lacco2 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 už mi to frčiiiii juchuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 tvl zajimavy vam to blblo ME ne tak nevim no asi no ne asi nebylo to u vsech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 prosil bych o radu koupil jsem si bad company 2 na xboxe a nechce mne to pripojit na server vzdycky to 10 sekund vyhledava a pise to at to udelam znova delal sem to 45 minut xD ale je tam naka velka aktualizace ma 1.60 gb a ja mam arcade a nemam harddisc ale nwm cim to muze byt jednu aktualizaci us sem tam provadel a ta mnela asi 500 KB poradte pls... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Tezko rict cim to je coz presne to pise? Tim updatem by to byt nemelo, ten je predevsim na na vietnam, ale chtelo by to alespon nejaky HDD na mapy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Tjn ale do mesice poridim nakej HDD.Píše to přeně tohle We couldn't find any games, please try again. Překlad:Nemohli jsme najít žádné hry, zkuste to prosím znovu.. =)Můžu to skoušet třeba 10000000000x a nepůjde to =(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Tak tu aktualizaci stáhni na flashku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 To my nešlo =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 ve středu mi končí live =( takže si už asi nezahraju BBC 2 po netu =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 No a co my stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 napište mi někdo nick na xbox pls kdo hrajete casto bad company 2 ja se skusim pripojit aspon prez vas pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 lidi vali vam MP??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 napište mi někdo nick na xbox pls kdo hrajete casto bad company 2 ja se skusim pripojit aspon prez vas pls když to nemáš zaplacený tak ti to asi těžko půjde... val si to zaplatit a nebreč tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 lidi vali vam MP??? Vali :D Ale na PC :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 ale ja mam live ete na tejden xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barrack Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Bez tý 1,6GB aktualizace ti to online stejně nepojede. Teda aspoň mě to bez ní taky nešlo (jednoduše to nenajde server). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Aha no tak to jsem potřeboval vědět takže musím začít šetřit na HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 hej ze ja ***** si to ps3 kupoval vse ok ale furt mi to nejde prej we couldnt any game, pleasy try again a takhle 2 dny furt nonstop co to je dpc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 jojo uz je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Aha no tak to jsem potřeboval vědět takže musím začít šetřit na HDD. A na Gold :) Doufam ze mas VIP access, protoze jinak bude potreba setrit i na nej. Koukam ze kdyby si clovek rekl ze si od nekoho koupi levny xko s BBC 2, tak aby si zahral tak do toho musi vrazit jeste celkem slusny prachy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Přiznejte si, že konzole nejsou zas až taková výhoda co se týče těhle věcí a pravidel na serveru, o tom už jsem psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Přiznejte si, že konzole nejsou zas až taková výhoda co se týče těhle věcí a pravidel na serveru, o tom už jsem psal Na to si stezovat nemuzu, a i kdyby to pohodli v gauci pred velkou televizi to dostatecne vyvazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 no ja sem hral bad company 2 i na pc a bylo to o dost horsi o dost jelikoz tam ty servery maj kluci co si to zaplatej od ea a zalezi jakej maj net takze je to na ***** kdyzto u konzoli to ma vydavatel a je to ok i kdyz dneska me to nasralo zadne lagy nic coz se o pc rict neda a jestli nekdo rekne ze se mu to nelaguje obcas tak keca jako na pc, zase to dneska nejde co stim sakra je nevite nekde sakra ja se z toho ...... to neni mozny nikdy to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 tak teď jsem fakt nasranej... už 3tí den mi to píše že to nemůže najít žádný server, dejte mi kontakt na DICE a já jim napíšu pěkný dopis !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaronBlaster Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 re:canava To se mě dnes taky nekolikrát zobrazilo ale pak jsem se připojil ale dnes mě nasrala jiná věc, jak se mě podařilo připojit tak jsem hrál na jednom serveru vietnam a byl jsem tam asi 2 a pul hodiny, nahrál jsem tam 2 zlaté hvězdy na AK a plno bodu, pak se odpojím a body nikde, stats mám jako než jsem šel na ten server. Už mě s tím fakt začínají dost sr.t, v úterý to prý opravovaly a pořád dokola to nejde, jednou mám lvl 0 podruhé zas normál. Fakt kre..ni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 baronblaster: to se ti casem prida neboj co se tyce toho ze to nejde se pripojit canava: zkus vypojit ethernet cabel jako ja a ted mi to de vse v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.