Lachtan Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Při fyzickém napadení se může něco pokazit a můžete si jít sednout. Navíc po tom už nikdo nebude řešit podvod s psp. Pokud je to do 5000, tak to není trestný čin a nikdo to nějak víc řešit nebude a PM rozhodně nestačí. Máš prostě smůlu a on je hajzl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Při fyzickém napadení se může něco pokazit a můžete si jít sednout. Navíc po tom už nikdo nebude řešit podvod s psp.Pokud je to do 5000, tak to není trestný čin a nikdo to nějak víc řešit nebude a PM rozhodně nestačí. Máš prostě smůlu a on je hajzl. To mas bohuzel pravdu, ve vsem :(. Njn zkusim to jeste nejak poresit, potom sem napisu jak sem dopadl, kazdopadne diky vsem co mi nejak pomohli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 tak tohle ti nezávidím :-( já bych to snim jel vyřešit normálně jet za nim a skusit to snim podobrym a když to nezabere tak mu dát jednu aby se probral a on změní názor uvidíš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Podle nicku doporučuju kouknut a project si toto (aby jsi věděl do čeho jdeš): http://search.seznam.cz/?q=ferrykalina&mod=f http://www.google.cz/search?hl=cs&q=ferrykalina&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=lang_cs&aq=f&oq= Možná jeho email: ferrykalina@seznam.cz EDIT: Co jsem se dočetl tak na warforum dělal také problémy: SPAMOVAL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Mam uplne stejnou zkusenost :D Stalo se to asi pred 4 lety. Ale asi ti moc nepomuzu, protoze za me to vyresil tatik :D protoze ve 13 bych s tim zmohl uplny kulovy :D A hlavne ja sem si zjistil jeho mobil, takze to slo hned lepe. Ja bych si za nim zajel, vzal bych partu, ale udelal bych to bez nasilnosti. Kdyz borec uvidi ze vas je vic, tak ty prachy navali. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 EDIT: Co jsem se dočetl tak na warforum dělal také problémy: SPAMOVAL a já že mi je to jméno povědomý :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Nebudu zde psát nic dokud PSP neuvidím alespoň na fotce... Jen můžu říct, že kdyby se mě osobně stalo něco takovýho, tak tady s frajerem nejspíš neskončíme na domluvě. Proto u takovýhle věcí preferuju osobku nebo důvěryhodnou osobu než dobrý slovo neověřeného majitele. Tolik lidí, se už nechalo napálit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Tolik lidí, se už nechalo napálit :) To já naštěstí ne, ale obavy sem měl stejně. Ty jsi to PSP dostal přes poštu bo osobní doručení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Únor 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Ok us to pry vyzvedl, nejspis si precetl tento topic :D, takze snad pohoda :) jeste jednou diky vsem za rady a jeste sem napisu jestli to opravdu vyzvedl a pak to muzete LOCKNOUT :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 ¨lol zajímavé rady...ale nějak možnost zajet za ním...odkud je a odkud si ty....ono hledat něco třeba 300 km daleko...no nevím.....nehledě na to, že říkal jsem nejednou....dávejte si pozor na lidi co tu jsou krátce atd atd atd.....nikdy se mnou nikdo nevydrbal, protože si dávám pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 aktuální to sice neni ale .. máš štěstí , že to dobře dopadlo .. nadávat můžeš akorát sám sobě, nechtěl si foto, nic, tak se pak nediv :) .. holt důvěřuj ale prověřuj, máš ponaučení pro příště .. jak řikal dante, zajímavé rady, jak vyřešit problém, někteří by se mohli nad sebou zamyslet ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyjeans Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 V boji bych soupeře moc nepodcenoval, ječstli myslíš že boj všechno napraví a že je vás víc tak to neni pravda jestli nws kdo to je tak radsi na zadnou navstevu nechod (moze to byt treba synek ňákýho Mafiana :) ,ktery to ma mega promysleny aby vydelaval na takych vecech, bo je to uplne to totalni hyperkkt a beste k němu na kafíčko :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Hele ale jak tam ma to video na youtube.com jak tam ma nejak poskozenej ten displaj a pta se co s