Jonny1619 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 nevite co delat v te cinske misi jak mam osvobodit to draci vejce vsechny ty nahore obrazky sem odemkl jenze nemuzu prijit jak dou za sebou No jdou za sebou tak, jak si je odemkl:). Podle těch šipek, které k nim vedou, tak v tom pořadí. Začíná to tím tygrem a pak postupně doprava8). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 bože musíte to tady tim spamovat...??!! nejdřív to zkoušejte a až pak se ptejte...!! dyť to jsou úplně triviální věci... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 toto neni spamovani toto jsou dotazy.... a odpovedi.... nauc se rozeznat co je co jedinej kdo tady spamuje jsi ty ...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 toto neni spamovani toto jsou dotazy.... a odpovedi.... nauc se rozeznat co je co jedinej kdo tady spamuje jsi ty ...:roll: hh :nospam: :dozey::dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Kam mám jít tady co tu mám dělat,díky za odpoveď :) Viz obrázek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huks-oN3 Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 sice super hra, ale mohla byt dlhsia pretoze som ju priesiel za dve doobedia resp. popoludnia obcas som sa na nejakej pasazi zasekol inak to bolo celkom lahke. skoda toho multiplayeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Kam mám jít tady co tu mám dělat,díky za odpoveď :)Viz obrázek: tak dobře si to nepamtuju :D už ani nevím jaké to je kole... :D dej sem více screenů :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Dobrý už jsem se dostal dál,ale teďka nevím zas kam dále,víz obrázek.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Dobrý už jsem se dostal dál,ale teďka nevím zas kam dále,víz obrázek.Díky. musíš se pořád držš jako by v tom hledáčku tý kamery... prostě musíš lítat před tim čtvercem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huks-oN3 Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 :D ale nechapem co je na tej hre nejake extra tazke, treba si bud precitat tie ramceky alebo popremyslat, ja som mal iba take dva zaseky jeden s tym kodom /kobra,lev,vtak a este daco/ a potom take schody co odskakuju ale inak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chaozz Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 :D ale nechapem co je na tej hre nejake extra tazke, treba si bud precitat tie ramceky alebo popremyslat, ja som mal iba take dva zaseky jeden s tym kodom /kobra,lev,vtak a este daco/ a potom take schody co odskakuju ale inak nic No tak neco je tam tezsi na mozek, ale prijdu na to max za 10min:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 přesně tak..:D nechápu jak to někdo bez rady může nezvládnout.. :D je to úplně primitivní...:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Tak zase nevím jak dál,viz obrázek,díky za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drakeremorei Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Tak zase nevím jak dál,viz obrázek,díky za radu :) Po zmacknuti jednoho tlacitka musis co nejrychleji prebehnout na druhou stranu a zmacknout druhe, aby se odemkl vytah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 cau nevite co delat u arabskych misi sem se zasekl u takoviho jeřabu sou tam dva vytahy nevim co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 mam to na ps3 a moc mne to neba ikdyz vseci rikaji ze je to super trebas to na psp bule lepsi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 cau nevite co delat u arabskych misi sem se zasekl u takoviho jeřabu sou tam dva vytahy nevim co s tim musíš tam to měnit ty barely (žlutej a červenj) už si to nepamatuju přesně ale musíš to měnit než se ti to otevře.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huks-oN3 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 hej hej.. a potom si ich musis este zobrat lebo ich budes potrebovat sa mi tak zda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 hej hej.. a potom si ich musis este zobrat lebo ich budes potrebovat sa mi tak zda :D nemusí..jen stačí když je přetáhne doleva na ten "výtah" - žlutý do žlutého, červený do červeného :D:D edit: ne doleva ale doprava sry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 tak určitě jste už jako já pokoušeli vyrobit auto, někteří úspěšně jiní méně tak tady je když tak návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 edit : smazáno - spletl jsem téma sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 tak todle je moje autíčko (jo jezdí :cheesygrin:) je to focený foťákem nechtěl sem si do PSP dávat ten screen plugin kvůli jednomu screenu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kawi Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 nevíte proč se mi hra načíta dlouho?prosim o rychlou odpoved dekuji Kawi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 mám velkej problém v LPB takže zapnu hru ... dostanu se do menu chci dát nejakej level nacitani... PSP sekne já v prdeli :cross: ale napr. tekken 6 jde ____________________________________________________________________________ nevíte proč se mi hra načíta dlouho?prosim o rychlou odpoved dekuji Kawi pomalá karta ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 kawi: nevim mě se to taky někdy načítá dost dlouho ale potom hra běží normálně.. laYer: dobý auto :thumbup: nevim čim by to mohlo být..ale předtim ti to fungovalo nee?? jestli máš třeba US verzi a dal si tam savedatas z EU verze tak to bude tim nejspíš..nic jiného mě nenapadá..zkus tam tu hru dát znova když tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.