canava Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 medic s repair toolem ?? díky bohu že stejnou blbost u BC2 neudělali !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Tak to jsem rád že to v BC2 změnili, za takový univerzální by hrál každej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Vondy: proc by mela bejt mg36 srabacka zbran ? Nejak jsem nepochopil .... Neymslel jsem nic ve zlem jen jsem zvedav ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 S MG36 budu hrát tak na levelu 45, protože hrát s ní teď by bylo srabácký je to nejvíc lamácká zbraň ze hry... Tím je myšleno, že je dobrá nebo špatná? Promiň, nějak jsem to nepochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 medic s repair toolem ?? díky bohu že stejnou blbost u BC2 neudělali !! jak jsem psal, von to nebyl medic, ale support, povolání medic tam vůbec nebylo, ale zase se tam nedaly kombinovat All kits s libovolným povoláním, bylo jich tam natvrdo pět se svými zbraněmi a kromě snipera a MG36 na ničem nebyl scope... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 divil by ses, ale nehrál, dyk si BC1 zkus (dneska už na aukru stojí pár šupů)...ustřílet protivníka bez headshotu trvalo déle než v BC2, kde damage lehce zvýšili, ale nestěžuji si, že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Vondy: proc by mela bejt mg36 srabacka zbran ? Nejak jsem nepochopil .... Neymslel jsem nic ve zlem jen jsem zvedav ... Zároveň odpověď i pro Sriga: je to jak laser, můžeš jen držet spoušť a furt to střílí zhruba na stejný místo, velká kadence, přesnost a damage v jednom + red dot Takže sem to myslel že je až moc dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Mě to právě s ní moc nejde, ale ještě jí dám šanci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Mě to právě s ní moc nejde, ale ještě jí dám šanci. přesně, mě moc taky ne, ale Dice v prosinci upravovali nějaký věci v BC2, tak jestli jí nepoladili...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 To nevim, od doby, co je Vietnam jsem klasické Bad Company 2 nespustil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 to tě vietnam tak uchvátil ? :D vietnam je dobrá věcička ale nevydržel bych u toho tak dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 No ja bych rekl ze trosku zvedli DICE Damage M16A2 jelikoz mi pride silnejsi nez abakan i kdyz napsany je to trosku jinak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 No třeba já jsem ještě BC2:Vietnam nehrál, rád bych ho zkusil, a jinak hry z vietnamský války jsou podle mě nejlepší třeba taková klasika Vietcong 1 to je best, ale takovej Black Ops to už neni ten pravej vietnam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Canava: Docela jo, až ale udělám všechny trofeje, tak se vrátím k původnímu BBC2 a pak už Bf3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 JN na BF3 se tesim jak malej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 BF3 mě trailer nijak nenadchl protože to je jen taková ta první ukázka ale myslím že bude lepší jak BC2, doufal bych něco jako Battlefield 2, takovejhle styl, btw Ultimate7th máš hezkej ehm to na BC2 jak ti to ukazuje staty,lvl,..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Pořád nějaký trofeje :D proč všem tak záleží na trofejích ? já si jich vůbec nevšímám... A BF3 ani nezmiňuj nebo neusnu :D mrdy se na to těším, vidím to tak že koupím nějakou Ultimate Edici kde jsou postavičky a takový kravinky.. zatím jsem si ji u žádné hry nekoupil protože mi to příjde jako zbytečnost ale přemýšlím že udělám vyjímku protože BF je výjímečná série a rád si nějakej model tanku M1A2 Abrams v pokoji vystavím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Model Abramsu sem zrovna našel v poličce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 no jestli to není nějakej plastovej šunt tak sem s ním !! :D a ještě se asi neví co ta speciální edice bude obsahovat že ? co obsahovala Bad company jestli teda vůbec nějaká byla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 canava: http://www.battlefield-3.cz/battlefield-3-limitovana-edice/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 jj o tomhle vím ale myslel jsem že bude nějaká ultimate edice jako například u GT5 že tam byl model auta atd. :) jinak tohle je jasná volba !! mapy z BF2 si nesmím nechat ujít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Já se jen bojím aby ty velký mapy byly i na konzolích protože si tu rozlehlost chci užívat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 no já chci právě opak jelikož na konzole bude jen 24 hráčů a kdyby tam dali velký mapy z PC tak si vůbec nezahraješ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 no já chci právě opak jelikož na konzole bude jen 24 hráčů a kdyby tam dali velký mapy z PC tak si vůbec nezahraješ... Pořád doufám že se dočkáme i 64 hráčů na konzolích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Doufat můžeš, ale s největší pravděpodobností se toho nedočkáš. Prostě by to konzole neutáhly a to je holý fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.