Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

!!!PLS PRECTETE SI TO!!! uzivatel FERRYKALINA JE PODVODNIK!

Jajapápá

Recommended Posts

Při fyzickém napadení se může něco pokazit a můžete si jít sednout. Navíc po tom už nikdo nebude řešit podvod s psp.

Pokud je to do 5000, tak to není trestný čin a nikdo to nějak víc řešit nebude a PM rozhodně nestačí. Máš prostě smůlu a on je hajzl.

To mas bohuzel pravdu, ve vsem :(. Njn zkusim to jeste nejak poresit, potom sem napisu jak sem dopadl, kazdopadne diky vsem co mi nejak pomohli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle nicku doporučuju kouknut a project si toto (aby jsi věděl do čeho jdeš):

http://search.seznam.cz/?q=ferrykalina&mod=f

http://www.google.cz/search?hl=cs&q=ferrykalina&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=lang_cs&aq=f&oq=

Možná jeho email: ferrykalina@seznam.cz

EDIT: Co jsem se dočetl tak na warforum dělal také problémy: SPAMOVAL

Odkaz ke komentáři

Mam uplne stejnou zkusenost :D Stalo se to asi pred 4 lety. Ale asi ti moc nepomuzu, protoze za me to vyresil tatik :D protoze ve 13 bych s tim zmohl uplny kulovy :D A hlavne ja sem si zjistil jeho mobil, takze to slo hned lepe. Ja bych si za nim zajel, vzal bych partu, ale udelal bych to bez nasilnosti. Kdyz borec uvidi ze vas je vic, tak ty prachy navali. :D

Odkaz ke komentáři

Nebudu zde psát nic dokud PSP neuvidím alespoň na fotce... Jen můžu říct, že kdyby se mě osobně stalo něco takovýho, tak tady s frajerem nejspíš neskončíme na domluvě. Proto u takovýhle věcí preferuju osobku nebo důvěryhodnou osobu než dobrý slovo neověřeného majitele. Tolik lidí, se už nechalo napálit :)

Odkaz ke komentáři

¨lol zajímavé rady...ale nějak možnost zajet za ním...odkud je a odkud si ty....ono hledat něco třeba 300 km daleko...no nevím.....nehledě na to, že říkal jsem nejednou....dávejte si pozor na lidi co tu jsou krátce atd atd atd.....nikdy se mnou nikdo nevydrbal, protože si dávám pozor

Odkaz ke komentáři

aktuální to sice neni ale ..

máš štěstí , že to dobře dopadlo .. nadávat můžeš akorát sám sobě, nechtěl si foto, nic, tak se pak nediv :) .. holt důvěřuj ale prověřuj, máš ponaučení pro příště ..

jak řikal dante, zajímavé rady, jak vyřešit problém, někteří by se mohli nad sebou zamyslet ;)

Odkaz ke komentáři

V boji bych soupeře moc nepodcenoval, ječstli myslíš že boj všechno napraví a že je vás víc tak to neni pravda jestli nws kdo to je tak radsi na zadnou navstevu nechod (moze to byt treba synek ňákýho Mafiana :) ,ktery to ma mega promysleny aby vydelaval na takych vecech, bo je to uplne to totalni hyperkkt a beste k němu na kafíčko :D

Odkaz ke komentáři

Hele ale jak tam ma to video na youtube.com jak tam ma nejak poskozenej ten displaj a pta se co s tim tak je tam v tom videu je mozna poznat ze ten displaj je ruplej zkuste se kouknout ja bych teda rekl ze to tam je videt http://www.youtube.com/watch?v=k7xCJKWuGvQ tady je to video abyste to nemuseli hledat a jeste to je tenhle topic odkud to mam http://console-forum.net/showthread.php?t=45223

Odkaz ke komentáři

Hele ale jak tam ma to video na youtube.com jak tam ma nejak poskozenej ten displaj a pta se co s tim tak je tam v tom videu je mozna poznat ze ten displaj je ruplej zkuste se kouknout ja bych teda rekl ze to tam je videt

To video sem tam daval ja :D a display neni ruply ale nejaky spatny kontakty :D :(... Protoze to normalne slo, a pak jak sem to prochu zmacknul tak to neslo, neim mno :(...

D@w3: V poho :)

Odkaz ke komentáři

no ja nwm jako ja bych na poldy sel okamzite.. i kdyz mam docela spatnou zkusenost.. nekdo me chtel zbit tak jsme sli na poldy a oni rikali ze se vse musi resit pres skolu atd a ze nakonec bych z toho mel pru*er ja.. vubec mu nevyhrozuj.. res to s klidnou hlavou

Odkaz ke komentáři

Jajapápá : Moc smutná situace vůbec ti to nezávidím.

Dříve se mi stávali podobné věci, ale to mi bylo ještě 13 let a moc se mi také nedařilo to řešit.

Řekl bych, že by si u policie vůbec nepochodil, kdyžby si měl dostatek důkazů tak by to mohli řešit pouze jako přestupek nikoliv trestnýým činem podvodu.

Takže pokud máš na něj adresu, tak se tam určitě rozjeť co nejdříve a ne sám.

Vem s sebou někoho staršího a snaž se sním domluvit.

Kdyžby to nepomohlo určitě nějaká ta pohružka nebude naškodu.

A pak, když ani to ne, tak bych musel dát tomu podvodníkovi přes ústa, aby si takové podvody, již pro příště rozmyslel.

Pokud máš na něho adresu, tak mi ji kdyžtak pošli. (To jsem zvědav, kde ten kry** bydlí).

Možná, že zrovna nedaleko od mě.:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

sorry že reaguju na starej topic, ale ferry není podvodník, prodal už spouetu PSPček...já ho znam osobně a vím, kolik toho prodal...a jestli se vyskytly nějaký problémy, určitě to neudělal schválně...v pondělí se ho schválně zeptam co to mělo znamenat :D:D ale fakt není to nějakej sráč, co by se snažil někoho napálit...

Odkaz ke komentáři

To by take mozna chtelo. :( A pls nemate na nej nekdo TELEFONI CISLO? KLIDNE DAM CREDITS,i kdys jich moc nemam.

Ne to nemam, ale na odeslané zásilce muselo být jeho jméno a adresa. Když za ním půjdeš sám, šáhneš na něj a on nešika si rozbije hlavu o futra, bude to na tebe.

Když pujdeš na policii, všechno jim vysvětlíš a dáš jim jméno, adresu, možná s tim něco udělaj...ale znáš policii...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu