DeSmond Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Jak je možné, že jsem právě hrál na xbox Operation Hastings? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 dneska se mi to taky stalo vypl mi zvuk a mam lvl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Stává se vám, že hra někdy laguje? Hraju Killzone 2 nebo BBC1 a v phodě, ale u BBC2 mi hra někdy laguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Mě nic nelaguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Jak je možné, že jsem právě hrál na xbox Operation Hastings? :D Nevím,ja ji právě hraju na ps3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Nevím,ja ji právě hraju na ps3 :D Fakt mi to nejde na rozum, cumel jsem jak svina :) Akorat me stve ze ted po vanocnich svatkach kdy jsem prosedel x hodin pred obema dilum uncharted jsem nejak odvykl xboxovymu gamepadu a uplne jsem ztratil cit, takze jsem to trosku lamil :) Jinak mapa je to dobra, hodne se vyuziji vozidla vseho druhu a uzil jsem si celkem hekticky boj... EDIT: Tak jsem zjistil, ze DICE na novy rok tuto mapu otevrlo jako takovy darecek, ale nevim jestli to plati i pro PS3 EDIT 2: Tak to plati i pro PS3 (http://www.joystiq.com/2011/01/02/bad-company-2s-operation-hastings-map-unlocked-for-ps3-and-xbox/) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaraX Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 našel by se někdo kdo by si po večerech občas zahral BC2 Onslaught v kooperativě? ale i s mikrofonem, hrozně mě baví spolupracovat a jit proti nepřiteli. kdyžtak mi hodtě Friend requesty muj nick je "JaraX" ja vas pak všecky pozvu do hry. někdy mám čas i dopoledne, ale je to relativní. připadně i zájemci pro Tank Battles a NFS HP2 taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Porad je tam ten kod za 270? Mam totiz moznost bud koupit novou limited edition z Brna kde bydlim za 750 a nebo to koupit pouzity + lost planet 2 za 700..predpokladam ze ten kod by tam byl pouzitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 neměla náhodou do BC2 vyjít společně s Cold War, Oasis a Harvest Day i mapa Heavy Metal ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 veď vyšla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 máš pravdu ! :D já ji uplně přehlídl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Porad je tam ten kod za 270? Mam totiz moznost bud koupit novou limited edition z Brna kde bydlim za 750 a nebo to koupit pouzity + lost planet 2 za 700..predpokladam ze ten kod by tam byl pouzitej ano, VIP si můžeš v BFBC2 Strore koupit stále, včera jsem ho kupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Ma jeste nekdo slot na Vietnam? Jinak to mizeni zbrani me zacina pekne stvat.. de s tim neco delat? (vypnout hru atd.) EDIT: co sem se tak dival tak vam to ukazuje akorat jiny lvl ale mate zbrane v poradku ale ja mam aji jenom zakladni vybavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Dělá to každému i já mám základní věci. a taky mě to štve, ale nic stím udělat nejde. A podle mě to začlo dělat potom co vyšel Vietnam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Dělalo to i před vietnamem,někdy ti zbraně naskočí při nový mapě a někdy prostě musíš čekat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Dikybohu ze jsem se s timto v xboxove verzi nesetkal, to jsem nakonec rad za to ze mi to porad ukazuje rank 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 mam lame otazku, chci si koupit "pouzity" BFBC2. Tam je něco jako online pass ? Tzn. budu moci hrát online bez nutnosti něco dokoupit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 mam lame otazku, chci si koupit "pouzity" BFBC2. Tam je něco jako online pass ? Tzn. budu moci hrát online bez nutnosti něco dokoupit ? VIP acsess, hrat bez nej muzes, ale nebudes mit pristup k vip map packum, takze nebudes mit tolik map. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 takže si koupím za 270 Kč VIP pass, kde budou všechny aktuální mapy a můžu normálně hrát... Mám to na PC, a chci si to zahrát i na PS3, škoda že tam nejde ovládání s MOVE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 takže si koupím za 270 Kč VIP pass, kde budou všechny aktuální mapy a můžu normálně hrát... Mám to na PC, a chci si to zahrát i na PS3, škoda že tam nejde ovládání s MOVE. JJ presne tak, podpory move se asi ani nedockas, krom toho bys to podle me lamil. DICE celkove ohlasil, ze uz se BBC2 zadnych pridavku nedocka ani map packu ani dlc typu vietnam...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 ... DICE celkove ohlasil, ze uz se BBC2 zadnych pridavku nedocka ani map packu ani dlc typu vietnam...:( to je smutna zprava :( Kde ses o ni docetl? Hm, skoda, jeste aspon jeden VIP pack by si hra zaslouzila, novy mapy jsou super a zprava, ze uz nic nebude je smutna :/ D: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 to je smutna zprava :( Kde ses o ni docetl? Hm, skoda, jeste aspon jeden VIP pack by si hra zaslouzila, novy mapy jsou super a zprava, ze uz nic nebude je smutna :/ D: http://www.eurogamer.cz/articles/konec-pridavku-pro-bad-company-2 Na druhou stranu se neni co divit, kdyz bude vychazet Battlefield 3, bude DICE veskere usili smerovat tam, uz se tesim na betu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 U Battlefieldu 3 bude open beta jako u BC2? Nebo jen pro ty co si koupili MoH lim edition etc. BTW: Kdyby někdo hledal hráče do klanu tak pište na PSN: Alias-Blaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 U Battlefieldu 3 bude open beta jako u BC2? Nebo jen pro ty co si koupili MoH lim edition etc.BTW: Kdyby někdo hledal hráče do klanu tak pište na PSN: Alias-Blaze Rekl bych vzhledem k pozvanim pro limtiky MoH to nebo open-beta, tak jako tak me to je jedno, ja tu pozvanku mam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Mohli by dát přístup i těm co vlastní Ultimate edici :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.