bykk Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Přiznejte si, že konzole nejsou zas až taková výhoda co se týče těhle věcí a pravidel na serveru, o tom už jsem psal a tebe nese*ou hackeři na PC ?...:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 bykk , ja ich stretávam tak 1/30 hier .. takže sa to dá prežiť :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 na pc sou hackri a na ***** je ze ty servery nema ea ale nejaky sulinci co si zato platej takze kdyz maj napicku net tak je to v kunde a na pc je na puci ping lagy coz se o ps 3 rict neda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Aha , hlavne že mne to vôbec nelaguje .. ale whatever ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 neřešte furt jestli PC nebo Ps3... PC je prostě kancelářská věcička a hry tam jsou jen jako doplněk a Ps3 je herní konzole udělaná na hry, to že někoho sere že mají konzole horší grafiku a kdesi cosi ať si NA SE RE a hraje si na W A S D a hlavně ať nemá **** pindy... založte si svoje téma a tam si říkejte jak jsou PC boží a konzole shit !! nás to nezajímá, my by jsme konzole za *****ní PC nevyměnili... Ultimate7th : dik zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Ak si mieril na mňa , tak ja proti konzolám nič nemám a tento malý flame war som nezačal ja ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 ne já to nemířil na nikoho.. bylo to tak všeobecně, protože se tu pořád objevuje někdo s tím že je lepší PC nebo XBOX.. já mám nejradši Ps3 a PC s xboxem v podstatě nesnáším (možná je to silný slovo :)) ale nikomu se nesnažím vnutit to, že je Ps3 lepší atd. a nemám **** kecy na to že tohle tam nefunguje a že tohle a tamto... za tohle by se měli už dávat hned bany protože na každé platformě se najdou chyby, jednou nefunguje něco tam jednou tam, někdy má tahle hra problémy na Pc ale na Psku vůbec a naopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 canava pravda ale jako ja sem hral asi tak 3 mesice bfbc2 na pc lagy, a mel sem velky ping ty lagy nebyl casto ale jako kdyz sem do nekoho vystrilel zasobnik do zad ze zadu xD a on se pak otocil a jako by nic a este se zabil tak to nasere , nemluve o hackerech ale tech tam moc neni oproti mw2 ale najdou se a pak to boli , respawn killy furt jelikoz pravidla serveru si nastavoval majtel serveru bohuzel to nebyl server od vydavatele ktery na pc v bfbc 2 nejsou ale od nejakejch sulinku co platej ea , takze zalezelo jaky oni tam dali pravdila jak mely rychlej net apod... takze kdyz sem presel z pc na konzoli parada Luxus !! nelaguje , nic ping tam neexistuje nic tvl servery od vydavatele parada fakt zejo muj nazor je ze onlive hrani na konzolich je na trosku vetsi urovni nez na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Ehm , keď tam budete mať niečo ako esl ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Ultimate7th: Můžu vědět kolik ti je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 to je otázka na kterou nikdy nebudeš znát skutečnou odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 15 let proc? jako ja nevim jak vy ale ja o svim veku nelzu ... takze nevim proc by nemel znat skutecnou odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 to je jedno, neřeš to.. :) kdo chce dnes večer ve 20:00 zahrát tak ať se ke mě připojí ;) už jsme dva.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 jen tak. tipoval jsem míň no :D canava: já příjdu možná chvilku po 8 hned jak skončí hokej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 jak hned vsechny zve :D aspon vas vsechny rosekam :D , wardog asi podle toho jak pisu me nebavi psat jebu hacky,carky, atd... a jakej mod dame? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 já se taky přidam ale přídu dýl...( musim si jít vyzvednout telefon kterej mi včera zabavil barman páč sem neměl na zaplacení :lol: :dozey: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 sme 4 dal bych privat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 privat match ? na to je nás málo... ale jestli se najdou aspoň další 4 lidi tak proč ne, ale takhle to vidím na squad a jít někam na server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Hraje se dneska něco? kdyžtak si mě přidejte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 nebude to HC ale že ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Já neříkám co je lepší.. změnil sem i názor na hraní na gamepadu :D mám na mysli to připojování na servery a že vám to nechce nic najít :lol: Ultimate7th: já teda hraju na Bobici.cz, latenci mám cca 100 (u BC2 naprosto v pohodě) a pravidla serveru jsou také dobrá (zákaz raketometů na inf, zákaz ničení M-COMů C4kama a minama atd.) laguje to jen málokdy (třeba jednou za hodinu hraní a někdy ani to ne) a cheatery banuje punkbuster :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 nebude to HC ale že ne? :D Bože další co hraje jednoduchej mod, omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Jednoduchym modem máš na mysli normal? WaRDoG s tou sniperkou si to napsal dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 v normalu je jednodušší třeba někoho zabít sniperkou že? :). prostě mi víc sedí tak ho hraju no. A ať jsem třeba lama je mi to fuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 nevim no mě právě normál vůbec nebaví.. :( takže já jdu hrát HC rush a kdo chce ať se připojí ;) EDIT: ale musíš na to koukat takhle, sice je těžší někoho sniperem zabít... ale zase je lehčí před sniperem uniknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.