deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 No ty statistiky mě serou, kvůli tomu bude battle for hastings dost zkreslený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Jaka mapa? Jestli myslis Laguna Pressa, tak to se neda moc srovnavat :) no a co valparaiso ? ten začátek a pak ten úsek v těch kopcích.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Hm jasne ale porad bych rekl ze to je jine, kazdopadne ja osobne nic proti Vietnam grafice nic nemam, naopak, myslim si ze je uzasna, kdyz jsem prvne videl to spaleniste v hill 137, tak jsem cumel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 a jak je to s tím odemčením nové mapy ? odemkne se jen té platformě která těch 69M nasbírá první nebo se to nakonec odemkne všem ? na stránkách jsem se dočetl: Mapa operace Hastings se odemkne, jakmile vaše platforma dosáhne 69000000 bodů týmové akce.. takže podle mě to nakonec získají všechny platformy protože nic o tom že by to měla mít jen jedna jsem se nedočetl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Samozřejmě že se to odemke na všech platfromách :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 23, 2010 Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 PC musí vyhrát! Dělám pro to maximum... :D Dokonce jsem během 2 dnů dostal ban za to že jsem "suspect" a za "cheating". Někteří prostě občas neunesou to skóre. :D Jinak grafika Vietnamu se mi libí a i co se týká hratelnosti, ta se mi zdá lepší než v normálním BFBC2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Ja myslim ze kazdy jede sam za sebe....takze kazdy musi provest vsech 69 milionu akci. PC si stale drzi neuveritelny naskok zatimco PS3 je neuveritelne pozadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Ja myslim ze kazdy jede sam za sebe....takze kazdy musi provest vsech 69 milionu akci. PC si stale drzi neuveritelny naskok zatimco PS3 je neuveritelne pozadu... Si asi spadl z vyšně aby každej dělal 69 milionů akcí ? Na každý plaformě se to počítá dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Tak jsem to samozrejme myslel, ze KAZDA platforma jede sama za sebe, KAZDA musi mit tech 69 mil....Jsem snad debil? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Tak to promin pochopil jsem to když si psal " každý " tak jako každý člověk :) Jinak tohle mohly udělat ve všech mappackách že by se mapy takhle otvíraly a ne je vydat věechny najednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 To by zase ale vyvojari nestihali delat :) Zatim to tak pouzili jen u Vietnamu A 1943, tedy veci ktere stoji 1200 MS/ 15 dolaru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 PS3 je neuvěřitelně pozadu protože PS3 verze vyšly o mnoho hodin po PC/Xbox verzi a přededevším proto že ještě do dnešního rána řádně nefungovaly servery, a 80% hráčů se několik hodin nepočítalo skóre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 To ze vysla pozdeji je jedno, Strtovalo se 22. tedy kdyz vysla i ps3 verze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Jedno to neni, v době kdy to bylo spuštěno na Xboxu a PC dávno hráli, zatímco PS3 hráči teprve stahovali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Pochybuji ze to dela temer 2 miliony, kazdopadne ps3 pomalu dotahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Musí vyhrát jedině PS3 nebo Xbox, jak vyhrají PCčkaři tak to bude ostuda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 To jo, bohuzel jsem proto dnes nic neudelal :), za to vcera kdyz se to jeste nepocitalo jsem jel jak divej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Docela mě ale překvapuje že PC má takovej náskok když nedávno vyšly ty statistiky kde bylo jasně vidět že na obou konzolích hraje skoro 2x tolik hráčů jak na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Asi jsou konzolisti vetsi solisti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Zase nejdou statistiky a nepočítaj se body... Ani trofeje nedostavam... Ja se na to vyseru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Deepthroat: Ty mas Vietnam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 má někdo volnej 1 slot?koupim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Ja mam......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Ja mam......... psal sem ti PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 DeSmond: musím přehodnotit můj názor na grafiku vietnamu... do teď jsem hrál na starší HD ready Plazmě a na vánoce jsem si rozbalil vlastní Full HD lcd, pohrál jsem si s barvama a musím říct že je to nádhera ! o grafice klasického BC ani nemluvě :) docela čumím co dokáže udělat TV a pohrání si s barvama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.