mauryCZ Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 ja hraju za snipera v bbc2 na ps3 ale s tim snipem beham takze se i objevim u bednicek ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barrack Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Výhoda BC2 je v tom, že zakempení snipeři nemaj moc velkou životnost. Jsou hry kde je zakempenej sniper skoro nesmrtelnej, protože se k němu nedá dostat jinak než přes území kam střílí. V BC2 stačí přijít z boku a kuchnout ho nožem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 42 killů v deathmatchi? tak to jestli nekecáš tak to teda pořádnej RESPEKT :thumbup: a nebo náhoda?:D (já teda deathmatch skoro vůbec nehraju,ale vim že udělat skore nad 30 je teda něco...většinou sem měl 20-25)EDIT: a na staty se můžeš mrknout tady pokud je máš teda aktualizovaný No ja sam jsem tomu neveril ale pridam tady fotku z mobilu sice spatne fotnute protoze jsem tam ***** nefotl jmeno ale verte nebo ne bylo to tak asi jsem narazil na same nooby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 bykk: jj sem kempa vis jako ty mas dobry score vzdy kdyz hrajes ses prvni v bodech respekt ale hral sem presne jako ty na pc furt behal z bodu na bod a proste ted uz to seru! jebu , nenecham se zbitecne zabit kdyz vim ze oni na tom bode kempej des na sebe vrazdu , zabijes me? neva sejmu te i ja na HC myslim ze uz si to poznal kdyz si mel sejmul asi nechtene nevim tak sem te sejmul na base, urcite nebejt tam takovejch lidi jako ty hra by byla napicu a co se tyce avenger killu samozrejme ze pockam az nekdo zabije spoluhrace a nebo kdyz vim ze neriskuju dam savior, na ps3 jsem si rekl ze chci dat K/D 2.00 naa pc jsem mel 0,95 a ejhle ted mam 1,96 na PS3 , proste kazdej hraje jinak a tim nemyslim ze ty hrajes horsim typem naopak urcite si v ty hre hero ! Co se tyce snipingu tak snipuju na normalu HC skoro vubec nehraju , trefit hedku nedela mi problem s autoaim bez nej bych asi schorel .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Snipery nemam rád a je to jeden z důvodů proč nehraju HC. Ve standartu ho většinou někdo označí a já mu tam pošlu pozdrav z brokovnice, i na několik stovek metrů je to téměř jistej headshot. A nebo si dám tu práci oběhnout ho a pošimrat ho nožem. Kempim jenom minimálně a na nezbytně dlouhou dobu, většinou běhám od flagu ke flagu nebo se honim za tanky abych tam moh přilepit C4. Nemam sice zrovna výstavní K/D ani spm, ale já hraju pro zábavu a ne nějaký čísla ve statistice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Snipery nemam rád a je to jeden z důvodů proč nehraju HC. Ve standartu ho většinou někdo označí a já mu tam pošlu pozdrav z brokovnice, i na několik stovek metrů je to téměř jistej headshot. A nebo si dám tu práci oběhnout ho a pošimrat ho nožem. Kempim jenom minimálně a na nezbytně dlouhou dobu, většinou běhám od flagu ke flagu nebo se honim za tanky abych tam moh přilepit C4. Nemam sice zrovna výstavní K/D ani spm, ale já hraju pro zábavu a ne nějaký čísla ve statistice... ja zas nemam rad typky co odstreluji brokovnici a slugama lidi na dalku do hlavy :D jinak sniperi dokazou potrapit ale vetsinou jsou na tech nejpredvidatelnejsich mistech a kdyz je znas tak uz to neni tak tezke si tam za nimi dojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Ultimate: máš pravdu každej hraje jinak,víc už bych to nerozebíral...a to jak sem tě přejel,jo to bylo nechtěný,nemam důvod tě schvalně přejíždět ne...(když už tak tě zastřelim :lol: )ale kdybys neodešel ze hry tak si piš že bych tě hned sejmul:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Bykk: je mi to jasny :D ne ja taky proti tobe nic nemam si ok ;), deeptroat: K/D nemas spatny muj nazor je ze je kazdej dobrej kdo ma nad 1.00 , snipery nemam rad ale este vic me serou typci s brokarnou ktery te sejmou prez celou mapu uplna nerealna picovina nevim jestli byli vsemi 5 smysli tam kde meli (DICE) kdyz to tak zasrane udelaly tim nechci nic rict proti tobe nic proti tobe nemam neboj ;) , ale s tim nozem souhlas ja za snipu moc nehraju jako ani nahranyho ho nemam staci m i 12x optik a m 95 sa mam takze pohoda , hej ale ty sa zbrane mi prijdou lepsi nevim znat je to u m16 sa a ump 45 sa u snipy tam rozdil neni a za medika nemam ani bod nahranej, LOPO_X : jsme skoro stejnej lvl kdyz sem se koukal na tvoje statistiky , a taky mas SPECACT jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Kure ja to prdim chtel jsem si zahrat a divam se ze staty a zbrane uz jsou v poradku ale zas mi to pise ze neni knalezeni zadna hra me uz z toho streli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 máš naprostou pravdu... :) ale chtělo by to mít nějakej limit na snipery, protože se zas nedá hrát když hraje z 24hráčů polovina se sniperem... Nemůžu si pomoct, ale tady má PC taky na vrch, protože se na serveru dají nastavit pluginy, na bobíkách jsou to 4 snipeři na