Luckass Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 hraje nekdo z vas BC2 s SplitFish FragFX Controllerem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Tak kdopak z vas je tu cheatar :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaweR1cK Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 hraje nekdo z vas BC2 s SplitFish FragFX Controllerem ? :censored: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 hraje nekdo z vas BC2 s SplitFish FragFX Controllerem ? ja ne, ja sem skiller s gamepadem =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 No jen se ptam, jaky na to maji hraci FPS her nazor. Jak sleduju tak je ten nazor jasny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 No jen se ptam, jaky na to maji hraci FPS her nazor. Jak sleduju tak je ten nazor jasny :) JJ ke konzoli proste patri gamepad a hotovo, nemam rad lidi co se tam snazi pripojit mys s klavesnici, mame preci nejake fair play, cimz ale nerikam ze mys je lepsi nez gamepad, mnoho lidi je lepsi s gamepadem, sam bych rekl ze to mam tak nerozhode, ale gamepad je lepsi mas vsechno hezky po ruce, dokonce i CoD BO kdyz jsem hral na kompu tak jsem si musel pripojit gamepad z xboxu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Tak sem vcera konecne vyzkousel Vietnam a hm hm... tak 50:50, je tam pekna atmosfera, mozna lepsi jak v normalnim modu, jako kdyz prijede tancik a hraje z nej hudba, dost sem se smal :D Ale... uf, po tom co sem zmlsanej modernima bojema, laserovyma zamerovacema (pustil sem to, rikam... kde je sakra laserovy zamerovac:D:D), navadenyma raketama, maskovanim, atp je navrat zpet do minulosti ponekud nudny :( hratelnost je pro me o dost horsi nez u normalniho modu, kterej se proste bomba. No, meli to pekne tezky panackove ve Vietnamu a tak =) btw je normalni, ze hned po prvnim pusteni ma Vietnam vsechny zbrane, pridavky atp pristupne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Tak sem vcera konecne vyzkousel Vietnam a hm hm... tak 50:50, je tam pekna atmosfera, mozna lepsi jak v normalnim modu, jako kdyz prijede tancik a hraje z nej hudba, dost sem se smal :DAle... uf, po tom co sem zmlsanej modernima bojema, laserovyma zamerovacema (pustil sem to, rikam... kde je sakra laserovy zamerovac:D:D), navadenyma raketama, maskovanim, atp je navrat zpet do minulosti ponekud nudny :( hratelnost je pro me o dost horsi nez u normalniho modu, kterej se proste bomba. No, meli to pekne tezky panackove ve Vietnamu a tak =) Vietnam je vazan na statistiku BBC2, takze xp nejsou nezavisle, takze pokud si na 28 lvl. tak je mozne ze mas uz vsechno spristupnene. Jinak ja se bal ze mi bude taky vadit takovy red dot sight, ale nakonec mi klasickej iron sight ve vietnam vubec nevadi. Vietnam je proste paradni, skvele atmoska a vyrazne jina hratelnost nez v klasickem BBC2. A tanky prijizdejic za zvuku jizdy valkyr jsou proste nejlepsi :) btw je normalni, ze hned po prvnim pusteni ma Vietnam vsechny zbrane, pridavky atp pristupne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Kdo ještě nemá trofej Demolition man založil sem boosting thread http://console-forum.net/tema/112122-bfbc2-demolition-man-trophy-boosting-1-8?p=1016777#post1016777 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Jelikoz jsem liny zakladat nove tema a tema battlefield 3 jsem nenasel, napisy to sem. 1. Března má na GDC v San Francisku dojit k odhaleni Batlefieldu 3. Uz a by to bylo pratele :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Jen trochu OT ale nemáte někdo volný slot na Vietnam? Kdyžtak prosím PM. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Rekl bych vzhledem k pozvanim pro limtiky MoH to nebo open-beta, tak jako tak me to je jedno, ja tu pozvanku mam :) Jasně mě je to taky jedno, jelikož mám ten MoH, ale myslel jsem, že by to vlastníci Medalu měli dříve, a pak by byla open beta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Nechtěli by jste někdy udělat společnou pařbu? Třeba proti sobě přes private, nebo chodit spolu ve squadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Nechtěli by jste někdy udělat společnou pařbu? Třeba proti sobě přes private, nebo chodit spolu ve squadu? a kolik by nas bylo? Rad bych takhle zahral v czsk komunite =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 taky se hlasim tak uz bysme byli 3 a to na squad staci.. mit idioty ve squadu je to nejhorsi co se muze stat. Klidne uz dneska vecer muzu. Nick Rash-182 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Já bych taky někdy zahrál s cizákama to není ono :D klidně dneska :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Tak treba o pul 9 nebo v 9? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Zejtra můžu od 13:00cca, tak si mě přidejte. PSN: Alias-Blaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Zítra od 13:00 můžu taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Jen tak pro přehled, kolik tak průměrně dáváte bodů za kolo (bez pinů), tedy killy, tymove akce a capturing? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 tzn to jak se zobrazuje ve score listu? Tak 1200 - 3000 =) s pinama sem mel jednou asi 23000 bodu najednou o_O semdocela cumel 3x5000 potom nejaky 2000 a zbytek o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 tzn to jak se zobrazuje ve score listu? Tak 1200 - 3000 =)s pinama sem mel jednou asi 23000 bodu najednou o_o semdocela cumel 3x5000 potom nejaky 2000 a zbytek o_o 23000? Wtf...:d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Ja davam tak kolem 4000. Když hraju s kámošema tak víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 keď hrám na 1000 tickets Heavy Metal , tak aj 10000 bez pinov atď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Ja davam tak kolem 4000. Když hraju s kámošema tak víc. Bez pinu? To ses docela borec, ale jak koukam na tvy statiky tak tomu venujes podstatne vic casu jak :) (Jinak dobry staty) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.