Srig Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Zase mi nejde se připojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 tak ale tajto je problem u tebe jelikoz me to de a hraci s kterejma hraju taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Kouknu se pak na test připojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 mně to zase nenajde žádné servery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Já dnes hrál a všecky staty naprosto v pořádku :) ranky , zbraně ... Hrál jsem zhruba 4-5 hodin s pauzama a schválně sem skoušel aktualizovat statistiky a vše naprosto funkční :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 me taky slo ve ok i dneska rano xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 vse jde.... docela jen kdyz hraju... a pak se vypnu ze serveru tak se pak nejde pripojit ale restartnu hru... a jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 ja sem hral asi dve hodky chtel jsem udelat dalsi lvl mel jsem jen 2000 bodu do lvl 28 a nez jsem to dodelal hra me kicknula a napsala ze skill level mi spadl na 0 takze uz to fakt kaslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 no ja mel 200 skil lvl pri k/D 1.75 kdyz sem si to dal na 1,79 tak mi to kleslo skill lvl na 198 nehcapu ale dal sem zase dalsi lvl postavy no tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacco2 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Prosím o radu. Když se chci připojit on line pokaždé mi to napíše WE coudln´t find any Games, Please try again. A tohle pořád dokola ať se zkusím připojit k jakékoliv variantě čím to může být??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Prosím o radu. Když se chci připojit on line pokaždé mi to napíše WE coudln´t find any Games, Please try again. A tohle pořád dokola ať se zkusím připojit k jakékoliv variantě čím to může být??? Tohle mi dělá taky,nevim proč...Tvoje chyba to ale nebude,nejde ani vietnam...jediná možnost jak si zahrát je,že se připojíš k nějakýmu kámošovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Prosím o radu. Když se chci připojit on line pokaždé mi to napíše WE coudln´t find any Games, Please try again. A tohle pořád dokola ať se zkusím připojit k jakékoliv variantě čím to může být??? Tohle mi dělá taky,nevim proč...Tvoje chyba to ale nebude,nejde ani vietnam...jediná možnost jak si zahrát je,že se připojíš k nějakýmu kámošovu přesně mě taky, je ale divný, že kámošovi to jde, ke kterýmu se připojuju... to samí těm lidem s kterýma hraje, dneska mi tohle dělalo pořád, pak jsem to zabalil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 No jo, když nemáte na konzolích dedikované servery :lol: Mě by to strašně vadilo, chci hrát kde znám nějaký lidi a chodim tam rád (třeba nízký ping atd.) a taky když dělá někdo na konzoli baserape nebo killuje pěchotu raketometem bo ničí M-COMy C4kou, tak na konzoli s tim nic neuděláš, na PC maj servery pravidla a tohle je většinou zakázaný... (kickuje se za to) Takže PC v tomhle vede ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacco2 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Právě zatím žádného kámoše nemam... Ty lidi co jsou tady na nějakém seznamu hráčů si musím dat do seznamu přátel přímo ve hře nebo v PSku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Koupil sem použity BBC2 z anglie a nevim jestli je použity vip kod? pokut ano de napsat znovu a mit vip učet nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 jasne ze kdyz je pouzit tak nejde pouzit znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 to je škoda :( jen doufam že ho byvalý majitel nepoužil :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 lidi to jak se vam nejde pripojit mi to udelalo dneska jednou kdyz sem prisel ze school tak sem resetnul hru a vse v pohode uz to jako neblbne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacco2 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Resetovat jsem zkoušel ,ale u mě nezabírá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 tak to fakt nevim to jedine musi bejt chyba u vas jelikoz me to de a ostatnim hracum taky ktery hrajou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 tak to fakt nevim to jedine musi bejt chyba u vas jelikoz me to de a ostatnim hracum taky ktery hrajou u nás asi těžko, když je nás několik, chyba je určitě na straně ea, jen to asi neplatí na všechny... u mě taky nepomohlo resetovat hru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Koupil sem použity BBC2 z anglie a nevim jestli je použity vip kod? pokut ano de napsat znovu a mit vip učet nebo ne? jestli se nepletu tak už to nepude,ale můžeš si ho doukoupit samostatně... Právě zatím žádného kámoše nemam... Ty lidi co jsou tady na nějakém seznamu hráčů si musím dat do seznamu přátel přímo ve hře nebo v PSku?? normálně v menu add friend...ve hře přece nic takovýho neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 ja taky mam furt 1 level :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 tak mně už to jde :lol: a mam dokonce i všechny staty a zbraně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacco2 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 a mohl by jsi mě prosím nějak připojit přes tebe??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.