Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

medik má zbraně hlavně na dálku,na blízko jsou nic moc,od toho tu je engineer :) Mimochodem zjistil která zbraň mi padne nejvíc,je to MP-443 Grach a to myslim vážně :lol: (nemyslim jenom ze sekundárních zbraní,ale celkově ze všech zbraní)

to jako furt běháš s pistolí? na druhou stranu souhlasím, že je to fakt dobrá zbraň... já si třeba hodně oblíbil PP-2000 na engineera, platinku jsem na ní dal asi během 2 dní :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to jako furt běháš s pistolí? na druhou stranu souhlasím, že je to fakt dobrá zbraň... já si třeba hodně oblíbil PP-2000 na engineera, platinku jsem na ní dal asi během 2 dní :D

jasně,furt z grachem,pokud dojdou náboje tak vytáhnu teprv primární zbraň...ale nejdřív si chci dodělat všechny platiny,potom ji chci mít namísto PP-2000 ve statech jako Fav. Weapon,i když to bude na delší dobu,páč na PP-2000 mam něco kolem 6000 killů kdežto na grachu sem teprv teďko dodělal platinu :D a jinak PP-2000,to sis oblíbil dobře-podle mě je to i nejlepší zbraň vůbec ze všech...sice se mně vždycky ostatní smáli že to je "flusačka" ale ona je to opravdu dobrá zbraň :lol:

EDIT: a mam taky jasnej důvod proč ne M1911,má myslim jenom 7 nábojů v zásobníku,kdežto grach 17-čim víc nábojů,tim větší šance na headshot :lol:

Odkaz ke komentáři

Bykk: No nevim jestli je z obecnyho hlediska lepsi PP-2000 nebo UMP-45 , me se u PP-2000 nelibi ze rychle stratim zasobniky a oproti UMP-45 nema takovej damage a je to znat sice to ma o dost vetsi kadenci ta PP-2000 ale kdyz se s protihracem uvidime navzajem na zvdalenosti 15-30 Mestru cca a je asssult nebo medic tak nemam sanci , kdyzto s UMP-45 kliknu parkrat R1 a muze si mit klidne rotacak a ma ji v hedce nevim podle me je to o vkusu , ale PP-2000 patri mezi ty lepsi z engineera ale z meho pohledu je nej UMP-45 celkove .

Odkaz ke komentáři

pac hraje za sebe a ne za team :P lol, joke :D:D

W/L ratio je vzdycky na prd, kdyz clovek chytne spatnej team, tak se muze snazit sebevic a stejne prohraje... Sam to clovek odehrat nedokaze na vitezstvi.

napr moje je:

Wins: 143

Losses: 145

W/L Ratio: 0.99

takze taky pekne naprd :P

Odkaz ke komentáři

Já z pistolí používám jedině tu ,,samopalovou´´ pistoli (jeto ta poslední). Jinak hrajete někdo s kulometem MG36?

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/oldSulla/#infantry

Tak ten je krutej.

S MG36 jsem si odehrál online v BC1, tam byla parádní, jedna z mála se scopem, ale v BC2 mi přijde slabá. nakonec i ten medik (v BC1 support) byl lepší...no, považte: měl LMG, lékárny, opravovací tool a mortar - to bylo kua super povolání, no ne? V BC2 když hraju za medika tak mi to přijde jako očistec, na tank můžu střílet tak Tracer dart:-(, ale zasejc léčením si medik body udělá, to nemůžu říct.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu