WaRDoG Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Baski: já rád hraju za engineera :) a zajímalo by mě jestli se mi doplnují hp nebo ne, protože když mě někdo zabije tak má třeba 19%.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Já nejvíc hraju za snipera a inžinýra. Nejlepší mašina je t90, já jsem vždy za kulometem. Celkem mám ve hře asi 95 killů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Problem je v tom ze ty sis zacal, tys prvni zacal do me rejpat, tudis toho musis taky prvni nechat. A zadruhy ja si tu muzu na tu hru nadavat jak chci, to je ciste moje vec, to je tvuj problem ze ti vadi ze me se na te hre neco nelibi. Uz podruhy pisu ze tohle je diskuzni forum ja si tu muzu svobodne psat svoje nazory na hru a ty mi do toho nemas co kecat. Az se mi neco na ty hre nebude libit tak to sem znova napisu a ty s tim nic neudelas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 BF:BC2 je cool, hral jsem na xbox360ce to MP demo z XBL a strasne me to chyto:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Problem je v tom ze ty sis zacal, tys prvni zacal do me rejpat, tudis toho musis taky prvni nechat. A zadruhy ja si tu muzu na tu hru nadavat jak chci, to je ciste moje vec, to je tvuj problem ze ti vadi ze me se na te hre neco nelibi. Uz podruhy pisu ze tohle je diskuzni forum ja si tu muzu svobodne psat svoje nazory na hru a ty mi do toho nemas co kecat.Az se mi neco na ty hre nebude libit tak to sem znova napisu a ty s tim nic neudelas... no to teda promiň, ale jestli ty myslíš že když ti řeknu aby jsi tu hru nehrál je rejpání, tak si o tobě myslím sví. Já ti ale nic nezakazuju, jen neni trochu normální, když jsem jednu a tu samou věc napíšeš minimálně 3x. To už neni věc normální, ale věc trochu divná. Rejpat si do mě jinak milej zlatej začal ty takže se uklidni. A opět říkám, tak to nehraj když se ti to nelíbí. Tečka finýto. Je to rejp? určitě ne. Kdybych ti řekl ty k****e za****ej tak tomu říkám rejpání. Ale počkat, takhle hnusnej si byl ty na mě :) Já tě ani jednou ani jednou sem ti nenapsal nadávku, místo toho ty mě tady urážíš a nadáváš jen za to, že jsem ti řekl aby jsi to nehrál. Tomuhle říkáš rejp? Si děláš asi srandu ne? hele běž doháje. Já nebudu nic ukončovat co jsem si já vůbec nezačal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 ...tak si o tobě myslím sví. svoje, a kdyz uz tak "svý", ale to chapu kdyz si jeste nedodelal zakladku. To jen tak na okraj. Rejpat si zacal ty. Prvni prispevek vubec kterej tohle zacal si napsal ty, predtim sem o tobe nevedel. Konkretne tenhle. Ježiš tak to nehraj. Já nevím co tu furt bože můj řešíte. No tak jdou vidět na křoví pixely. Bože muj tak se z toho nezbláznim. Když se ti to nelíbí tak to nehraju ne? A nemusím tady furt spamovat s tím jak je to shit hra (resp. grafika). To tady nikoho nezajímá. Klidne se muzes podivat, je to o 2 stranky zpatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 svoje, a kdyz uz tak "svý", ale to chapu kdyz si jeste nedodelal zakladku. To jen tak na okraj.Rejpat si zacal ty. Prvni prispevek vubec kterej tohle zacal si napsal ty, predtim sem o tobe nevedel. Konkretne tenhle. Klidne se muzes podivat, je to o 2 stranky zpatky. Hele a já přesně čekal že aby ses předvedl, tak ihned opravíš tak decentní chybu. Já to přesně čekal. Mimochodem, co ty o mě víš? NIC. Tak laskavě přestaň oslovovat mě jako nedokončenou základku což není vůbec pravda a základní školu už mám dávno zasebou, ale to ty nevíš