start :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Vietnam in any minute now. Update EU store bejvá kolem 17-18h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Vietnam in any minute now. Update EU store bejvá kolem 17-18h tjn, taky mě to štve, je půl osmý a stále nic... zrovna dnes je takovej obsáhlej a oni maj takový spoždění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Tak už to tam je,vietnam za 350 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 konečně :) koupeno a jde se pařit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Konečně, to byla doba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 A zacala i bitva o Hastings http://www.battlefieldbadcompany2.com/vietnam/battleforhastings Zatim vede PC Jestli jsou tohle pocty od zacatku vietnamu (podle toho by odpovidalo proc je pc prvni a ps3 posledni) tak to jen tak nebude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Zatím vede PC ale řekl bych že PC nakonec skončí jako poslední a bojovat bude xbox s ps3,uvidíme. Jinak vientam je naprostá pecka"!' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 JJ taky bych to tak videl, PC ma velky naskok ctyr dnu. Boj mezi PS3 a Xbox bude tvrdy... Jaka je vase nejoblibenjsi mapa? Za me urcite Hill 137, ten napalmem spaleny les je proste uzasny, plus zradne tunely kde jste snadnym tercem plamenotciku...Bomba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 íbí se mi zatím všechny tu spálenou sem ještě nehrál. Tohle je DLC který určitě za ty peníze stojí,snad i do něj se časem dostane nějakej VIP mappack :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Na to bych moc nesazel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 kdyby aspoň fungovali statistiky.. :( jinak mě ten vietnam příjde graficky horší než klasika a chtělo by to krapet víc zbraní ale jinak jsem spokojenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 kdyby aspoň fungovali statistiky.. :( jinak mě ten vietnam příjde graficky horší než klasika a chtělo by to krapet víc zbraní ale jinak jsem spokojenej... To ja bych nerekl ze je to vyrazne jine, mozna se ti to zda, protoze je celkem tezke udelat dzungli (texturove) oproti pousti, zime atd.... Kazdopadne oficialne by mela byt grafika ve Vietnamu vylepsena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 A zacala i bitva o Hastings http://www.battlefieldbadcompany2.com/vietnam/battleforhastings Zatim vede PC . Jestli jsou tohle pocty od zacatku vietnamu (podle toho by odpovidalo proc je pc prvni a ps3 posledni) tak to jen tak nebude :) Konzole se už rozjíží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 DeSmond: v klasickým BF je taky džungle a vypadá mnohem líp.. celkově na mě vietnam pusobí tak nějak pochmurně nebo jak bych to nazval, v klasice jsou textury takový zářivý ale ve vietnamu právě naopak... je to jako jaro a podzim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Jaka mapa? Jestli myslis Laguna Pressa, tak to se neda moc srovnavat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.