vojtal Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 K čemu přesně ten kód potřebuješ?? Já si nemůžu vzpomenout, že bych za celou dobu, co hru hraju nějaký kód zadával, ať už při hře nebo v Social Clubu... Hele no v úvodním menu kdy je možnost si stáhnout online obsah - buď máš možnost přejít na PSN a stáhnout odtamtud, nebo zadat kód. Domníval jsem se, že zadáním kódu získám něco víc než z PSN, ale včera jsem trochu googlil a nejspíš to tak nebude a ten kód je jen nějaký pro předprodej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 :bash:Mám problém, získal jsem ve hře Avatara, ale v Acc. mezi Avatari není, nevíte někdo kde ho najdu nebo co s tím?:thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Můžu vás jako komunitu poprosit o nějaké rady, které jako zelenáč musim vědět? Myslim abych přežil :D. Dnes mi to přijde, tak se těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Hele no v úvodním menu kdy je možnost si stáhnout online obsah - buď máš možnost přejít na PSN a stáhnout odtamtud, nebo zadat kód. Domníval jsem se, že zadáním kódu získám něco víc než z PSN, ale včera jsem trochu googlil a nejspíš to tak nebude a ten kód je jen nějaký pro předprodej... ten kod je na limitku mas kona v multaku lepsejsiho a vod zakladu zlaty zbrane a jeste naky chujoviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Není to v mulťáku, ale v singlu - warhorse (nejrychlejší kůň ve hře), dvě zlaté zbraně (zvyšují reputaci pokud s nimi zabíjíš) a Deadly Assasins Outfit Quest (zrychluje doplnění Dead Eye Metru)... Tohle ale není jen pro předobjednávky, ale například i pro speciální edice - v krabičce by jsi měl mít tuším samostatný papír s kódem. Pokud tam není, tak máš pravděpodobně edici ve které to nebylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 :bash:Mám problém, získal jsem ve hře Avatara, ale v Acc. mezi Avatari není, nevíte někdo kde ho najdu nebo co s tím?:thanks: to je do playstation home, není to avatar, ale tričko s logem hry pro tvého avatara v home... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Predtym nez zacnem hrat RDR, chcem sa opytat...... hravam na US ucte, ked stiahnem DLC (free, aj platene) z ceskeho store, pojde mi to na US? Niekde som sa docital, ze pri tejto hre to nie je mozne. Ma niekto skusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 neni to mozne pri jakekoliv hre ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Preco by to nebolo mozne? Hravam Uncharted2 na US ucte. Mam europsku verziu hry. DLC som si stiahol z ceskeho store a na US ucte mi to ide. Napiste mi niekto, kto ma s tym skusenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Pokut máš Cz verzi hry a stáhneš si tam dlc z CZ store, tak by ti to mělo jít na jakémkoliv účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 No,ine hry takto funguju,to viem.... ale RDR ma s tym problem....Ked to stiahnem z CZ alebo UK, ide to v pohode, ale len na europskych uctoch.....avsak na mojom primarnom na hranie US ucte to neni(no downloadable content installed)...takze, keby to skusil niekto otestovat a popripade dal tip ako na to, budem vdacny....ale asi z toho nic nebude edit: schvalne to vyskusajte....je to divne, ale je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Tak to je zvláštní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 já mluvil o US verzi hry a DLC z Cz Store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Kdyby si někdo chtěl zahrát online, tak si mě pls přidejte, můj nick je Jonny-1619, za několik dní bych hru měl mít:). Hlavně získat online trofeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Chci se zeptat na trofej "Spurred to Victory", jestli se budou počítat i mise, které si zopakuju?:bash: Protože mám hru projetu, ale 20 misí jsem se stejným koněm asi nejel:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Chci se zeptat na trofej "Spurred to Victory", jestli se budou počítat i mise, které si zopakuju?:bash: Protože mám hru projetu, ale 20 misí jsem se stejným koněm asi nejel:roll: Help me please Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Vyšel 17 mb patch,je nějaká možnost zjistit co obsahuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 tady: http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/news/article/7481/title_update_1.03_now_available_for_red_dead_redemption_on_playstation_3_and_xbox_360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mass Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Help me please Bohuzel, opakovane mise se nepocitaji. Musis pekne od zacatku, jako ja :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Trailer k novýmu DLC :Legends and Killers http://www.gametrailers.com/video/exclusive-legends-red-dead/702548 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon kennedy Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 nejde mi mi pripojit k multiplayeru nevite co je to za chybu NAT3 mi to pise pripojim se ale jakoby offline takze nevidim hrace online dekuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 hádám že to DLC nebude zadarmo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Nebude myslim, že asi 8 dolarů, ale nevim jistě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 já to nechápu, si koupím hru tak bych chtěl DLC zdarma když jsem si hru koupil, a né ještě platit za DLC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 WaRDoG: Lol, víš kolik je 8 dolarů? Cca 160 kč. Víš kolik stojí pár map z CoD4 do MW2? Kolem 450 kč. Rozhodni se, co tě vyjde levněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.