a střílíš jen aby jsi byl zajímavej. A OPĚT OPAKUJI tomuhle říkáš REJP? Vždit je to pravda! Nic co jsem nenapsal neni lež, ale holá skutečnost. Takže jestli ty se s tím nechceš smířit tak můj problém to milej zlatej neni. Žádám jakéhokoliv moderátora, aby všechny moje a jeho příspěvky smazal protože tohle nemá smysl. Tento člověk očividně nechápe REJP od TAK TO NEHRAJ. TY! TY jsi mi tady začal nadávat. Já ti neřekl ani do blbý "vole". Já se nezačal hádat, já nezačal rejpat, já nezačal tenhle dementní rozhovor. Jestli tobě někdo v práci řekne, že to co jsi udělal stojí zahouby že si z něj děláš srandu, tak už vidím jak mu začneš říkat "ty děcko, jdi doháje. Nemáš ani dokončenou základku a neříká se zahouby ale nahouby, ale to je jen tak okrajově". Fajn pokračuj dál reagovat, mě je to jedno. Já jsem si nezačal a silně odmítám na sebe brát to, že jsem jako já rejpal. To teda jako fakt ne. Ty se laskavě uklidni se svím slovníčkem a měl by si se mi TY omluvit za to, co jsi mi řekl a ne já že jsem řekl aby jsi to nehrál což by bylo fakt nejlepší. Nazdar, a nezapomeň mi opravit ty chyby aby jsi ukázal, jakej jsi šikulka. Pa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Ja se tady kralovsky bavim jak si u toho pocitace na*ranej :D To je samy milej zlatej, Ty, laskave, tos okoukal od mamky co..? :D Rejpat si zacal ty, ty jsi napsal uplne prvni prispevek kterej byl proti me a nikdy se ti neomluvim, s tim se smir. A kdybys cekal a vedel ze na tu chybu upozornim - tak ji opravis kdyz o ni vis ne. A neni to decentni chyba ale hrubka jak krava, y/i. To jen dokazuje ze opravdu nemas zakladku dodelanou. A uz ponekolikaty pises Pa - je ti snad 5..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Ja se tady kralovsky bavim jak si u toho pocitace na*ranej :D To je samy milej zlatej, Ty, laskave, tos okoukal od mamky co..? :DRejpat si zacal ty a nikdy se ti neomluvim, s tim se smir. A kdybys cekal a vedel ze na tu chybu upozornim - tak ji opravis kdyz o ni vis ne. A neni to decentni chyba ale hrubka jak krava, y/i. To jen dokazuje ze opravdu nemas zakladku dodelanou. A uz ponekolikaty pises Pa - je ti snad 5..? promin ale jestli tohle ti je k smíchu že nadáváš člověku, tak fajn budiž proč se nad tím nezasmát. Když dement, tak pořádnej žejo :) Chybu jsem tam napsal schválně, aha ono ti to ještě nedošlo :D A ano, super a máme tu zase tu super základku :) Víš o mě hovno tak sem nepiš takový blbosti. Slovo "Pa" je klasickej pozdrav pro odchod - Ahoj, čau, nazdar tak je i Pa. Když ti tohle napíše tvoje přítelkyně, říkáš si. Aha, ono jí je 5 let. Ty jseš ale borec :) Jestli ty si myslíš že se mě zbavíš tím že provokativně napíšeš maminku a základní školu tak to asi těžko. Rejpat sem nezačal, nijak jsem tě slovně nenapadl vůbec nic. Řekl jsem "tak to nehraj", a ty jako nervák hned na mě sporstý slova, nadávky atd... Ty se tím ještě chceš chlubit? No promiň ale za to co jsi tady předvedl bych se styděl. Já bych ani tohle nezačal, kdyby ty jsi na mě nezačal nadávat a to co jsem řekl si stojím. Je hezký že je grafika nedodělaná, já s tím souhlasím ale je to na začátku hry napsaný tak proč to psát několikrát a furt dokolečka jak je to nedodělané. Vždit to máš na začátku hry napsaný. Ale to ty nečteš žejo. Slovo BETA a DEMO ti je taky úplně k ničemu. Furt mi tady říkáš jaký jsem děcko co nedokončilo základku, nevíš už co psát tak hledáš jakýkoliv slovíčko který by jsi mohl znemožnit a ty jsi zase z toho vyvázl jako největší chytrolín