Rash182 Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Ultimate: vzdycky kdyz s tebou hraju neco jinyho nez rush tak si pripadam jak uplej *****.. on vzdycky 25 killu a ja 7 tak kde sme jako :D Jinak nevim jak u vas ale me prijde ze to s tema serverama porad nejak nevychytali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 diky ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Ultimate: vzdycky kdyz s tebou hraju neco jinyho nez rush tak si pripadam jak uplej *****.. on vzdycky 25 killu a ja 7 tak kde sme jako :D Jinak nevim jak u vas ale me prijde ze to s tema serverama porad nejak nevychytali no s těma serverama máš pravdu, to opravdu doposud nevychytali.. to mam dycky chuť přepnout na Black Ops.. no a jinak Vietnam mě opravdu nenadchl :/ koupil jsem ho v bláhovém domnění, že se konečně vždy připojím k serverům, ale vše zůstalo při starém a stále velmi často nenajdu žádnou hru jak pro bfbc2, tak pro vietnam.. navíc ten datadisk mě absolutně nebaví hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 mě už to faká poměrně dobře, od začátku týdne se mi stalo asi 2x že mě to nikam nepřipojilo... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 přesně,je viděť velký zlepšení ale občas se mi to taky stane...a všimnul sem si že už je taky zpraveno Your team lost.(přitom výhra a naopak) :) a jinak nevíte někdo jak se počítají statistiky při conquest?-př. za RUS je attacker a za US je defender?(když vyhraju za rusáky tak se mi přičte bod k výhře attacker) hm?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 na conquest nemáš attackers ani defenders... buď dostaneš 1 k win nebo 1 k loose. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 přesně,je viděť velký zlepšení ale občas se mi to taky stane...a všimnul sem si že už je taky zpraveno Your team lost.(přitom výhra a naopak) :) a jinak nevíte někdo jak se počítají statistiky při conquest?-př. za RUS je attacker a za US je defender?(když vyhraju za rusáky tak se mi přičte bod k výhře attacker) hm?? Výhra se počítá jako attacker win, prohra jako defender loose. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 a kde máte attacker win a defender loose ? :D já to nikde ve statech nevidím.. mám tam jen wins nebo looses. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Hele tak uz mam vietnam a je to poradna kravina mapy nic moc , a nemas tam aocg nic protste akorat u snipx 12x zoom uplne na*****e ste ze jsem to mel zadaramo :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Hele nedame nekdy private match? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 další lama co bez optiky nedá ani prd ? :D já mám raději starý dobrý mířidla, optiku dávám jen na mapách kde jsou bitvy na větší vzdálenost... a jsem pro jakoukoli srandu, takže řekni kdy a můžem vlést na privát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Přesně, na mířidla se dá úplně v pohodě zvyknout :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 a kde máte attacker win a defender loose ? :D já to nikde ve statech nevidím.. mám tam jen wins nebo looses. máš to tam taky,hned pod next events je team stats: attacker-wins-loss-w/l ratio defender-wins-loss-w/l ratio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Default mieridlá ftw ;D Red dot sight sucks a optik tiež =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Mě se teda Vietnam líbí moc.. Hlavně jsem BC2 pořídil až teď a přijde mě, že je tam opravdu hodně muziky za málo peňez.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 4x optika se dost hodí na M95 nebo VSS SPECIAL... v případě M95 máte brokovnici s optikou a v případě VSS máte silný samopal. :) pro ty co neradi kempí a chtějí získat body i za snipera je to jasná volba... třeba já jsem to tak začal používat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 console-forum.net/tema/114543-red-orchestra-2 canava přečti si to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Canava - ja nerád kempím a keď hrám za snipera tak M24 default a hrám FreeStyle :) Inak na VSS mám platinovú a hral som vždy tiež default. