Dupenka Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Mě se vždycky líbí jak nějaká hra má vyjít a všeci tu dávají videa a píšou jak to bude super hra a jak se na ní těší a po vydání hry ji zpi*ují. U toho se vždycky musím smát, takže se přidám k davu a říkam, že se mi ta líbía těším se na ni.Jinak tato hra mi připomíná LocoRoco-tim že tam tak chodíš a zbíráš ty věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 doufám že tu hru neposerou jako všechny novinky co ted vyšli...hrál sem to na PS3 a fakt mazec...jinak loco roco mi to nepřipomíná ni vzdáleně(to je pěkná blbost ta hra) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 No tak podle mě je to už z části posraný, že tam není multiplayer... Ale což, jinak to vypadá na povedenou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Tak sem to už hrál. A můžu říct že ta hra je fakt povedená.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Tak sem to už hrál. A můžu říct že ta hra je fakt povedená.. :) hral ? dyt to este nevislo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 hral ? dyt to este nevislo ne ? Ale dá sa to stiahnuť .. LukDM sem postol linky v topicu 11/09 ISO Games ( čo jak sa to volá ..) .. ja to už sťahujem .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 hral ? dyt to este nevislo ne ? podívej do topicu 11/09, je to velmi povedený na psp poměry podle mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 podívej do topicu 11/09, je to velmi povedený na psp poměry podle mě díky du to stahnout sem zvedavej tendle rok na PSP vysli (vyjdou) opravdu dobry hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 jak je možne že je to už ke stahnuti když je datum vydani je až za 5 dni?co je to za verzi to bude nějaky shit,rači eště počkam tyden Jinak ten typek na obalu vypada jak kofolaček,kofola se asi nechala inspirovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 jak je možne že je to už ke stahnuti když je datum vydani je až za 5 dni?co je to za verzi to bude nějaky shit,rači eště počkam tyden OMG , poznáš slovo warez ? hmm .. aj MW2 tu bolo o 2 týždne skôr .. je to full verzia , sám ju hrám .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 kazdy neni taky chytry jak ty sory pane dokonaly ze sem se zeptal OMG jinak to slovo poznam,jen mě zajimalo jak se to dostalo ven jesli to neni nějak osekane full muže byt ale mužou chybět videa nebo tak něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Podle mě to je uplne normalni verze ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 je to tu uz nekde fixnute a bez ripu?na pspiso to je ripnute a u dalsich co sem nasel sem nevidel zadne info tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 uuuuuu uš to mam objednane na gamestationu nedočkavosti malem nespim :wohow: :wohow: :wohow: :) :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Ej nevíte jak se dostat dál tady u toho žabáka je to v 1. kole. :? http://s2.imgupload.cz/img/87190/eghYB/Sn-mek-043.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Jak mam tvorit vlastni kola? Musim nejdriv projit Story Mode? :wohow: Jo Máco musis to ZELENY kolecko (vpravo na tvym screenshotu) obtisknout na to HNEDY s tim zlutym pismenem nebo co toje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Ej nevíte jak se dostat dál tady u toho žabáka je to v 1. kole. :? http://s2.imgupload.cz/img/87190/eghYB/Sn-mek-043.jpg toho komára musíš nalepit na to dřevěný kolo nalevo od tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 LukDM : Tý jo dík...no já su dement to mě mohlo napadnout ...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Pujdou nejak pak stahovat levely od uzivatelu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Super hra. Má ten klokan nějakej význam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Pujdou nejak pak stahovat levely od uzivatelu ? prej jo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlik1468623622 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Zdarec, za chvíli to otestuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Tak jsem se taky zasek :( Vždycky se tam vysekám :D Poradíte mi někdo ? //EDIT: Je to myslim, že v Egyptě asi druhá mise, naskočim do toho vozítka a pak mě to vyhodí z tratě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 tam eště nejsem,ale jinak výborná hra....s AC budou asi nej tenhle rok..... jinak,na PSN to este z CFW nejde že? ja bych si totiž rád stahl nějaký levely...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hilf Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 asi si zapomnel na GTA : CHTW to je nejpropracovanejsi hra vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.