a přitom to všechno začalo jenom kvůli tobě. Nejenom že ty jsi jako naprostý s prominutím "vůl" reagoval tak agresivně (a přitom to vůbec nebylo zapotřebí, ani tě nechápu co ty jseš za člověka. Např. Ti řeknu, aby jsi se na ten film nedíval že je to největší blbost a ty mi začneš nadávat do děcek jakej jsem kretén? No promin ale takovýhle jednání se mi nezdá normální. Děláš tady akorád ze mě šaška ale místo toho aby sis vůbec uvědomil jak jsi reagoval a co jsi udělal, to ne. Radši si budeš stát za svÝÝÝÝÝÝÝm že já jsem největší dítě na C-F, který řeklo aby jsi tu hru nehrál když ti vadí to, že grafika neni v !!DEMU!! dodělaná. Promiň ale to je vážně na hlavu a jestli ty trvdíš opak, pak nevím co jsi za člověka. Já mám 100% čisté svědomí, že já jsem rejpat nezačal :) Tak papapapapapapapapapapa a poser se z toho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 No me to papapa ani za mak nevadi, to si pis klidne v kazdym prispevku, ale jak si tu poznamenal, slovo Pa pisou pritelkyne - copak ty ses neci pritelkyne.? :D Asi ano. Řekl jsem "tak to nehraj", a ty jako nervák hned na mě sporstý slova, nadávky atd... Prave! Tohle je ten tvuj prvni prispevek kterej to vsechno zacal, nemel si na me vuvec reagovat a nevsimat si me. Zacals to ty. Hlavne ze ses mi v poslednim prispevku tolikrat omluvil, aspon ze tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 No me to papapa ani za mak nevadi, to si pis klidne v kazdym prispevku, ale jak si tu poznamenal, slovo Pa pisou pritelkyne - copak ty ses neci pritelkyne.? :D Asi ano.Prave! Tohle je ten tvuj prvni prispevek kterej to vsechno zacal, nemel si na me vuvec reagovat a nevsimat si me. Zacals to ty. Hlavne ze ses mi v poslednim prispevku tolikrat omluvil, aspon ze tak.. A za co já bych se měl omlouvat? :D Co jsem začal? :D Já nevěděl že "TAK TO NEHRAJ" je dneska sprosté slovo či strašná urážka. Já jsem nic nezačal. Kdyby ty jsi reagoval normální a ne tak jak jsi reagoval, nic takového by nebylo. A ano máš pravdu, neměl jsem na tebe nijak reagovat. Nevěděl jsem že jsi takovej nervák. Já už si to budu pamatovat neboj :) Tohle neříkaj jenom přítelkyně, ale je to dobrej příklad proto, co jsi napsal. Rád bych se zeptal uživatelů, kdo z nás to začal? Já kterej řekl "Tak to nehraj" nebo Primátor3 "Bože ty seš vůl, hadám že chodíš na základku"? PS: prosím moderátoři, smažte to tu. Tohle je už strašný... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Ano, Pa je pozdrav jako ostatni, ale vetsinou tak deti do veku 5-ti let nebo holek :lol: A tady nejde o to co si v tom prispevku napsal, ale zes ho vubec napsal. Tady de o uplne prvotni prispevek, kdy jeden z nas poprve zareagoval/napsal neco tomu druhemu. O to mi de a to je bohuzel ten tvuj kde pises at to nehraju. Kdybys ho nenapsal, tak ani nevim ze nakej Ingnition existuje. Ten muj prispevek kde pisu Boze ty ses vul je reakci na ten tvuj kde pises Tak to nehraj. Cili ten tvuj kde pises Tak to nehraj musel bejt pred nim a tim padem prvni. Nejdriv si ty napsal "Tak to nehraj" a ja potom jako reakci napsal "Boze ty ses vul" Myslim ze ted uz neni zapotrebi velkeho genia aby bylo jasny kterej z tech dvou prispevku byl napsan jako prvni. A ten prvni to logicky zacal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Ja vas nechapu proc si to spolu nevyridite pres email a zasirate to tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Ano, Pa je pozdrav jako ostatni, ale vetsinou tak deti do veku 5-ti let nebo holek :lol:A tady nejde o to co si v tom prispevku napsal, ale zes ho vubec napsal. Tady de o uplne prvotni prispevek, kdy jeden z nas poprve zareagoval/napsal neco tomu druhemu. O to mi de a to je bohuzel ten tvuj kde pises at to nehraju. Kdybys ho nenapsal, tak ani nevim ze nakej Ingnition existuje. Ten muj prispevek kde pisu Boze ty ses vul je reakci na ten tvuj kde pises Tak to nehraj. Cili ten tvuj kde pises Tak to nehraj musel bejt pred nim a tim padem prvni. Nejdriv si ty napsal "Tak to nehraj" a ja potom jako reakci napsal "Boze ty ses vul" Myslim ze ted uz neni za potrebi velkeho genia aby bylo jasny kterej z tech dvou prispevku byl napsan jako prvni. A ten prvni to logicky zacal. ale tady nejde o to, kdo to napsal první. Já jsem tím příspěvkem nic nezačínal. Jen jsem napsal aby jsi to nehrál když se ti grafika nelíbí a ty kdyby jsi na to bud vůbec nereagoval a nebo normálně odpověděl tak já už bych neměl důvod nic psát dál ale místo toho jsi napsal to co jsi napsal což mě urazilo a pak to začalo. Nevím kdo koho víc urazil jestli já tebe tím aby jsi to nehrál nebo ty mě že jsem děcko a nemám to v hlavě vpořádku... Já už jsem psal moderátorovy aby moje a tvoje příspěvky smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Ale ano, o to tady de, to celou dobu myslim. Ja kdybych na to nezareagoval nebo normalne? Ne, ty kdybys to nenapsal a vubec to neresil tak by to nezacalo. A navic si tam nenapsal jen at to nehraju: Ježiš tak to nehraj. Já nevím co tu furt bože můj řešíte. No tak jdou vidět na křoví pixely. Bože muj tak se z toho nezbláznim. Když se ti to nelíbí tak to nehraju ne? A nemusím tady furt spamovat s tím jak je to shit hra (resp. grafika). To tady nikoho nezajímá. napsals tam toho trochu vic, kdyz napises takovej prispevek nekomu, nemuzes ocekavat ze to bude bez reakce. Hlavne ze uz vis kdo napsal prvni prispevek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Ale ano, o to tady de, to celou dobu myslim. Ja kdybych na to nezareagoval nebo normalne? Ne, ty kdybys to nenapsal a vubec to neresil tak by to nezacalo.A navic si tam nenapsal jen at to nehraju: napsals tam toho trochu vic, kdyz napises takovej prispevek nekomu, nemuzes ocekavat ze to bude bez reakce. Hlavne ze uz vis kdo napsal prvni prispevek. ty tady vůbec nevíš o čem já jsem se celou dobu s tebou hádal. Tak zaprvé. Vidíš tam nějakou urážku či nadávku na tebe? Já teda ne. 3x jsi tady napsal jak je ta grafika nedodělaná a jak je ještě horší než u prvního dílo. Místo toho, kdyby si četl ty upozornění při spouštění demíček a beta testů, tak by si z toho nemusel být tak překvapený. (mimo jiné, jsme v diskuzním foru tak můžu tak psát a reagovat jak ty nebo ne? :) ) Tak jsem napsal aby jsi to nehrál když sis furt stěžoval, řešil si to furt. Jenže tobě asi nějak přecvaklo a prostě si na mě vyjel. Tak jsem sakra musel reagovat na ten hnus, co jsi napsal. No a ty zas na mě, a pak sis ze mě dělal srandu (to je teda další hnus a ještě to přiznat). No já ti nevím kdo je tady špatnej ale normální člověk na slovo "tak to nehraj když se ti to nelíbí" by reagoval trochu jinak. A nechápu proč na mě furt reaguješ když jsem pro tebe takový děcko na základce (možná ještě ve školce viz. "Pa"). Jako promin ale to si mám jako hlupák nechat líbit? Kdybych si já stěžoval a mě řekl abych to nehrál, tak bych rozhodně takhle hnusně nereagoval. Už se těším až to tu moderátor promaže a nejlépe udělí body. Já se tomu nebráním, kdybych nebyl hlupák a nechal