tým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barrack Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Hele dá se někde koupit kód na VIP? Já si BC2 koupil a stáhl přes xbox live, takže ho nemám a docela rád bych se konečně zbavil při každým spuštění multiplayeru hlášky, že si ho mám zadat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 jj ja mam bfbc2 z jrc.cz a ten vip nevim jak zadat tvl s uvozovkama to nejde a bez nich taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 deepthroat to řekl moc pěkně.. já hraju pro zábavu a ne nějaký čísla ve statistice... mě je taky fuk jestli mám KD takový jaký mám, a nebo že tam je vysoký číslo ze kterýho všeci uchcávaj... prostě hraju pro zábavu a hlavně se snažím hrát pro tým, takže nebudu někde kempit a čekat až mi někdo příjde na ranu a nestarat se o Mcomy nebo o to že je někdo raněnej... raději letím, hodím lékárnu, tadyhle někoho oživím, naběhnu do baráku a vystřílím to tam.. :D taky mě většinou sejme někdo do zad, nebo sniper atd. ale to mě nepřinutí k tomu hrát nudně zakempenej za zdí a čekat až se někdo objeví a pak lehce pohnout páčkou a koukat na to jak mi přibývají body... to by byly jen vyhozený peníze :) EDIT: statistiky nejsou na to aby jsi se něma chlubil.. ale proto že tam najdeš zajímavý informace o tom jak dlouho se kterou zbraní hraješ, kolik si s ní zabil lidí, kolik máš najeto tankem atd. mě třeba baví se na to koukat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 hele tak co nevite nekdo jak tam mam dat ten vip kod? vzdy mi to tam napise nejakej picus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barrack Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 V xboxu se obecně kódy píšou klasicky bez pomlček a velkým písmem. U BC2 to bude určitě stejný. edit: Aha, koukám že máš PS3, tak tam nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Hele taky vam furt dela ze kdyz date join game ze vam to nejde a napise vam to ze se nejde pripojit me to dela furt vzfycky musim za nekym se pripojit nevim co stim . mate nekdo stejnej problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Konecne K/D 2.00 jsem se nacekal ale dockal , v arice jsem dal zase dneska 24 kill streak to neni mozny furt 24 ja chci 30 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Dělá to asi všem boužel :( už mě to taky docela ser... . EA má co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Očividně to nemají na konzolích pod kontrolou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 neměj zas přiblblý kecy o konzolích jo ?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 nez to opravej tak vsichni presedlaj na Battlefield 3 koukam :(:( uz me to sre, protoze si zacinam dost zvikat na system hrani v MOH (hlavne HARDCORE) a zacina me bavit vic, tim jak BFBC2 nehraju kuly bugum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 VOndy : jestli sis nevsiml tak tajto je console forum a tajta sekce je v ps3 hry jestli se nepletu. Kdyz budes tak hodnej tak tady nekritizuj konzole o pc si klidne mluv, ale nevyvolavej flame jestli chces flame di si na bonusweb.cz tam si snima o tom povidej jak je pc uzasny a konzole shit , ja na pc bfbc2 hral a nic moc na ps3 je to lepsi muj nazor o dost ja to soudit muzu ale rikam muj nazor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Já jen poukazuju na fakta :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 dobre kdyz mluvis o faktech tak zacnu i ja Pc= hackri, lagy , vypadky, bany na urcity servery,pravidla serveru si urcuje nejakej sulin kterej za server plati ea nekdy na picu pravidla (c4 na m-com se dava i na pc tomu se zabranit nemuze,jedine ze by admin serveru zakazal c4 celkove coz by bylo na picku ) , zmena statistik hackrama ..... PS3 = akorat c4 na m-com , a ted ten picus,a servery vlastni vydavatel , jinak v nicem minus nevidim samy + , lagy na ps3 nejsou nemusis se bat ze to nerozchodis de to krasne a plynule s grasnou grafikou , vzivote se mi nestalo ze se hra sekla nerikam ze to neni mozny ps3 mam od vanoc tak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 OK, okomentuju tvoje fakta :) hackeri - v BC2 nejsou, když nějaký ***** zkusí cheatovat zabanuje ho PunkBuster lagy - tady bych souhlasil obcas to laguje no :( výpadky - sem tam se stane, ale po restartu serveru to lépe hituje bany - když neporušuješ pravidla nebo nehraješ s nějakým kinderadminem tak pohoda pravidla serveru - ne vzdy je ten clovek sulin :) C4 na m-com se uhlídat dá, díky hráčům + RPG na pechotu to nevim jestli se to na PS3 děje ale pokud tam nejsou pravidla... změna statistik - nevím jak bys chtěl změnit statistiky ale ok :) u PS3 - ted jak se nejde pripojit, nejsou dedikované servery (krok zpět někam do pravěku), krasna grafika je fajn to ano, a není pokles FPS to je good, s tím souhlasím každopádně lepší občas nějaké ty lagy nebo výpadek, než nemožnost se připojit :lol: Toť můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.