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 ubal_blunt : no co se tyce lamy radci bych mlcel :) , co se tyce mireni me to vadi , jelikoz nevidim moc na ten cil kdyz na nej strilim , jelikoz je vedle ten picus ano 4x optiku pouzivam u vseho krome m95 ale u SVu a SSV 4x optika je jasna volba , broky rad nemam , na vietnam se mi libi ta hudba jak tam hraje tady jinak je to na picu hlavne to mireni me sere ale nekdy s to zahraju normal bc2 je lepsi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 No já mám jednu zajímavou otázku.. Kterou kombinaci módu preferejute? Já jsem se tedy zamiloval do Hardcore - Rush.. Mám ho rád hlavně proto, že je to snad jedinej mód, kde jsou dva body, u kterých se to všechno setkává a díky spawnům tak vlastně máme na Bitevním poly čáru, která dělí přátelské a nepřátelské území (i když, stejně jako ve válce se to může velmi rychle změnit).. Hardcore pro to, že jedině tak můžu vpadnout mezi 2 - 3 nepřátele (kteří nic netuší) a zlikvidovat je na jednou. A hlavně ten pocit toho, že může být kdekoliv sniper mě také moc baví - abych řekl pravdu, tak jsem něco takového očekával od Opertion Flashpoint a BC2 mě opravdu, ale opravdu moc překvapil.. Musím přiznat, že jsem se do jisté míry nechal unést tím betatestem.. Což byla obrovská chyba a příštího betatestu se tedy účastnit nebudu, protože to nelze srovnávat s finálním produktem.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Tak kazdopadne hardcore mod, lidi co ho nezkusili nemuzou vubec tusit jaka ta hra doopravdy je. A to se netyka jen BFBC2 ale i MOH. V tomhle modu hra dostava uplne jiny naboj hlavne diky tomu, ze na obraze neni crosshair, da se zabit spoluhrac (takze clovek uz rozmysli kam hodit mortar), dal vetsi damage zbrani (nebo mensi procento zdravi?:D) a nemoznost automatickeho uzdravovani, takze medik je kur*a potreba =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Hardcore pro to, že jedině tak můžu vpadnout mezi 2 - 3 nepřátele (kteří nic netuší) a zlikvidovat je na jednou. S timhle naprosto souhlasim,dřív sem hrál JENOM HC kvůli téhle možnosti,normalní mod sem vůbec nezapnul...jenže pak sem si uvědomil že vlastně HC je úplně na *****,protože na HC tě sejme kdejakej lamák co neumí ani střílet,kdežto na normálním modu už je to o tom,jak kdo umí zacházet se zbraněma.A pokud se naučíš střílet,tak vpadneš mezi tři nepřátele na normal modu a sejmeš je taky :lol: Chce to střílet dávky a vždycky se snažit mířit na hlavu,ne držet spoušť jako *****,čim větší vzdálenost nepřítele-tim menší dávky,rychlejš za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 jenže pak sem si uvědomil že vlastně HC je úplně na *****,protože na HC tě sejme kdejakej lamák co neumí ani střílet,kdežto na normálním modu už je to o tom,jak kdo umí zacházet se zbraněma. Totálne súhlasím ;) Hlavne tí sniperi keď dajú na jednu ranu do brucha. Ale zas tu vzniká flame čo je lepšie. Povedzme si že každého baví niečo iné =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Bykk mluvy za me , na HC te sejme kdejakej lamak ale kdyz takhle na tebe strili na normlanu tak se stihnes otocit a vklidu ho sejmout , pak me serou sniperi na HC , co se tyce tech 3 sejmuti najednou tak stim na normlanu problem nemam ale na hc je sejmout nekoho jednodusi a ty teamkilly me doslova jebou , tvuj spoluhrac vidi ze si tam dal mortat strike kde nikdo nebyl krome nepratelu a ten *****(i) tam dou a poserou mi score tak co to je? nebo kdyz me nekdo sejme jenom protoze jsem na dobrym miste a ten *****ek chce bejt tam kde sem ja tak me sejme co to je? Co se tyce Rush respi jsou tam nemozny ale ne vylouceny setkal jsem se stim ale fakt malinko, nejradci mam Conquest a nebo Squad Deatmatch , nej mapa bud White pass nebo panama canal pripadne arica ale to asi ne , nej zbran UMP-45 SA a normalni pak M16A2 SA a normal .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 No chápu Vaše pointy.. Ale třeba to, že do někoho šiju a on se ještě otočí a zastřelí mě.. :) To je přesně věc, která mě vadí - je to těžce nereálné.. Také se mě líbí to, že se mortar musí používat s citem. A jestli se někdo někde zakempí a jeho spoluhráč ho tam přijde pafnout, to je také jen dobře.. O jednoho kempera méně.. :D Já uznávám prostor nulové tolerance, také jinak, pokud si dostatečně nehlídáš zadek, tak natáhneš brka dříve než mrkneš.. Jako nejlepší návod jak na HC poslouží filmy jako Zachraňte vojína Rayena nebo Black Hawk Down. A to jsou bezesporu jedny z nejlepších a nejvěrnějších kousků.. Stejně jako Přežili jsme Ardény a nebo Údolý stínů, které jakoby z oka vypadl BC2 - Vietnam. Ale chápu to, že některým vyhovuje spíše arkádové pojetí, já do nedávna pařil Cody a jsem moc rád za tenhle HC mód.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.