Zavorka Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/home/939612.html http://image.com.com/gamespot/images/2009/022/939612_20090123_screen003.jpg http://image.com.com/gamespot/images/2009/022/939612_20090123_screen006.jpg :love: no já se teda těším ... :wohow: mělo by to vyjít kocem března :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Vin Diesel vypada jak v originale, vypada to skvele :) jen ta guna vypada jak z Aliens Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Původní Riddick je jednou z nej FPS. Takže tenhle remake + 10 hodin přídavku je naproto jasná volba. Kandidát na nej FPS roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Jetli to bude mít stejnou hratelnost jako EfBB tak to je se na co těšit .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 naprosto souhlasim jednicku jsem odehral na PC asi 4x :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Tak na to se fakt těším! V jedničce mě nejvíc bavily ty souboje v aréně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 no já si nikdy jednučku pořádně nezahrál ale už mám na to compa tak asi stáhnu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 no já si nikdy jednučku pořádně nezahrál ale už mám na to compa tak asi stáhnu :lol: to si urco stahni :) neni to vubec narocny na pc neska to rozbehnes na plny snad na jakymkoli pc za 6k :D jinak vysel i na xbox 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 tak mohlo by to bejt fakt dobry, jen me stve ze to je zase FPS a ty se mi na Xboxu moc dobre nehrajou :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=31263&r=se vypadá to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Pokud to bude tak dobré jak ukázky, tak se máme naco těšit:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 tak jsem si zahrál demo ...a je to užasné :love: akorát trochu odstali riddikovy uši :lol: take divne xD jinak moc pěkne :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misa.k Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Potřebuju poradit,jak na robota,který po mě střílí rakety a nemůžu ho zničit.Získal jsem zbraň,která střílí střely co později odpálím na dálku LT a teď mám odlétnou z planety.Robot vylezl ze zdi a průchodu dál brání mříže.Běhám pořád dokola, střílím po něm a on ne a ne zhebnout.Poradí někdo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Nooo...já jsem s ním žádný problém neměl, prostě střílíš, hejbeš se a hlavně, hodně lez do opravných stanic. To dost pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misa.k Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Nooo...já jsem s ním žádný problém neměl, prostě střílíš, hejbeš se a hlavně, hodně lez do opravných stanic. To dost pomůže Už jsem ho asi 30x trefil a on furt jen heká.Nemám na něj něco shodit? Vyřešeno: stačí ho několikrát trefit,a pak teprve odpálit střely. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 joooo...sorry, já myslel jinýho.:) Tak tady to je taky docela jednoduchy. Vyrazí ze zdi, schováš se a když se vykláníš tak na něj sázej SCAR gunem střely, alespoň těch 5. Najednou je potom odpálíš a opakuješ. Když už bezmocně klečí, přiběhneš k němu a zmáčkneš Y, tím ho naporcuješ:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Já nemůžu v butcher bay ustřílet toho prvního malího robota tam jak sejmete ty tři týpky a pak tam výtahem sjede ten robot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Já nemůžu v butcher bay ustřílet toho prvního malího robota tam jak sejmete ty tři týpky a pak tam výtahem sjede ten robot... Doporučuju nechat si nakyho posledního toho vojaka vyskakat na ty bedny jak sou v pravo vod vejtahu(když bys na nej koukal primo) a pak dodelat posledniho vojaka a on sjede robot a z vrchu z tech beden ho ustrilis a ani te neskrtne proste jen bude chodit a cumet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 To mi stejně nejde,robot ne a ne chcípnou ale na zádech má červený světýlka nemá se vykropit do zad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Mno ja to do nej z beden sil zezadu do palice .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 je lepsi strilet do tech svetylek co ma na zadech ma tam takovou krabicku tak do ty sem mu dal asi z 1 metru par ran do zad brokadou a padnul behem 3 vterin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 jj tak tak vykrop bachaře a počkej si ve stínu u výtahu ten riot guard se pude podívat co se tam dělo tak mu vlítni do zad a na zásobák z brokny by měl lehnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deity Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Chěl bych se zeptat.. Dnes jsem si vypálil Riddicka,ale když jsem DVD dal do xka ,tak tam mám pouze Play DVD a když to dám, tak na mě bafne jen bílá obrazovka Xbox 360 .. nevěděl by jste někdo kde je problém ? ISO sem projel abgx360 a vše bylo ok .. pálil sem na Verbatim + rychlostí 2x , zkrátka jako každou jinou hru :) .. napadla mě možnost jestli to nemůže být starým FW , ale ani nevim jakou verzi mám :( .. dá se to nějak zjistit ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Chěl bych se zeptat..Dnes jsem si vypálil Riddicka,ale když jsem DVD dal do xka ,tak tam mám pouze Play DVD a když to dám, tak na mě bafne jen bílá obrazovka Xbox 360 .. nevěděl by jste někdo kde je problém ? ISO sem projel abgx360 a vše bylo ok .. pálil sem na Verbatim + rychlostí 2x , zkrátka jako každou jinou hru :) .. napadla mě možnost jestli to nemůže být starým FW , ale ani nevim jakou verzi mám :( .. dá se to nějak zjistit ? Dík Čau,No dá se to zjistit jedine od toho co ti dělal Flash xboxu.Jinak tu hru jsi měl nejdřív po stáhnutí patchnout v programu(http://console-forum.net/showthread.php?t=51466)protože máš pravdě podobně starý FW....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deity Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Ok díky za tip :) .. jaksi sem to přehlédnul no ^^ , jen koupim dvd a hned to zkusim :) .. ještě jednou díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.