deepthroat1468623923 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 No musim říct že rozdíl mezi HS za 200 a origo od Sony je velkej, ale paradoxně ale vítězí HS za 200 :D. Ten Soňáckej je fakt mizernej, nemá moc kvalitní mikrofon a špatnou ergonomii, takže ti buď padá nebo tě po pár minutách bolí ucho. Ale máš aspoň 100% jistotu kompatibility. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 tak to jsi mě překvapil :D já si chtěl pořídit sony ale asi o tom pořádně popřemýšlím :D wroute jakej máš ty ? asi si ho pořídím abych měl jistotu že půjde a že je kvalitní ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 já mám tenhle http://www.alza.cz/samsung-wep460-d112137.htm opravuju cenu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 wrout: diky urcite o tom tvym popremyslim deepthroat: to mluvis z vlastni zkusenosti nebo z doslechu? a jakej mas ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Mam právě originální Sony. Hraju pravidelně se 3ma friendama, 3 máme origo a jeden nějakej běžnej levnej pro mobil - tušim že Samsung, a má zdaleka nejčistčí hlas, žádný šumy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barrack Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Zdravím, hele chci se zeptat jestli se ještě dneska vyplatí kupovat Bad Company 2? Přecejenom je to už skoro rok starý. Hraje to dost lidí? Myslím teď konkrétně teda xbox verzi (diskuze o BC2 je v xbox sekci mrtvá, tak píšu sem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Jeste by me zajimalo proc pred par dnama kdy sem si hru koupil sem hned hral v pohode 12 na 12 a ted najednou sem rad kdyz nas je 8 na 8. To jako vsichni hrajou Vietnam nebo co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 na vietnamu to taky bývá 8 na 8 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Já si myslím že je to jak kdy a v jak kterou denní dobu. A co se HS týká tak mám originál Sony a nevím zatím si nikdo kdo se mnou hrál nestěžoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Čuste, mám dotaz na někoho kdo má ještě volný slot na Vietnam, rád bych si ho pořídil ale nechci si ho kupovat sám a mít volných 4 sloty k ničemu pokud tady má někdo ještě volný slot tak se ozvěte můj psn nick je: jonyJ takže mě napište tam nebo klidně tady do pm:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Tak treba zrovna ted me to naslo dokonce 2 na 1 a tak.. tohle se me fakt pred par dnama nestavalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 No tak já tyhle problémy na PC fakt nemám :D Na bobici.cz je furt narváno obyč BC2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 na server s 2-4 hráčema mě to klidně připojilo i před půl rokem, a třeba dnes ráno jsem měl plný server... no a zrovna teď se snažím připojit na HC rush a píše to že to nenašlo žádný server :D EDIT: tak jsem se připojil a je narváno :D hm ale statistiky zase nikde !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Tak sem to taky ted zkusil a najednou narvany a dokonce i se zbranema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Záleží hlavně na dni,čase,mapě a modu...Mapy který jdou i bez VIP kodu,normal ne hardcore,rush,hrát ve večerních hodinách,hlavně o víkendu-největší šance hrát s co nejvíce lidma(Arica harbour,Valparaiso) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Chci se jeste zeptat jaky pouzivate headsety? Vim ze jich je dost ktery v pohode nahradi ten oficialni za kterej se me nechce davat 800 Já šel kolem datartu a viděl sem tam, Warhawk za 100 s headsetem a sluchátkama, tak sem koupil a nemůžu si stěžovat. Tak když se fakt naštvu tak beru ten třetí raketomet :D a můžou se jít bodnout protože přímo RPGčkem je to fakt hard Neni je to jen o zvyku. teď už to trefim tak z 60%minimálně. EDIT: Borci z DICE napsali na jejich oficiální fórum, že ty problémy se serverama a statistikama pokusej opravit do víkendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 tak to sem zvědavej jestli se jim to povede :dozey: a jinak se musim pochlubit,dneska sem předělal svuj osobní rekord : 8450 bodů, K/D- 64:22 (assault) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Něco podobnýho se mi povedlo za medika :wohow: ale ne tak dobrý K/D BTW: S jakou zbraní si to dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 ...EDIT: Borci z DICE napsali na jejich oficiální fórum, že ty problémy se serverama a statistikama pokusej opravit do víkendu tak to by udelali opravdu kus prace. Protoze to je fakt bida :( Budu drzet palce aby to nebyly jen reci do vetru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Něco podobnýho se mi povedlo za medika :wohow: ale ne tak dobrý K/DBTW: S jakou zbraní si to dal? s M16A2 a zajímavý je že assaulta jinak vůbec nehraju,jen sem si chtěl udělat u všech zbraní zlatou hvězdu :D EDIT: a jinak nevíte někdo na jakej mapě je kulomet QLZ8 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 bykk: Pokud se nepletu je v Oasis v první základně (první M-Comy) Já sem měl nejvyšší skóre kolem 9000, s assaultem a brokovnicí v rushi v Laguně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 The process of investigating matchmaking has taken some days. We have also managed to locate and identify what was the cause and root of this issue and therefore we have decided to restart the PS3 and the Xbox 360 backends as soon as possible.The restart will likely happen within the next hour. (Normally we would schedule restarts for the "low peak" around 7AM GMT, but this is too severe.) In addition to this we are currently implementing early-warning systems for related problems in case they happen in the future. http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-ng/1387039-server-restart-likely-one-hour.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Uz nekdo zkousel? Kolem devate planuju hrat kdyby nekdo chtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Nechtěli byste si asi v 16:30 zahrát? Budu hrát ještě s Alias/Blaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Kdo si bude chtít zalítat v helikoptéře na Atacama Desert, ať si mě přidá. ;) (PSN: qebbon). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.