Crash5936 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Zdravím, chci se zeptat, máte někdo zkušenost s tím standalone Undead Nightmare diskem? Daj se ty DLCčka z něj hrát i v původní hře? Například abych měl Tomahawk v původní storyline RDR... mám totiž takovej neblahej pocit že ne :) Díky za případnou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kon_Drtic Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 jak muzu zacit novou hru? v zaklad. hre? nikde jsem to nenasel akorat porad nacitam posledni ale nikde nemuzu najit new game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 RDR nemám ale jestli tam není new game tak si v XMB smaž z hadru save a hotovo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 mám dojem, že new game tam někde byla v options, ale nejsem si jistý, hru už nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoLi1468625918 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 caute pokud je tu nekdo kdo si obcas rad zahraje mp mod UNDEAD OVERRUN na psn tak si me addnete :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 nevite nekdo o nakem fanwebu? na gta je jich spousta ale rdr nic moc :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenAngel Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Nevíte proč mě to v mulťáku pořád odpojuje a jak najdu nějakej servr kde bude hodně lidi ždycky mi to našelo servr kde bylo kolem třích lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Nevíte proč mě to v mulťáku pořád odpojuje a jak najdu nějakej servr kde bude hodně lidi ždycky mi to našelo servr kde bylo kolem třích lidí problémy s připojením/hraním online = problémy s netem (hráči mají slabej net a hra je neudrží) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Ahoj, jsou ve hře nějaké sběratelské předměty, něco na způsob GTA 4 holubi nebo San Andreas nápisy atd. Zatím mám odehrané dvě mise tak jsem se zatím ještě k ničemu pořádně nedostal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 máš tam poklady, vždycky dostaneš mapu a hledáš, někdy to je docela oříšek, pak třeba dobíjíš města od banditů nebo různě.. : ) btw. dal by někdo po netu? kdyžtak add: danielgtbmx mám normální verzy i undead : ) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 ahojda lidičky kdo hraje online tuhle pecičkovou gamesu tak si mě prosím přidejte do přátel a zahrajeme si ;) nick: hynek305 nebo greenezio (to je mí mladý která ten online stejnak hraje víc než já :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 máš tam poklady, vždycky dostaneš mapu a hledáš já už jednu mapu s pokladem dostal, ale nevím jak se na ní kouknout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 Zdravim asi mam pro nekoho hloupy dotaz ale nejak sem se zasekl a vazne nevim jak dal... snazim se dostat US Army Outfit Scrap 1 az 5 mam zaskrtle ze splneno ale 6 chce abych sel za Tailorem si ho koupit.. Kdyz tam dojdu tak mi pise ze pro me neni pristupny takze pro me zaklete kolecko a vazne uz nevim co dal.. byl by tu nekdo te dobroty a vazne mi poradil co sem udelal spatne a nebo jak postupovat abych mohl splnit ukol 6 ? Predem moc diky za odpoved Sumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 ja to tusil ze nebude nikdo vedet :-), takl to vypada ze to na platinu nedohraju :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fidus Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Zdar, ja s tim teda zadny problem nemel, sel koupit normalne, ale na wiki pisou ze potrebujes mit nejdriv splnenou misi The Last Enemy That Shall Be Destroyed http://reddead.wikia.com/wiki/The_Last_Enemy_That_Shall_Be_Destroyed aby ti to tailor prodal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Odesláno Květen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2012 Fidus: díky moc, vážně mě nenapadlo že když uz mi to napsalo že se mi to otevřelo že budu muset hrát dál a dál a pak někdy po smrti hlavního hrdiny se mi to otevře :-), Takže díky moc vyřešeno :-), jdu se snažit na platinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marco296 Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Zdravím, když chci získat outfity, některé požadují prozkoumání lokace.. "Search Solomon's Folly", "Search Thieves Landing" apod. Jenže když do té lokace přijedu, tak se mi kolečko v outfitech nezaškrtne.. Dokonce jsem v Solomon's Folly několikrát udělal dobrovolnou misi s navrácením trezoru, story mám celou dohranou.. Nevíte někdo, co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 čau, dneska jsem to kvůli panu Perrymu I. Velikému asi po sto letech pustil a chytlo mě to :D hrajete to ještě někdo? :) edit: nevíte proč dostávám pořád tuto zprávu? you were removed from your session and returned to free roam. už mě to začíná pěkně štvat! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 čau, dneska jsem to kvůli panu Perrymu I. Velikému asi po sto letech pustil a chytlo mě to :D hrajete to ještě někdo? :)edit: nevíte proč dostávám pořád tuto zprávu? you were removed from your session and returned to free roam. už mě to začíná pěkně štvat! :D já to hraju, btw je to kvůli připojení, taky mě to párkrát vyhodí, než se to chytne, masakr hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
overlordCZE Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Tak jsem dnes začal hrát, v MP mám 5 level, pokud by si někdo chtěl zahrát tak mi napiště SZ tady na fóru neby si mě přidejte na PSN - overlordCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nons3nse Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Tiež som nedávno začal hrávať RDR, takže ak chcete, môžeme zahrať MP Môj PSN- The-Nons3nse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubenski Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Zdravim, uz jsem tu zakladal tema na tento problem, hru jsem si koupil nedavno stejne tak konzoli jedna se o ps3 superslim 12gb, hru jsem pustil a zjistil ze se seka pri prijezdech ve meste. Sem z toho docela vykulenej, deje se to taky nekomu z vas? Sem hodne nasra*** zatim na celou konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 ČÁÁÁU, nedá někdo RDR MP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wepopo Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2013 přidejte si mena psn wepopocz a zahrajem multiplayer mam goty verzi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 OK, dneska přidám! :) též mam GOTY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.