canava Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Přece jen už jsou dnešní konzole zastaralé takže možná nerozjedou 64 hráčů + ta perfektní destrukce a grafika kterou slibují... PC se každý měsíc zlepšuje a zlepšuje takže si na něm mohou dovolit pořád víc a víc, kdežto hry na Ps3/xbox mají už od začátku nějaký limit který se nedá překročit :( Ale kdo hrál BF2 tak ví že tam byly mapy pro 16, 32 a 64 hráčů takže na PC udělají mapy pro 64 hráčů a na konzole jen pro těch 24, jenže jak už jsem říkal, ikdyž udělají mapy pro 24 hráčů tak to nebude ono!! Protože hrát v 64řech a 16ti lidech (u BF2) je mega rozdíl !! To že v BC2 na pc a Ps3 nejde poznat rozdíl a je tam stejný množství vozidel na mapě bude asi tím, že ty mapy jsou stejně velký a rozdíl hráčů je celkem malý jenže v BF3 jestli bude takhle obrovský rozdíl tak prostě pro 64 hráčů narvou více techniky na mapu kdežto my konzolisti dostaneme malou mapu s jedním tankem pro každý tým a pcčkářům bude nad hlavou lítat raptor a apache a aby toho neměli málo tak to tam bude ještě drtit apc s abramsem :( Ultimate7th : Pročti si web a uvidíš že se to píše na nejednom webu... Ale EA ještě nepodalo oficiální info o počtu hráčů takže kdo ví.. ale i 40 je pro mě málo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Ubal blunt : ja ti taky muzu nudelat web a tam napisu ze na konzole bude 200 hracu a na pc 64 ;) , dokad to neni oficialni tak se nic nevi, na konzole nebude 24 hracu , co se tyce vykonu konzoli ano jsou zastarale, ale vykon z nich zadna hra na 100% nevymckla teda aspon z ps3, z xboxe pry ano , na ps3 de pry este lepsi grafika , ale kdyz se chce tak to de napr. ucnharted 2 , jestli ti nestaci 40 hracu mas blby :), ja hral nejvic ve 32 hraci v bc2 na pc a rozdil 24 nebo 32 neni poznat ale to sem jen tak kecnul (tech 40 hracu odhadove) muzeme se dohadovat ale radci bych si pockal na 1 brezna kdy to bude officialni a pak se budeme hadat ;), mapy budou stejne velky jak na konzolich tak na pc asi trosku logicky ne :) , tajto by si nedovolili jelikoz kdyby tajto udelaly tak by je konzolisti rychle vyhnali a dice jsi sou toho vedomi , co se tyce upgradu ano furt de novy atd. ale musis to brat z pohledu jedince nikdo nema stejnej pc ale u konzole ma kadzy stejnou, furt rikate ze grafika na PC je o dost lepsi atd.. ano je ale musi k tomu byt hodne dobra sestavicka uz vidim ze pulka lidi co remca kecy ze BF3 bude uzasnej na PC a na konzole bude shitka tak to budou hrat na nejmensi detaily a budou od monitoru 2 cm aby vubec videly hrace , hlavne ze tam maj 64 hracu coz neni u konzoli vylouceno de to proc by to neslo akorat je potreba trochu snahy a umeni to znamena spravna optimalizace... ;) az bude vse officialni pak si reknem dobry nebo na picku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 http://www.battlefield-3.cz/forum/index.php/topic,35.0.html podle tohodle to bude na konzolích skutečně jen pro 24 hráčů, konkrétně: Airrik99 Je zde nějaký skutečně pořádný důvod, proč PS3 nemá 64 hráčů? Demize99 Samozřejmě, my jsme neřekli "ou konozloví hráči nechtějí 64 hráčů". Omezení výkonu sítě, CPU/GPU a paměti. Evil_Paladin ještě jedna otázka, vzhledem k tomu, že #BF3 na konzolích má jen 24 online hráčů, utvořili jste mapy tak aby pro to pasovaly? Demize99 Mapy samozřejmě berou počet hráčů jako určitý faktor. Ne všechny mapy a módy v BC2 byly správně navrženy pro 24/32 hráčů. Věřte nám teď trochu v #BF3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 aha no tak to je skoda no ale nejak mega me to nesere :) ale kdyz si to prectete cely tak na konci je ze jaky bude presny pocet pro ps3? a on rekne ze se to dozvime v game informeru ... kdyby to bylo 24 tak rekne 24 , v ty otazce co ma vondy neopovedel ano skutecne bude 24 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Tvl lidi jak tak koukám tak tenhle topic má už 149 stránek a bavíme se tu o jedný hře :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Ultimate7th: nedělej si planý naděje :) ikdyby to číslo bylo větší tak né o moc... rockyzz: a co je na tom divnýho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Ty se mě ptáš co je na tom dinvýho? Bavímě se tu jen o jedný hře a už 150 stránek to celkem nechápu, je tu snad nějaký topic který taky obsahuje 150 stránek a vzstahuje se jen na jednu jedinou věc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Gran Turismo 5 ? Inak aby som nebol OT , kedy bude na predobjednanie BF3 v SK shopoch ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 ubal_blunt : jezis me je to jedno jestli 64 nebo 24 jen rikam fakta ..., DarkTemplar : to fakt nvm ale ja uz to mam predobjednane na PS3 na xzone :P :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Prostě