bykk Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 až dosáhneš 50 levelu tak si dej jako primární cíl udělat na všech zbraních a vozidlách platinovou hvězdu :lol: a taky se nauč perfektně ovládat vrtulníky a potom se snaž abys měl celkový K/D aspoň 2:1 :) pak budeš GM :D a ta oprava vrtulníku za letu...myslim že opravovat se dá pouze pokud je vrtulník nad vlastním území,pokud je nad nepřátelským tak vrtulník níčíte,stejně jako kdyby v tom seděl nepřítel...aspoň tak to bylo dřív... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Včera sme hráli s Rashem a docela kalba. Na to že mám zlomený zápěstí :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 ... a taky se nauč perfektně ovládat vrtulníky a potom se snaž abys měl celkový K/D aspoň 2:1 :)... LOOOL tak to byla dobra pripominka :D:D:D:D:D tak to si me dostal :D:D:D toto je opravdu na me nadlidsky ukol :D hele ale uz sem trochu i letel, asi 100 metru rovne :D pak sem zas narazil do baraku :( edit: btw, po instalaci Vietnamu, mam pokazde kdyz zapnu BFBC2 a chci hrat, vyresetovane kompletni nastaveni vsech trid :( musim vzdy vse nastavovat znova :( ble ble ble . Stava se vam to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Hrat s Alias/Blazem bylo neco jako zjeveni.. staci jeden dobrej hrac ve squadu (pripojil se k nam pak aji nekdo cizi a taky dobrej) a hned je to uplne o necem jinym. Jinak teda respekt to zapesti :D Jinak vrtulnik taky porad ovladat neumim.. musim dat nakej tutorial na YT :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrnis Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Hrat s Alias/Blazem bylo neco jako zjeveni.. staci jeden dobrej hrac ve squadu (pripojil se k nam pak aji nekdo cizi a taky dobrej) a hned je to uplne o necem jinym. Přesně tak, stačí když se sejdou 2, 3 hráči, nejlíp s headsetem a je to uplně o něčem jiném. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Jinak vrtulnik taky porad ovladat neumim.. musim dat nakej tutorial na YT :D YT nepomůže. :D Chce to cvičit přímo na bojišti. Já už to umím ovládat celkem dobře... Učím se dělat to otáčení heliny na jednom určitým místě.. ale teda musím říct, že nejlíp se mi letí s Apachem, než Havocem. Ten je takovej debilní. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Prave ze sem na YT nasel dobrej tutorial.. hlavni je pry zmenit si ovladani vrtulniku na BC1. Co sem se tak dival jak to ovladani vypada tak je to presne tak jak bych cekal ze se to ovladat bude takze to dneska vyzkousim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 edit: btw, po instalaci Vietnamu, mam pokazde kdyz zapnu BFBC2 a chci hrat, vyresetovane kompletni nastaveni vsech trid :( musim vzdy vse nastavovat znova :( ble ble ble . Stava se vam to? stává se mi to samý ale nějak to neřešim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Prave ze sem na YT nasel dobrej tutorial.. hlavni je pry zmenit si ovladani vrtulniku na BC1. Co sem se tak dival jak to ovladani vypada tak je to presne tak jak bych cekal ze se to ovladat bude takze to dneska vyzkousim změna ovládání ti nepomůže, vrtulník se bude chovat pořád stejně a myslím že standartní nastavení nemá chybu :) já vás pořád nechápu, já už s vrtulníkem uměl (no uměl, prostě jsme po 10s nespadl :D) po třetím letu ! :P a ta oprava vrtulníku za letu...myslim že opravovat se dá pouze pokud je vrtulník nad vlastním území,pokud je nad nepřátelským tak vrtulník níčíte,stejně jako kdyby v tom seděl nepřítel...aspoň tak to bylo dřív... a bykk má pravdu s tím vrtulníkem, já jednou opravoval heli za letu a ničil jsem ho místo toho abych ho opravil.. pak koukám na to video a týpek si to tam v klidu opravuje takže asi to fakt bude jak říkal bykk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Kdyz jsem si koupil ten VIP pass, muzu ho nechat nekoho stahnout nebo to konkretne nejde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Můžeš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Kdyz jsem si koupil ten VIP pass, muzu ho nechat nekoho stahnout nebo to konkretne nejde ? Když se přihlásí na tvůj účet, tak si to klidně může stáhnout Hrat s Alias/Blazem bylo neco jako zjeveni.. staci jeden dobrej hrac ve squadu (pripojil se k nam pak aji nekdo cizi a taky dobrej) a hned je to uplne o necem jinym. Jinak teda respekt to zapesti :D Jinak vrtulnik taky porad ovladat neumim.. musim dat nakej tutorial na YT :D Dík za kompliment :) Nkdy by to fakt chtělo se sejít ve 4 a chodit spolu jako pořádnej squad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 V BFBC2 se vrtulníky ovládaj parádně. Musel sem si jenom prohodit naklápění dopředu/dozadu, to defaultní invertovaný mi vadí... Nechápu ale borce co mě při docela rychlym letu vysoko nad zemí trefjej tracer dartem, když já občas netrefim ani jedoucí tank ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Ono musis mirit hodne dopredu a pak se to trefit da..proto je asi dobry k tomu jeste docela casto klesat a stoupat. Kazdopadne aji ja mam s tankama slabsi chvilky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 No občas docela čumim a divim se sám sobě jak sem vůbec moch ten vrtulník označit :D Jenže většinou dá pilot světlice a můžu označovat znova :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 zkuste sejmout UAV tankem, to je teprve záhul :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 nic extra těžkýho to není ... jinak nezdá se vám že helikoptéra má nějak malo hp ve vietnamu?? pár ran z m21 a letí k zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 nic extra těžkýho to není ...jinak nezdá se vám že helikoptéra má nějak malo hp ve vietnamu?? pár ran z m21 a letí k zemi JJ, je to tak, lidi z dice to i rikali, ze je to tak naschval a do vietnamu se to hodi ze lze jednoduseji sestrelit vrtulniky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 A to je přesně ten důvod, proč ten Tracer nepoužívám. Podle mě je lepší ten vrtulník trefit rovnou RPGčkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Chci se jeste zeptat jaky pouzivate headsety? Vim ze jich je dost ktery v pohode nahradi ten oficialni za kterej se me nechce davat 800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 taky by mě něco kolem HS zajímalo... když někdo ve hře mluví tak ho uslyším z TV nebo ze sluchátka? většině lidí totiž nerozumím nebo je neslyším ale kdyby mi to šlo rovnou do ucha tak by to bylo hned o něčem jiným, ale jestli je to sluchátko jen na parádu tak asi nemá cenu HS kupovat protože se stejně nedomluvím když je neslyším.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Tak když se fakt naštvu tak beru ten třetí raketomet :D a můžou se jít bodnout protože přímo RPGčkem je to fakt hard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 canava: dá se nastavit jen do ucha nebo do televize. já to mám taky jen do ucha. já kupoval v alze HS asi za 270 kč a nestěžuju si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 no ty máš příjem možná dobrý ale ostatní od tebe asi moc ne.. právě proto některým nejde vůbec rozumět a někteří mají čistej hlas jak z mobilu :) určitě je rozdíl mezi HS za 200,- nebo origo od sony.. ale nevím, tebe jsem pokud vím ještě neslyšel, hráli jsme spolu vůbec ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 jo někdy určitě jo, kámoš ho má taky a bavíme se v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.