tě se utopit ve vzteku tak bych měl svatej pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Ze ty bys takhle nereagoval je ciste tvuj problem. Ja nejsem ty. A napsat nekomu kdo napise ze se mu nezda grafika v demo verzi at to nehraje kdyz se mu to nelibi..? To s grafikou nema nic spolecnyho jestli to mam hrat nebo ne, proc bych to jako nemel hrat.? Proste argument at to nehraju je vskutku debilni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Pi*o vole, uz drzte h*by. Nikoho to tady nezajima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Ze ty bys takhle nereagoval je ciste tvuj problem. Ja nejsem ty. A napsat nekomu kdo napise ze se mu nezda grafika v demo verzi at to nehraje kdyz se mu to nelibi..? To s grafikou nema nic spolecnyho jestli to mam hrat nebo ne, proc bych to jako nemel hrat.?Proste argument at to nehraju je vskutku debilni. A kdo říkal že mě máš poslouchat? A kdo říkal že to nesmíš hrát? Psal jsem tak to nehraj, ne tak to nesmíš hrát. Byl to jen návrh. Podle toho co jsi tady psal jde říct jen jedno. Nelíbí se ti to. Jestli se ti to líbí i přesto, tak to jsi tam ze začátku nenapsal takže to beru jako že se ti ta hra nelíbí. Pokud se ti líbí i přesto, že se ti nelíbí nedodělaná grafika v demu tak se ti hluboce omlouvám ale to jsi tam měl napsat. Já neříkám jenom jak bych reagoval já, ale i ostatní a to už jsem tady taky říkal. Ptal jsem se spoustu lidí jak by reagovali a myslím, že by jsi se divil. Teda, zatím co jsem se ptal tak nikdo mi nenapsal, že by reagoval takto. Mimo jiné, můžu si psát co chci, je tohle diskuzní forum ne? Sám si to psal. A argument? Spíš tvoje jednání je vskutku debilní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Ano, ja sem taky psal, do Ciny a neveril bys, cela jedna miliarda lidi je se mnou. A zase, to je tvuj problem ze sis to vylozil ze me se to nelibi, ja tohle nenapsal tak nevim proc sis to usmyslel. Mas brat v potaz to co sem napsal a ne to co sem jeste mel napsat. Kdyby se mi to nelibilo tak to jednoduse napisu, ja napsal ze se mi nelibi grafika, o tom ze se mi to nelibi cely nepadlo slovo - teda az od tebe. Pis si co chces, klidne, ale pak se nediv ze nekdo zaregauje kdyz pises to co pises. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 pokud vim, tak 1 byla jenom pro konzole,ale 2 vyjde i na PC ne??(jinak me je to jedno jsem majitelem X360ELITE),ale na xzone maji preobjednavky i na PC:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 pokud vim, tak 1 byla jenom pro konzole,ale 2 vyjde i na PC ne??(jinak me je to jedno jsem majitelem X360ELITE),ale na xzone maji preobjednavky i na PC:) Edit ti nic neříká? Docela se dost směju jak všude píšeš "jsem majitelem X360ELITE" :D (je opravdu dobré to vědět :D ) No ale k věci, ano BC1 bylo jenom pro konzole, BC2 je nově i na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Ignition tak ja to pretsanu psat:D, jinak srry nevsiml jsem si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Pokud se nepletu měla by být grafika v plné verzi ještě o trochu jinde, myslím, že demo a beta nejsou "vypuštěny" do světa v plnohodnotným grafickým zpracování. Je to patrný hlavně třeba z textur přírody, pohybů atd. když srovnám demo a video ze singlu co je ne youtube. Nebo se pletu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 No, dejme tomu. Beta měla nějakých 900MB, demo má přes 1GB,.... Uvidíme, mě se taky to YouTube video zdálo lepší. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.