Blooman Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Majki: http://console-forum.net/tema/94685-bad-company-2-vietnam-aktivni-online-hraci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 asdnawiodawdas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 SLEGi co to má znamenat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 asdnawiodawdas Ještě něco rozumnýho chceš říct ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Hej lidi co si myslite o BF3 ? Nekteri rikaj ze je to vylepsenej MoH :D Vubéécc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Doufám že to bude víc ve stylu BF2 a že medik nebude mít kulomet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Ultimate7th, ty co to říkaj jsou asi dost retardování z prominutím čuraci, MoH je sračka, BF mě takřka nikdy nesklamal až na BF:Vietnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 jj dit jo MoH je sracka taky nechapu jak nedko muze rict ze je to jako moh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Ultimate7th, ty co to říkaj jsou asi dost retardování z prominutím čuraci, MoH je sračka, BF mě takřka nikdy nesklamal až na BF:Vietnam Vietnam mi přišel v pohodě, nic víc sem od něj nečekal. Jediný co mě z celý série zklamalo je 2142... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 VOndy , dúfam že medic nebude overpowered a nebudú ľudia čo hrávali Karkand 24/7 ( ako ja :lol: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Tak Battlefield 3 betu si nezahraju:(Musel bych si koupi MoH a to se mi nechce,ale tak aspoň to bude větší překvápko jak už tu někdo psal:)a jinak,mě vietnam moc nebaví...líbí se mi to,že všechny zbaně mají o něco větší DMG a nemaj optiky,nebo se mi to zdá...ale na druhou stranu mě štve,že je tam strašně volnýho prostoru,málo věcí za kterých se dá schovat.Sice je tam dost keřů a stromů,ale chybí mi tam prostě víc pevných krytů...A když už je tam barák,tak slaměnej=dá se prostřelit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Hej lidi co si myslite o BF3 ? Nekteri rikaj ze je to vylepsenej MoH :D Vubéécc Nechápu jak tohle může někdo říct, MoH není sice nějak špatný, ale vůbec neobsahuje takové možnosti jako BBC2 natož pak ještě připravovaný BF3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Nechápu jak tohle může někdo říct, MoH není sice nějak špatný, ale vůbec neobsahuje takové možnosti jako BBC2 natož pak ještě připravovaný BF3 :D Rozhodne se to neda srovnavat, ale po prvnich screenech jsem si taky vzpomnel na MoH a ne na BBC2. MoH je ale osekana hra od DICE, BF3 bude epic..oproti MoH :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Ale nejvetsi prdel na tom je ze samo DICE reklo ze tpo udelaly osekany ze nechteli aby to bylo lepsi nez jejich BC2 :D , a to je asi jasny ze kdyz vidite obrazky z modreni valky tak si nevzpomenete na BC2 i kdyz taky to je z moderni valky ale tam sou proste 4 ksichty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 A máš na mysli BF: Vietnam nebo datadisk k BC2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 VOndy mám namysli BF: Vietnam ten datadisk k BC2 jsem ještě ani nehrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Ja taky este ne a ani nebudu , muj nazor je ze je to kravina po pravde zas tak moc novyho tam neni ale nehral jsem to takze posoudit nemuzu :). A piste sem neco sakra prece tohle tema neumre hra ktera je nej zatim nastupce BF3 nemuze umrit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 kravina ? za 60,- je to luxusní pohráníčko. 5 nových map, cca 20zbraní a 10 vozidel ale co je hlavní, je ta atmosféra vietnamu... taky to moc často nehraju ale sem tam si to rád zapnu, za těch 60,- to stojí ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 60 Kč... hmm... nechce mi někdo poslat 60 kč na paypal? a já bych vám poslal předem poštou peníze... Ještě kartu nemám no... je mi 13.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Ojakém datadisku se bavíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 ubal_blunt : 60kc? na psn to atoji 350 ,- :) staci mi ze sem si zaplatil SPECACT za 150 ,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Ultimate7th: no 350,- stojí všechny 4 sloty, ale když si to koupíš ve 4řech tak to máš za 80,- na jednoho ... jinak já měl za to že jsme to měli levnější ale bude to asi paměťí :D Srig: Vietnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 k čemu je SPECACT dobrý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 k čemu je SPECACT dobrý? Nový skiny zbraní a uniforem, 4 trofeje, 8 pinů a awardů... jinak k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Jn ale me se to libi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.