T-o-mmy Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Ahoj rád bych potřeboval vedět jaak se dostat asi přes 2 lvl. je tam taková žába a chce po mě něco se samolepkama... nevím jak dál.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 mmy;721234']Ahoj rád bych potřeboval vedět jaak se dostat asi přes 2 lvl. je tam taková žába a chce po mě něco se samolepkama... nevím jak dál.. už se to tu řešilo xkrát, na dřevěný kolo nalep komára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 mmy;721234']Ahoj rád bych potřeboval vedět jaak se dostat asi přes 2 lvl. je tam taková žába a chce po mě něco se samolepkama... nevím jak dál.. ludia sak robte tutoriali setko vam tam vysvetlia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bery1468623732 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Cau lidi potreboval bych poradit. jsem ve 2. lvlu v alpách. a kdyz dám play tak se mi to začne načítat a potom vyběhne hláška > " Save data load failed becouse the data is corrupt. Retry ? Or quit game and restart. Corrupt data may be deleted in-game after restart" ale jinak kdyz chci nacist jinej lvl tak to jde v pohode. tak fakt nwm. diky moc za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Cau lidi potreboval bych poradit. jsem ve 2. lvlu v alpách. a kdyz dám play tak se mi to začne načítat a potom vyběhne hláška > " Save data load failed becouse the data is corrupt. Retry ? Or quit game and restart. Corrupt data may be deleted in-game after restart" ale jinak kdyz chci nacist jinej lvl tak to jde v pohode. tak fakt nwm. diky moc za odpovedi asi máš chybu ve hře..stáhni to znova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 cau hele chtel bych se zeptat jak je ta hra dlouha protoze jsem si ji objednal cekam ze me to zabavi na dlouho myslim herni čas bez misi co si udelali samy hlavni kampan - herni čas napište pls dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 cau hele chtel bych se zeptat jak je ta hra dlouha protoze jsem si ji objednal cekam ze me to zabavi na dlouho myslim herni čas bez misi co si udelali samy hlavni kampan - herni čas napište pls dik hele je to hodně krátký.. :D kolem 2 hodin.... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Hra je vyborna !!! Dlouho jsem si nezahral neco tak suproveho.Hlavne by jsem se chtel optat? Jak se do toho budou tahat dalsi levely od uzivatelu ... libi se me : Tomb Raider nebo Indiana Jones,Metal gear Solid :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 hele je to hodně krátký.. :D kolem 2 hodin.... ? 2 hodiny si delas prdel tak kratky to neni 5hodin myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Já jsem to hrál tak 6-7 hodin :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 2 hodiny si delas prdel tak kratky to neni5hodin myslim tak sem se možná o pár hodin seknul :D:D ja nevim ja jsem to hral v kuse a dohrál jsem to..za chvíli... :D:D ale v každym případě to je dost krátký.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 na zemi jsou takovy cerveny tlacitka s znackou na ktery je kamera, ktery kdyz zmacku, tak vubec nevim co mam delat a na co sou.. poradi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 na zemi jsou takovy cerveny tlacitka s znackou na ktery je kamera, ktery kdyz zmacku, tak vubec nevim co mam delat a na co sou.. poradi nekdo? když to tlačítko zašlápneš tak by se ti měl spustit "tutorial" (video) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Prosím Vás jak tam mám zadávat takový ty obrázky j eto myslím na druhém ostrově jaké tam mám zadat symboly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 tygr kachna had a drak ;) ale to si můžeš jednoduduše zjistit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fílek Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Bios: Tam v tom výklenku se chytni za tu tyč a ona tě vynese nahoru a tam zjistis jak to tam mas dat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 hm když je to tak kratky doufam ze je suprovej aspon ten editor :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 krátký? nemachruj jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 a neni to nahodou tygr kachna drak had ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 to je snad fuk ne? at to zjisti sam....nechh se vytahnout nahoru,a to ti tam ukaze co mas kam dat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 no prave ze to sem uz udelal a tahle kombinace mi tam sla (nekdo predemnou totiz ty posledni dve prohodil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 nevím jestli jste si toho všimly ale jak procházíte mapu tu a tam je takové dřevěné tvarované obrysy na zdech nebo jak to mam nazvat a když na to nalepíte příslušnou nálepku vypadne vám z toho věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 nevím jestli jste si toho všimly ale jak procházíte mapu tu a tam je takové dřevěné tvarované obrysy na zdech nebo jak to mam nazvat a když na to nalepíte příslušnou nálepku vypadne vám z toho věci myslíš ty dřevěný šablony kde je uprostřed S? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 myslíš ty dřevěný šablony kde je uprostřed S? jj myslí tohle ale nechápu proč to tady píše... O_o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 jj myslí tohle ale nechápu proč to tady píše... O_o Spíš nechápu tebe proč bych to tady nenapsal, je to ke hře aby jsi ji dokončil na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.