xidex Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 jj uz sem na to prisel musel sem prostrelit podlahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 aha a ty ses ten hrdina co tam beha po poli a dela sebevrazdy, aktivuje a zabira cile ok taky to tak vypada , :D ok to budu radci kemper. ale ty si pred slovem kemper moc predstavujes , kdyz hraju conquest tak kempim minimlane pri rush kdyz branime a kdyz utocime taky , pri SD to je jasny tam se nic jinyho delat neda a jiny mody nehraju ... Jo takže ty neplantuješ, nedefusuješ nic? Jen sedíš někde na prdeli a odtamtud střílíš nepřátele? To si teda srab! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 no já ho nikdy neviděl aktivovat, oživovat ani nic podobnýho... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Ultimate7th: jestli hraješ tak, jak popisuje canava v postu nademnou, přejdi na Call of Duty... Když ti nic neřiká týmová hra, tak BC2 nehraj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 To popisuje jen canava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 sám jsi to psal že raději střílíš lidi co pobíhají po bojišti... zascroluj nahoru a tam to je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 No vzdyt jo a kdo ne? ty je nechavas at zijou? :D Cod je picovina ano kempim ale ne megalne, vyjimka snipa pokud vim na 100% ze nikdo m com nehlida aktivuju nebo deaktivuju. S vama to nejde nekdo jak je lepsi jak vy hned flame chcipam :D, to ze si mel nevidel aktivovat ozivovat atd.. tak jako ja tebe taky ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 ne, já raději jdu a aktivuju to a po cestě sejmu pár zmetků co se mi v tom snaží zabránit :) a teď co jsi napsal, zrovna jsme spolu hráli BF... a to co popisuješ není vůbec pravda.. já tam jezdím s tankem kolem Mcom a hlídám aby tam nepřišli vietnamci a ty si stojíš na pahorku asi 100m daleko a čumíš do blba, nakonec jsem musel vystoupit, aktivovat to a zase nasednout a hlídat... bum mcom zničenej a hurá šel jsem zničit další... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 jestli hraješ tak, jak popisuje canava v postu nademnou, přejdi na Call of Duty... Když ti nic neřiká týmová hra, tak BC2 nehraj... Call Of Duty je DOSŤ o taktike. Keď hrajú dva tími proti sebe a majú rovnaký skill , tak tím s lepšiou taktiku na 100% vyhrá.Takže by som povedal že je to URČITE viac o taktike ako o skille ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Hrál sem Call of Duty 4 a taktika je té hře cizí, vždyť ani nevíš kdo je kde, natož aby se dalo taktizovat pomocí voice chatu, v BC2 mas rozdeleni na squady atd. takze je tam tymova spoluprace nutna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Aha. Hral si niekedy PROmod + ESL ? Dajme tomu že v štvorke je to viac o skille , ale aj taktika je určite veľmi dôležíta ;) Ale v MW2 je to tak ako som napísal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 canava : aha vis prave ty to nevis vim zes tam byl s tankem ale jak si to aktivoval to nevim mozny to je, necumel jsem do blba ale byl jsem za snipu , kdybych cumel do blba bych nemel 9 killstreaku , hlidal jsem to at to nedeaktivujou no a diky me to nedeaktivovali par zmetku to chtelo jit ale sejmul jsem je se snipou takze jsem udelal rozhodne vetsi kus prace nez ty. .... kdyby si z ty hry neodesel tak pak jsme dobili dalsi , zmetci uz to chteli deaktivovat a ja tam dal mortar ... a dalsi jsem aktovoval ja pak uz nic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 taktika je důležitá i v CS 1.6 a určitě i v COD... problém je v tom že když se připojíš na Public server tak narazit na tým který hraje takticky je téměř nemožný !! to samý bohužel platí i u BC2 :( u BC2 to ale zachraňují ty squady, medici atd. takže se o sebe lidi víc staraj, kdežto v COD když někdo umře tak druhej hráč prostě projde a kropí to tam dál, ale v BC2 může přiběhnout medic a poslat ho zpátky do boje nebo inženýr může v boji udržovat tank apod... Ultimate: a kdo to tam tím tankem vystřílel aby se to mohlo zapnout ? a kdo tam nadále jezdil tankem a nikoho tam nepustil ? to že jsi zabil někoho kdo pomalu ani neslyšel mcom sirenu nic neznamená... navíc já zapl oba první mcomy takže nebýt mě tak na tom pahorku sedíš do teď !! druhej mcom jsem taky