Srig Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Většinou 1300-2300. V pinama jsem jednou měl asi 12 000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Většinou 1300-2300. V pinama jsem jednou měl asi 12 000. Konecne nekdo pohybujici se v me relaci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Jednou s kamarádem jsme, ale taky měli okolo 4000. Dávali jsme si navzájem lékárničky na Afrifa Harbour v Rush. Jak je Mcom v tej garáži na 2. stanovišti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakim Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 zkusím to i tady, kdo má zájem ZKUSIT hru jenom okolo CZ lidí (SK a možná i PL), koukněte sem http://console-forum.net/tema/94685-bad-company-2-vietnam-aktivni-online-hraci/page4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Kdyz nemam ve squadu kokoty tak se pres ty 3000 da dostat. Pokud jo tak mam treba i pod 1000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Kdyz nemam ve squadu kokoty tak se pres ty 3000 da dostat. Pokud jo tak mam treba i pod 1000 To je pravda, je to o lidech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Jeste bych se chtel zeptat jestli se to blbnuti statistik a mizeni zbrani deje jenom v klasickym BC2 nebo aji ve Vietnamu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Já sem docela lamka... :D Nejvíc sem dal 5.000.. Sniper :D.. Jak to děláte? o_O.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Já sem docela lamka... :DNejvíc sem dal 5.000.. Sniper :D.. Jak to děláte? o_O.. Ale bez pinu, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 to ze pri kazde hre sou kkti kteri celkove tym srazej je normalni vec, driv sem hral dost pro team, ale nyni uz hraju spis sam za sebe, za snipera nebo za mechanika v tanku :P Za snipera se mi libi byt odkazany opravdu sam na sebe a pritom podporovat team, to je parada proste =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Coz mi pripomina, jak se dostanu do vrtulniku s enginerem tak abych z vrtulniku mohl opravovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 To šlo jen v BF2, tam to mám odzkoušený :D sice v džípu ale šlo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Na solovym sniperovi nevidim nic spatnyho pokud je blizko cile. Dve veci co me dokazou nejvic nastvat sou sniperi zalezli na druhym koncu mapy nebo ti co teda sou o neco bliz s vyhledem na bednu kterou stejne nakonec neubrani od disarmu. Druha skupina sou ti co si vesele zacnou pobihat nekam pryc kdyz maji udelat disarm. V te helikoptere si myslim ze se staci presouvat az budes pouze u "dveri" ale nejsem si jistej.. coz me pripomina ze se me strasne na haluz povedlo sundat sniperkou za letu pilota do hlavy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 vrtulnik musi pristat a inzenyr ho opravi zvenku, to same tank..., jo to je vlastne mozny, je tam pozice, kdyz clovek ma v ruce vlastni zbran, treba jde precvaknout a opravovat ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 vrtulnik musi pristat a inzenyr ho opravi zvenku, to same tank..., jo to je vlastne mozny, je tam pozice, kdyz clovek ma v ruce vlastni zbran, treba jde precvaknout a opravovat ... :D Videl jsem vido kde sedel engineer uvnitr leticiho vrtulniku a opravoval ho Kolem 2. minuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 jo tak to je to co sem psal, ta pozice, kdyz ma clovek v ruce vlastni zbran, tak prehodit a jet =) hmhmhm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Tak teď sem z toho zmatenej, sem myslel že to nejde tenhle tríček s přehozenim na opravářskej klíč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 To se mi stáva každou chvíli v BBC 2, že inženýři opravujou helikoptéru zevnitř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Coz mi pripomina, jak se dostanu do vrtulniku s enginerem tak abych z vrtulniku mohl opravovat? Stačí změnit pozici, aby jsi seděl u dveří. Jeste bych se chtel zeptat jestli se to blbnuti statistik a mizeni zbrani deje jenom v klasickym BC2 nebo aji ve Vietnamu? Je to i v klasickym BC2 bohužel :( Bez pinu? To ses docela borec, ale jak koukam na tvy statiky tak tomu venujes podstatne vic casu jak :) (Jinak dobry staty) Dík. Co na to říct. Prostě mě to baví. Ale ta statistika KD Ratio je úplně failnutá, pač když jsem v BC2 začínal, tak jsem měl hodně sh*t skóre a Ratio. Teď mám napohodu KD3 Za jakou classu hrajete nejvíc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 driv sem hral za medica tak z 90% nyni hraju Spinera tak z 50% Mechanika z 30% Pesaka z 20% medica ted nepustim ke slovu vubec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Leden 13, 2011 Administrators Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Taky jsem hodim svoje statistiky (i kdyz teda PC verze): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Tohohle se bojim, ze dosahnu levelu 50 a hra pro me prestane byt zajimava... hrajes to vubec jeste? I kdyz, z dob kdy sem hral asi 5 let v kuse Quaka3 OSP a DeFRaG tak kdyz to cloveka bavi, tak nejaky statistiky sou o nicem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 To ja mam ten problem ze ani do lvl. 50 nevydrzim ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Leden 13, 2011 Administrators Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 To se neboj, i kdyz byla 50 muj hlavni cil, tak hraju porad dal, hlavne po tom co vysel Vietnam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 tak jsem si koupil bazar BC2, kod pouzity takze budu muset koupit VIP. No dal jsem par her a dobry, akorat jsem narazil na par lidi kteri evidentne hrajou aby otravovali. Na PC jsem si toho temer nevsiml, tady hned, mozna nahoda. Je to super hrat to na TV a muzu znova delat ranky (na PC jsem 28 rank). A skoda ze je tu max 24 lidi. EDIT: mám koupit VIP pass nebo Vietnam ? (Vietnam jsem ještě nehrál, tak jestli to stojí za to) ,... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.