by konzole víc neutáhly no, už takhle je kvůli konzolím v BC2 jen jeden druh baráku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 cože ? :D je jedno jestli je na celé mapě sto jiných baráků nebo jeden který se dokola opakuje... tady jde o polygony :) polygon je bod 3D modelu (krychle jich má 8, protože má 8 rohů), čím víc těchto bodů, tím náročnější to pak je... ale hraje v tom roli víc faktorů. jenže 64 postav na mapě + tisíce objektů ? to je sakra hodně těchto polygonů ještě když vezmeme v úvahu že ty postavy mají být krásně vymodelované... nějakej barák má těch polygonů oproti postavě celkem málo protože se to v podstatě skládá z krychlí a kvádrů, kdežto zaoblené předměty mají těchto polygonů neuvěřitelně mnoho! vozidla, lidi, zbraně, šutry apod. ... to všechno bere nejvíc těchto polygonů. přikládám obrázek aby jste si představili co vlastně je polygon a kolik se toho může na postavě nacházet. přidejte k tomu helmu, pokroucený hadry s kapsama, připnutýma granátama atd. tak máte klidně přes 1500polyg. kdežto barák jich bude mít tak 300-500.. :) jsou to průniky těch žlutých čar.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Tahle hra mi prisla strasne kratka dohral jsme ji do dvou dnu (mozna jsem asi jen vlekj parmen), vzdycky jsem preforaval cod mezio strilecky ale bad company 2 je lepsi nez nejaky cod. Uz se tesim na Battlefield: Bad company 3. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 v téhle hře vůbec nejde o SP, já jsem ho bral jen jako příjemný bonus.. MP nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Tak nejak , SP som ani nehral :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Tohle píšu jako dlouholetý hráč CoDka, tak to klidně berte s rezervou. Kamarád mi půjčoval BBC2 a musím říct, že kampaň mě zatím moc nezaujala, zkusil jsem si tedy mulťák a musím říct, že je to naprosto skvělý, běhat mezi rozpadajícíma se barákama je geniální. Jediný co mě trošku vadí a proč mě to vždycky táhlo víc ke CoD jsou vozidla, mě to dojem ze hry více hráčů trochu ničí, přijde mi že, kdo má tanky/vrtulníky je rázem v hrozný převaze, což u hry kde vozidla vůbec nejsou nehrozí. Ale jinak naprostá pecka, atmosféra mulltiplayeru z týhle hry je lepší než většina kampaní válečných stříleček, který jsem kdy hrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 no právě být v tanku nebo ve vrtulníku není žádná převaha, právě naopak !! každej kdo má raketomet a vidí tanka nebo heli tak to vytáhne a snaží se ho zničit... někdy je to v tanku těžší než na vlastních nohou, hlavně ve městě kde je plno oken a rohů odkud tě mohou strefit :) asi jsi to moc online nehrál.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 ubal_blunt : asi nejak tak mi vime svoje :D, ale je to pravda v panama canal nebo arica do tanku du jen malo kdy :D,o dzungly ani nemluva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Já teda do tanku moc nelezu, spíš se vozim v APCčku a když je potřeba tak opravuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 hlavne uav je kruta zalezitost , ale lip se mi ovlada na gamepadu ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Prostě by konzole víc neutáhly no, už takhle je kvůli konzolím v BC2 jen jeden druh baráku... takovej kec jsem teda ještě neslyšel... mag je pro 256, resistance 2 pro 64 a takhle by se dalo pokračovat a těch typů baráků je tam také mnohem víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 hlavne uav je kruta zalezitost , ale lip se mi ovlada na gamepadu ..... UAV ti ale hodně rychle sestřelej, ikdyž někdy jsou vyjímky to jo, ale ve vetšině případů je hned kaput :D H0W3N: Typ baráku je tam jen jeden (strukturou) a sám jeden vývojář na twitteru napsal že je tam omezení CPU/GPU a výkonu sítě Holt bude mít jednou PC navrch no, se z toho nezblázněte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Vondy : kdyz s tim umis litata vis co a jak tak ne , co se tyce baraku tak aha, trosku nerealna predstava ze bude mit pc jiny baraky nez konzole tak zase nebrec ty :), zajimavy ze v U2 to de ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Já vůbec netvrdím že na PC budou jiný baráky to jsi asi špatně pochopil, myslel sem to s tím počtem hráčů, a v Uncharted jaksi neni destrukce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 ale neznam hru na pc ktera by mela takovou grafiku , fakt je i ten ze to dostalo oceneni za nej grafiku celkove ;) , jojo tesim se na uncharted 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 hoj kluci, dnes očekávám BD2 a nechce se mi pročítat všech 150 stránek..:) Máte tu někde nicky lidí, co hrajou online? Že bych se přidal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.