uhlídal já, sice mě ke konci dostali ale co :D psal jsi že když je volnej Mcom tak to jdeš spustit, já ti to tam hlídal a ty nikde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 to seš teda dobrej, chtěl bych být jako ty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 No vis ty si nevidel v tom tanku vse, to je pekny ze si tam byl s tankem ok aktivoval sto , si typek ale zajimavy ze jsem mel vetsi score nez ty :D a to jsem byl za snipu a kdyz rikas ze si mel aktivovat oba m com nerikam , ze jsi je neaktivaval ale to je tak vse :D, doted bych tam nesedel byli tam jiny hraci kdo by to aktovavali neboj ... dame nekdy vsichni privat a uvidime kdo je tady borec ... Ale vlastne statistiky mluvi za vse :D tim myslim piny a awardy , hvezdy,.este neco mi nejde do hlavy, furt tady rikas ze jak si dobrej, aktivujes,ozivujes,deaktivujes, a zajimavy mam nahrano min nez ty a jsme o 2 lvl a mam vic pinu atd... :D zajimavy , kdyby si delal to co rikas tak s tim tvym casem by si mel mit tak kolem 40lvl tak 37lv .... Jo to vis slova jsou ***** a nejaky kecy , ale ciny ktery se zapisujou to jsou dukazy .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Aha.Hral si niekedy PROmod + ESL ? Dajme tomu že v štvorke je to viac o skille , ale aj taktika je určite veľmi dôležíta ;) Ale v MW2 je to tak ako som napísal. PROmod ano, ESL ne Jestli myslíš taktiku jako natrénované situace, prostě že to maj naučený dopředu tak to jo, ale jinak mi to nepřijde, když ani nevíš na koho mluvíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 wardog: hehe dobře ty :D ultimate: když jsem odcházel měl jsem score 850.. ty ? 350.. koukal jsem na to :) a já vůbec neříkám že jsem dobrej, jen říkám že se snažím hrát co nejvíc pro tým a už jsem ti psal tolikrát že je jasný že máš víc pinů a kde čeho když jen kempíš a střílíš :) to se to hned líp sbírá když ti hrozí minimální nebezpečí víš ? neber si to špatně, tohle je diskuze tak diskutujeme... mě se nelíbí tvůj styl hraní, ale to neznamená že tě nemám rád nebo něco, klidně si s tebou rád zase někdy zahraju ;) už se teda těším na privát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 třeba já mám statistiky, piny a kraviny uplně u pr... hraju pro zábavu, a kempit mě nebaví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 vidíš ultime ? musíš to brát jako tady wardog :) statistiky nejsou vůbec důležitý a už vůbec neukazují na to jak je kdo dobrej ! to mi připomělo časy BF2 kdy lidi pro dobrý statistiky dělali takový zvěrstva jako např. tohle: první týpek zabil svýho spoluhráče, druhej ho oživil a pak ho zase ten první zabil a tak to bylo pořád dokola, no a ten první měl hafec bodů a mohl se jít chlubit svým kámošům... když si tě takhle našli na serveru tak ti nezbylo nic jiné než se nasranej odpojit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 OK a jak to jinak dokazes to co tu rikas ? Kdyz s tebou hraju coz moc neni jelikoz hrajes HC a ja normlani tak tajto nevidim jo dneska jsi udajne aktivoval to je super ..... ale Dost hadek , kazdej preferuje neco jinyho a o tom je ta hra ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 no jo dokázat to nejde :D a když semnou hraješ tak to taky vidět nemůžeš, musel by jsi mít Ingame video a klidně ti ho natočím.. :D když hraješ tak si nevšímáš koho oživuju, po kom střílím atd. hraješ svojí hru a nesleduješ mojí... EDIT: no dokázat to vlastně jde již zmiňovaným Ingame movie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Ok , a konec hadky ... Zbitecne cerpani energie radci si ji budu setrit na BC2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Kempení je nuda... stojíš si na skále.. na stromě.. kterej by tě ani neunes... a jen tak si střílíš.. žádnej ,,vodvaz,, Já rád enginera .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Blooman: souhlas ja mam taky nejradci engineera , a to kempeni na strome je fakt kundus ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 jn taky mám za inženýra nahráno nejvíce :D ale zase se mi tam moc nelíbí zbraně, jediná pěkná zbraň je tam Akčko a ještě SCARL celkem ujde... ale třeba u Assaulta je pěknej arzenál nebo u medika ta MG3 jak má ten specifickej řezavej zvuk, tak ten zbožňuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.