tim tak je tam v tom videu je mozna poznat ze ten displaj je ruplej zkuste se kouknout ja bych teda rekl ze to tam je videt http://www.youtube.com/watch?v=k7xCJKWuGvQ tady je to video abyste to nemuseli hledat a jeste to je tenhle topic odkud to mam http://console-forum.net/showthread.php?t=45223 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Únor 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Hele ale jak tam ma to video na youtube.com jak tam ma nejak poskozenej ten displaj a pta se co s tim tak je tam v tom videu je mozna poznat ze ten displaj je ruplej zkuste se kouknout ja bych teda rekl ze to tam je videt To video sem tam daval ja :D a display neni ruply ale nejaky spatny kontakty :D :(... Protoze to normalne slo, a pak jak sem to prochu zmacknul tak to neslo, neim mno :(... D@w3: V poho :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 To sem tam daval ja a display neni ruply ale nejaky spatny kontakty :d :(... Protoze to normalne slo, a pak jak sem to prochu zmacknul tak to neslo, neim mno :(... jo sory ted mit o doslo vsimnul sem si toho fakt brzo fakt sorka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Ale mohli ste ho alespon vylekat on by se podělal strachy a vy byste si užily trochu srandy :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Njn hold za blbost se platí měl si to udělat přez aukro nebo ebay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 no ja nwm jako ja bych na poldy sel okamzite.. i kdyz mam docela spatnou zkusenost.. nekdo me chtel zbit tak jsme sli na poldy a oni rikali ze se vse musi resit pres skolu atd a ze nakonec bych z toho mel pru*er ja.. vubec mu nevyhrozuj.. res to s klidnou hlavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Ok us je to pohoda pspcko prevzal us asi po 4. dekuju v sem za rady. A nejspis si precetl tento otpic takze ho to vystrasilo a psp vyzvedl :)... pls LOCK :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Jajapápá : Moc smutná situace vůbec ti to nezávidím. Dříve se mi stávali podobné věci, ale to mi bylo ještě 13 let a moc se mi také nedařilo to řešit. Řekl bych, že by si u policie vůbec nepochodil, kdyžby si měl dostatek důkazů tak by to mohli řešit pouze jako přestupek nikoliv trestnýým činem podvodu. Takže pokud máš na něj adresu, tak se tam určitě rozjeť co nejdříve a ne sám. Vem s sebou někoho staršího a snaž se sním domluvit. Kdyžby to nepomohlo určitě nějaká ta pohružka nebude naškodu. A pak, když ani to ne, tak bych musel dát tomu podvodníkovi přes ústa, aby si takové podvody, již pro příště rozmyslel. Pokud máš na něho adresu, tak mi ji kdyžtak pošli. (To jsem zvědav, kde ten kry** bydlí). Možná, že zrovna nedaleko od mě.:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 sorry že reaguju na starej topic, ale ferry není podvodník, prodal už spouetu PSPček...já ho znam osobně a vím, kolik toho prodal...a jestli se vyskytly nějaký problémy, určitě to neudělal schválně...v pondělí se ho schválně zeptam co to mělo znamenat :D:D ale fakt není to nějakej sráč, co by se snažil někoho napálit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 To by take mozna chtelo. :( A pls nemate na nej nekdo TELEFONI CISLO? KLIDNE DAM CREDITS,i kdys jich moc nemam. Ne to nemam, ale na odeslané zásilce muselo být jeho jméno a adresa. Když za ním půjdeš sám, šáhneš na něj a on nešika si rozbije hlavu o futra, bude to na tebe. Když pujdeš na policii, všechno jim vysvětlíš a dáš jim jméno, adresu, možná s tim něco udělaj...ale znáš policii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 já jeho číslo mám lol :D dokonce i ICQ a adresu...lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Březen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Hele nasel sem si jeho libko :D a tam mal icq na kamarady a ti kamadari mi dali jeho cislo :D (a tu adresu sem omylem vyhodil 1. den do popelnice :D:D) ale us je vsechno ok :) nakonec to dopadlo dobre :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Tak hlavne ze to dobre dopadlo:roll: Tedy LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts