nepster Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 jo zapomněl jsem to sem napsat...stáhnul jsem teda US v a funguje mi to...thx... jinak level dobrej ;) !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Spíš nechápu tebe proč bych to tady nenapsal, je to ke hře aby jsi ji dokončil na 100% no v podstatě máš pravdu. ale bez té tvé rady by nikdo neudělal ani první level, takže to každý asi ví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 no v podstatě máš pravdu. ale bez té tvé rady by nikdo neudělal ani první level, takže to každý asi ví :) Jo to máš pravdu ale objevuje se to po celé mapě, takže na ty ostatní nemusíš lepit ty nálepky, takže jsem se ptal jestli jste si toho všimli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Save data load failed because the data is corrupt. Retry? Or Quit the game and restart. Corrupt data may be deleted in-game after restart. NEED HELP! Nevim co s tim, nemuzu se dostat ani do menu. PSP Fat CFW 5.50 Gen-B2. Diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Save dara load failed because the data is corrupt. Retry? Or Quit the game and restart. Corrupt data may be deleted in-game after restart. NEED HELP! Nevim co s tim, nemuzu se dostat ani do menu. PSP Fat CFW 5.50 Gen-B2. Diky za radu. nedelal jsi neco jako ze by sis tam kopiroval jiny savedata?? jestli jo tak jsi si tam dal nejspíš savy z jiný verze než máš hru... smaž savedata a mělo by to fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Hru sem nikdy nehral, takze savy asi met zadny nebudu, ale i tak sem to zkousel z toho co se vytvorilo...nic. Ale treba aj hra Patapon 1+2 a B-Boy a jeste naky, ted nevim z hlavy, me normalne po hrani a ulozeni se tvarili v poradku, ale kdyz sem dal load, tak me to zahlasilo save data corrupted, taky bez zadnyho zasahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Hru sem nikdy nehral, takze savy asi met zadny nebudu, ale i tak sem to zkousel z toho co se vytvorilo...nic.Ale treba aj hra Patapon 1+2 a B-Boy a jeste naky, ted nevim z hlavy, me normalne po hrani a ulozeni se tvarili v poradku, ale kdyz sem dal load, tak me to zahlasilo save data corrupted, taky bez zadnyho zasahu. tak to nevim monžná je problém v psp nebo tu hru zkus stáhnout znovu z jiné stránky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalh Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Save data load failed because the data is corrupt. Retry? Or Quit the game and restart. Corrupt data may be deleted in-game after restart. NEED HELP! Nevim co s tim, nemuzu se dostat ani do menu. PSP Fat CFW 5.50 Gen-B2. Diky za radu. Stalo se mi to same, kdyz mi dosla baterka presne v moment kdy skoncil level a probihalo ukladani. Tak jsem uplne vypl psp a znova spustil a uz to jelo, akorat jsem prisel o ten posledni neulozeny level. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hikorust Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Já mám problém, že po otevření menu čtverečkem nebo po přehráni tutorial videí, se mi to freezne a nemůžu hýbat s postavou.. Zkoušel jsem stáhnout více verzí ale dělají mi to všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Me by zajimalo co se v psp muze podelat, ze nejde nahravat JEN NEKTERY hry. Stahl sem asi 3 verze, porad to same. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Hikorust: no me se to taky nekdy stane ze mi to zamrzne...vetsinou v edit modu JetthroCZ: tak to fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 poradte mi prosim vas...:) V levelu Stitch Gordon- By the Director( nejspíš poslední level) jak tam je ten robot, jak se přez něj dostat? EDIT: vyřešeno, už vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 cau co mam delat jak tam slitaji takovy ty dve UFA a je tam ta kamera?? a muzu tam litat stim batuzkem na retezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 cau co mam delat jak tam slitaji takovy ty dve UFA a je tam ta kamera?? a muzu tam litat stim batuzkem na retezu musíš se držet v tom čtverci u kamery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Ahoj, neví náhodou někdo, jak se jmenuje ta písnička v tom demu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Co mám zde udělat viz, obrázky? Díky za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Odtáhnout - odnést ty válce vlevo nahoře (když máš jetpack) na tu trubku v pozadí... Ta se pak převáží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 vem si jetpack a vylet nahoru doleva. tam vem ty veci a dej to na tu rouru aby spadla dolu a pak di do ni ;) / pozde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Sekl jsem se, jsem v africe a jsem v mapě, ve které je jeřáb a pak dál jsou tři barevné trubky první dva se žlutým trojúhleníkem a lebkou a nahoře je šedá trubka se symbolem recyklace a naproti tomu je válec se s tejným symbolem a nevím co mám udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Ty válce musíš dát do tý trubky ... červenej do červený, šedivej do šedivý ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Ahoj lidi, mám problém nevim co dělat ve třetí misi ja je tam ten tučňák a já musim nakrmit tu podlahu, tak jí nakrmim seberu ty věci z toho tučňáka a potom nwm jak dál prosím o pomoc. Nejlepší by byl nějakej video návod. Dám 100 pts za radu a 200 za video návod ... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 ta podlaha s tim pavoukem nebo co te vztreli k jeho zobaku pak staci jen chytit ten zobak ® Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Abych nezakladal zbytečně nový topic tak to napišu sem. Mám takový problém ve drhé misi. Vyjedu takovym zvláštním výtahem nahoru a tam je polovina nejakeho tela s naklanejicí se lávkou a já nevim jak dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Abych nezakladal zbytečně nový topic tak to napišu sem.Mám takový problém ve drhé misi. Vyjedu takovym zvláštním výtahem nahoru a tam je polovina nejakeho tela s naklanejicí se lávkou a já nevim jak dál. na pravém konci máš takovou kostku musis ji pretáhnou na takovou stranu kam chces aby se ti ta lávka nakláněla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 nevite co delat v te cinske misi jak mam osvobodit to draci vejce vsechny ty nahore obrazky sem odemkl jenze nemuzu prijit jak dou za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.