BaZoX Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 máte ještě někdo volnej slot na Vietnam? I need play! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Tak to vypadá že PC už nikdo nedožene ale ps3 dohání xbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Dohani? To bych nerekl, naopak se rozdil stale zvetsuje, kazdopadne nechapu, jakto ze si PC tak jede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 no já mám BC2 jen na PC, na PS3 bych to nechtěl. Nevím kolik se toho prodalo na PC, XBOX a PS3. Každopádně na PC máš až 32 hráčů v mapě a ti udělají více bodů než 24 na PS3 (doufám že se nepletu s těmi počty) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 To sice jo, ale kdyz budes mit tisic hracu po 32 a milion hracu po 24, tak je to asi stejne jedno. Pokud vim tak komunita na konzolich je vetsi, alespon jsem si to myslel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 škoda jenom že když si chci zahrat vietnam na pc tak neni jina možnost než si to koupit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 no tak to musíš na všech platformách přeci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 26, 2010 Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Predtim nez uzavreli statistiky kvuli zatezi to vypadalo takhle: Global PC Statistics Players at bfbcs:2 158 205 Global XBOX360 Statistics Players at bfbcs:2 462 743 Global PS3 Statistics Players at bfbcs:1 975 574 Vyhravame, protoze jste bud velci solisti, nebo to bude tim, ze je na nasi strane Chuck Norris! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Predtim nez uzavreli statistiky kvuli zatezi to vypadalo takhle: Global PC Statistics Players at bfbcs:2 158 205 Global XBOX360 Statistics Players at bfbcs:2 462 743 Global PS3 Statistics Players at bfbcs:1 975 574 Vyhravame, protoze jste bud velci solisti, nebo to bude tim, ze je na nasi strane Chuck Norris! :D Tak to jsou trochu stare udaje :) škoda jenom že když si chci zahrat vietnam na pc tak neni jina možnost než si to koupit..... To je proble her obecne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 žádnej Chuck Norris... cheateři to jsou !! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Cheateři jo? A kdo by chtěl asi dostat BAN? A co je na tom tak nepochopitelnýho, že PC vede, když mělo náskok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 myslíš že hrozba banu cheatery odradí ? :D proč je tedy ve všech PC hrách tolik cheaterů ?... jsem tak rád za PS3 a nulovou číterovost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 V Bad Company 2 na PC cheateři nejsou, uznávám že v CSku a COD jsou ale v BC2 teda když nějaký byl, tak ho do chviličky zabänoval PunkBuster ty konzolisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 V Bad Company 2 na PC cheateři nejsou, uznávám že v CSku a COD jsou ale v BC2 teda když nějaký byl, tak ho do chviličky zabänoval PunkBuster ty konzolisto Není to tak dlouho kdy stěma cheaterama měly celkem problém,jednalo se o nějakej teleportovací hack a prej to bylo dost nepříjemný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 na juťubí je plno videií s cheaterama kteří si tam vesele hrají a hrají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Cheateři jo? A kdo by chtěl asi dostat BAN? A co je na tom tak nepochopitelnýho, že PC vede, když mělo náskok Jestli to sledujes, tak ten naskok pri spusteni vubec nebyl veliky, presto se neustale rapidne zvetsuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 aha asi tak víc lidí hraje na PC, nedokážu si to jinak vysvětlit :D nebo ste sólisti a serete na tým (nemyslim lidi z fóra, ale obecně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Za ostatni mluvit nemuzu, ale ja jakozto engineer opravuju sec muzu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 naprostý souhlas... často se mi ale stává že ten blbec odjede dřív než ho opravím nebo uzdravím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 No u této hry táhnu za PCčkaře, základní BBC2 mě nějak neoslnilo, ale ten Vietnam je naprosto perfektní, konečně aspoň nějaká náhrada za Vietcong. A ujišťuju, že u této hry se na PC cheatři nevyskytujou (aspoň sem žádného nepotkal a to sem už hral na dost serverech), možná se jich pár vyskytne na nějakém shit serveru, ale na každém trochu kvalitnějším nemají šanci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 naprostý souhlas... často se mi ale stává že ten blbec odjede dřív než ho opravím nebo uzdravím :) Ani mi nepovidej, pak ho tam jak kreten nahanim po cele mape :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 No to mi něco o tomhle řikejte :D sem narazil na tank, co byl skoro zničenej, tak sem ho začal opravovat a ten debil začal ujíždět do bitvy a chcípnul :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 No jo, debilum neporucis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Je to uplně normální že medic neléčí,že voják nedává náboje na to sem si už zvyknul a po nikom to už nechci dokonce ani když sem hrál s pár lidma tak některým bylo uplně jedno že nemám náboje,lidi prostě nemaj o ty body zájem nebo nwm ja to hazím na každým kroku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Já teda hraju jen na pár serverech kde mám za 1. nízký ping a za 2. nejsou tam nobrain hráči (čti dementi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.