hurtík Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 jo bohuzel musis mit kreditku:cry: ale tak rekni rodicum at ti puci:D no naše rodina právě kreditky odsuzuje ale ted by se mi třeba hodila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pho Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 tak dnes mi dorazil balicek s photofast redukci pro psp. Objednaval jsem to 18.3, tze cas doruceni celkem ujde. Co me vsak nemile prekvapilo - ceska posta. Balik mi prinesla normalni postacka, ktera se ho pokusila nacpat do bezne panelakove schranky. Balik se tam samozrejme ani omylem nemohl vlezt, tze notny kus ho precuhova ven. Doufam, ze se o totez nepokusi s NDS, ktere mi ma dojit a zesi ho nechaji normalne na poste k osobnimu vyzvednuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurtík Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 takže k tomu NDS koupím http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15613 ++ http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19037 třeba tuhle kartu do toho ? chtěl bych všechno obědnat z jednoho obchodu at se s tím nemusím moc sr** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pho Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 takže k tomu NDS koupím http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15613 ++ http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19037 třeba tuhle kartu do toho ? chtěl bych všechno obědnat z jednoho obchodu at se s tím nemusím moc sr** Jsi sebevrah, pr takhle nizke kapacite bych vzhledem k cene radeji sahl po znackovem zbozi v nekterem z CR shopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicide_duck Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 tak TOPTOY urcite ne(hodne jich bylo fake)a tu microsd kartu ja mam kingston microsdhc 4gb za 200kc se vsim..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Hurtík - Kup AK2 přes Aukro(mají tam i jiné flash karty) a pamětovku např. přes Alza.cz = 100% spolehnutí, že nic z toho nebude fake a máš to doma za chvíli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sickboy666 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 takže NDS + http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11811 a tohle stačí na ty zálohy stažené z internetu ?jinak pomocí Paypalu jsem ještě nikdy nic nedělal ale co jsem slyšel tak na paypal stejně musím vlastnit nějakou kreditní kartu ne? Na PayPal kreditní kartu nepotřebuješ. Já si tam posílám peníze převodem z běžného účtu. Trvá to ale 2-4 dny než se připíšou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pho Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Tak NDS mi dnes bylo odeslano... do pondeli to asi nedorazi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 pocitej presne do tydne od data odeslani ( od toho data kdy to leftne hong kong :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pho Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 pocitej presne do tydne od data odeslani ( od toho data kdy to leftne hong kong :D ) jj, tak to budu v egypte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Já si obědnal folii HORI pak obal na PSP nějakou blbost pro sestru a asi před 15 dnema RC helikopteru ale pořád nepřišla nevíte v čem to vázne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Nebyla na skladě..................xD (PS:vím to 100%,ale nechce se mi to vysvělovat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pho Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Prave jsem vyzvedl z posty NDS - poobedvam a vrhnu se na rozbalovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abito Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Ahoj ... chcem si objednat niaku kartu do slotu 2 .. tak ak by ste mali niekdo skusenosti ( len pozitivne :D ) poprosil bych vas o link na kartu ktoru ste si kupovali... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 No tak tu RC helikopteru už neuvidím a 20 dolarů v luftu , nevím co se z balíkem stalo čekám na něho už měsíc možná ho někdo ukradl na poště ale už jsm ztratil víru že příjde takže tedka má u mě DX velké mínus už budu obědnávat jen levnější věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crash5936 Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Muzu se zeptat na zkusenosti s tim refurbished DSkem z DX? Po delsim case porad zadne problemy? Taky se bojim, aby mi ta zasilka prisla, nekdo pise, ze zasilka z DX mu vubec nikdy nedosla a jelikoz se plati predem, tak bych nebyl stasten. Chci si to koupit tedka k narozeninam, ale nevim, nevim, porad vaham a nemuzu se rozhodnout. BTW vim ze tu topic je, ale kdyz nekdo znovu napise svoje dojmy, snad se nic nestane, ne? A me to naopak ujisti a pomuze rozhodnout :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Muzu se zeptat na zkusenosti s tim refurbished DSkem z DX? Po delsim case porad zadne problemy? Taky se bojim, aby mi ta zasilka prisla, nekdo pise, ze zasilka z DX mu vubec nikdy nedosla a jelikoz se plati predem, tak bych nebyl stasten. Chci si to koupit tedka k narozeninam, ale nevim, nevim, porad vaham a nemuzu se rozhodnout.BTW vim ze tu topic je, ale kdyz nekdo znovu napise svoje dojmy, snad se nic nestane, ne? A me to naopak ujisti a pomuze rozhodnout :-) Pokud DX nevěříš, mrkni na aukro, pár kousků tam vždycky je. Jinak ale po nějaké době můžu stále říct, že refurbished DS z DX mi šlape jako hodinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 mne ted prislo Nintendo DS Lite Deep Blue naprosto v poradku i s Acekard 2 a evropskou nabijeckou..... myslim ze za tu cenu, super kup ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Hej koupil si uz nekdo tohle http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1893 rad bych vedel jesi si ro mam koupit.A chcu se taky zeptat kolik je poostovny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Hej koupil si uz nekdo tohle http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1893 rad bych vedel jesi si ro mam koupit.A chcu se taky zeptat kolik je poostovny? Poštovné nejsou,DealExtreme posílá FREE po celem světě. Nevím co bys o tom chtěl vědet jde o Flashkartu EzFlash (ROMky apd) + EZFlashku do SlotuII (Vibrace,Přidavná RAM apd,GBA),myslím že je k tomu i stylus a čtečka miniSD karet (jde o mnohem kvalitnější čtečku než u DSTT).Ale to asi víš :) Co se týče miniSD karty,předpokládám že bude FAKE ale bude funkční :) Nevím jesti se dělaj Fake EZFlashe ale EZFlash je hodně kvalitní flash karta ,myslím že by šlo o dobrý kup.;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crash5936 Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Porad se nemuzu rozhodnout jestli nakupovat prislusenstvi k PS3 co si koupim o prazdninach, nebo vzit tedka DSko. Navic tam jsou v diskusi pod DSkem negativni komentare, coz mi na klidu neprida. Nevim, jestli bych to nevzal radsi z ebay nebo tak. Jsem v koncich :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Pokud teda nechceš riskovat (já si taky prožil 3 týdny strachu), tak vem tohle: http://www.aukro.cz/item632575846_nintendo_ds_2_hry.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicide_duck Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Ja mam z ebay,a muzu jen doporucit,tim nerikam ze z DX je spatne,ba naiopak,hodne lidi si jej zatim chvali:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 ja si objednal expresem veci prez 140 dolaru a už 3 tydny a nic neprislo:(:(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 já jsem objednával šperháky do 14 dnů jsem je měl :).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.